Idézet
Ez nagyon buheralos hozzaallas, mert kerdem en: minek megegy optikai meghajto (PC-mben volt ra lehetoseg, es csak azert volt ketto, mert mikor vettem DVD lejatszot meg dragavolt a combo, es amugyis volt mar 1 cd irom), Winyobol pedig sztem eleg 500GB a gepbe, ha ennel tobb kell, akkor azt mar erdemes kulon hazba tenni. (ugy praktikusabb szerintem, ritka hogy 1-2TB vinyo egyszerre porogjon, ha meg felesleges, minek?)
Akkor a g4-es pm is buherálás? Merthogy abban van két dvd hely... Amikor pl. kaptam 15 db archiv dvd-t, azt egyből lemásoltam dvd-ről dvd-re. zenei cd-ket is lekopizom megvásárlás után. Persze átnyomom mp3-ba is, de hát az azért nem ugyanaz. Miután nem olyan drágák most már ezek a cuccok, egyszerűen jó lenne, ha lenne rá lehetőség, és nem az íróasztalt kéne telepakolni.
Dolgozós gép: 1xxGB X 2 HDD Raid0-ban + egy harmadik winyo, amin archivok, ritkán használatos dolgok, zenék, stb vannak. De ezt már csak külső eszközzel oldhatom meg, vagy a g5 újrakábelezésével, na számomra ez a buhera
Idézet
Ez eleg valtozo ja:) Az en gepem amig nincs 32 fok felett a homerseklet, csak a mininel hangosabb, de tenyleg eleg csendes. Ebben a par kanukula kozeli napban hangoska volt:)
Bevallom, nem néztem hőmérsékleti adatokat, de hogy egy ilyen egész nap a fülem mellett zúgjon, azt nem szeretném. A nagyobb masinákról meg kétféle infot hallottam eddig: az egyik, hogy még hangosabb, mint a 2GHz-es, mások állítása szerint pedig pont azért nem hangos, mert víz hűti. Nemtom. Kultúrált, csak túl szűkre szabott.