Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:42
A toolbar nem igy nez ki, ez a betas tigerben volt. Toolbar tul vastag. Nem jok a fontok. Nincs arnyeka. Az ikonok mellett rossz oldalon vannak a szovegek, rossz fontal, rossz meretben. A Dock csunya, atlatszonak kell lenni, minimalis arnyekkal. A dock ikonokat nem keverjuk ossze kulonbozo style-okbol, dock feletti szovegnek rossza fontja, merete, arnyeka. Spotlight bar nem stimmel, se meretileg se szinileg. Az iTunes kontroller is ugly, arnyek rossz. Firefox fejlecnek nincs arnyeka.
Igy ranezesre egybol ennyi hiba, es pont az ilyen aprosagoktol lesz szep vagy ronda valami. Arrol nem is beszelve, hogy amint megnyitsz egy explorert, vagy control panelt, vagy akarmit, az se fog beleilleni a kepbe, anyekokrol genie es egyeb effektekrol nem is beszelve.
EDIT: de jo uton haladsz, en is igy kezdtem
Tudom.. ha rémlik anno még én is segítettem neked skinnelni.. aztán egyszer csak egy bazi nagy desktopot postoltal vigyorogva...
Én már azota ebben élek.. csak sajna nem olyan gyorsan van rá meg a lé
Jha a hibákról én is tudok de a mac féle betűkészletek ékezet nélküliek windowson ez a fajta tálca működik a leg korrektebbül.. meg sok sok minden. Azota az itunes is normál ikonos lett nah de végül is ez csak nyálcsorgatás..
Üdv

Súgó
A téma zárva.