HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#2531 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:20

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 19:52

Mindig elfelejtem, hogy itt a HWSW-n mindenkinek tokeletesen mukodik a Windowsa, soha semmi virus, soha nem fagy, minden flottul megy 2 honapos uptime-al :)

ahogy az apple is... csaknekem kernelpánikolt a kölcsönkapott mini tfdvdedit alatt :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2532 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:22

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:11

De lehet letisztult is... nekem pl a fehér a kedvencem. Elegáns letisztult különleges. Ennyiért nincs még egy pc-s laptop ami ennyit nyujtana.

csaktod az ezzel a bajom, hogy észre sem veszed már, de ezek valójában nem a te gondolataid...

#2533 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:26

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:19

A Kulonlegest ugy erted, hogy vagy Ibook-ot veszel, vagy powerbook-ot veszel, es ennyiben kimerult a valasztasi lehetoseg ami a kulsosegeket illeti.

Valoban lehet letisztult... izlesek es pofonok.  :respect:

Valo igaz... sosem mondtam azt, hogy linux otthoni nooboknak valo. Ki mondta?

a powerbook az egy nagyon korrekt note. az nem akar "érzés" lenni, csak egy "note" és ez utóbbit baromi jól csinálja. És ugye emléxünk még a Dr Szösziből a wc-ülőke formájú uv rózsaszin ibookra is? ugye emléxünk..? :Đ

#2534 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:32

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 23:26

ugye emléxünk..? :Đ

sajnos :omg:  :D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2535 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:57

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 21:19

probálj ki egyszer egy microsoft mouse-t. az a tuti.

Volt nekem vagy 6 Microsoft egerem, tudom milyenek. Legutobb egy stark volt, de nem volt kenyelmes.

#2536 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 02:43

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 23:22

csaktod az ezzel a bajom, hogy észre sem veszed már, de ezek valójában nem a te gondolataid...

De-de pontosan hogy az enyém volt.. anno még Krinyonak mondtam is hogyha mutat nekem egy olyan notit ami ilyen áron ennyit tud tuti azt veszem. Mutatott egy clevot amit már rég néztem de ugye azt láttam élőben is nyüszögött a műanyag keveset bírt az akku és ócska video volt benne. Ezzel szemben volt az ibook ami frissítés után még vonzóbb lett.. ennyike. Nekem fontos volt mit kapok a pénzemért. Sok évnyi windózer élet és linux proba után azt mondtam nekem kell egy wirus és spy mentes jo és szép környezet a tanuláshoz munkához. Ez volt az ibook. sosem voltam fanatikus elfogult ha valami jobb elismerem. De baráti körben annyi laptopot volt szerencsém szerelni hogy volt elég sok keserű tapasztalatom...(ibm fujutsu hp régi compaq dell) Engem nem érdekel mi dohog benne ha egy olyan rendszer kapok amihez nem kell kismillio program hogy normalisan biztonsagosan menjen és nem kell 2 tonna howtot olvasnom hogy egyáltalán menjen. Lehet linux jobb lenne de nekem ez kényelmesebb ennyi. És igen nekem az ibook igenis szép és egyedi. Az meg még inkább a pb felé emelte számomra hogy piszkosul sokat bír az akksija és nem melegszik annyira. Nekem tökéletese első igazi nagy mac-nek. Én ezzel meggyőződtem arrol hogy nekem ezentul csak mac kell.
Annyival egyszerűbb dolgom van mikor programot akarok irni. Nem kell windozerrel baszkodnom... fogom elinditom xcode-ot és annyi. Abban a nyelvben irok isteni felületen programot amiben csak akarok. És igen nekem szempont a kényelem. Szempont az hogyha leülök a gép elé röhögve menjen a program debug rögöve fussona qt és közben millio util... most is megy 12 program és meg sem érzem. Egy büdös ventillátor nem fut hulla csönd van. Ez számít.. pc-s notinál ilyen még ennyiért nem volt...

Üdv

#2537 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 07:28

Annak az ibooknak a jo videojat kevesebb dologra lehet hasznalni, mint a clevoet, ami vegulis nem tudom miert rossz: jatszani nem akarok rajta, melora meg boven jo. A clevo egyeb parameterei meg fenyevekkel jobbak az ibooknal (suly, teljesitmeny, szolgaltatasok). Akkumulatoros uzemidoben nem hiszem hogy az ibook sokkal jobb lenne. Mar teljesen le is mondtam az ibookrol, nem eri meg...
Amugy masik, ami szoba johet az MSI S270, Turionos, 12,1"-os notesz, van feherben is... :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2538 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:04

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 18:58

...Ehez egy hp vagy fuji laptop sehol sincsen. Se kidolgozás se összerakottság szempontjából. Meg nem tudom hol oldod meg minden féle plusz progi nélkül nekem pc-n hogy no virus no spam no pop up no spyware és van 4 és fél napos uptime ha meg hurcolászom cska lecsukom és sleep ha valahol kell felnyitom beírok egyből egy kodot és megy ott ahol abba hagytam.. xp perpill ezt nem tudja szal felejtős...

Hihetetlen, hogy elkapott az Apple láz. Elhiszem, hogy örülsz a gépednek, de azért a FUDot hagyjuk, plz. :rolleyes:

#2539 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:07

Ne haragudjatok, de kezd olyan lenni a topik, mint a Szomszedok c. sorozat :) Minden mondat csordultig tele banalis dolgokkal.

#2540 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:09

Xero tenyleg valotlansagokat ir le, de ha nem tamadnatok folyton, hanem elfogadnatok, hogy regota vagyott valamire, es most megkapta, akkor minden szep es jo lenne.

#2541 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:37

"az MX 1000 pont nem egy pontos eger"

Hat nem tudom, a tied valoszinu selejt lehetett akkor, mert az enyem pontos.
Ha nem lenne az, akkor mar reg kivagtam volna az ablakon, mivel DTP-zek es ott nemileg kovetelmeny a pontos eger..

"A feher tokeletesen passzol, a Powermac sorozathoz"

Nem tudom nekem eleg idegenul hat az atlatszo plexis/feher gombos billentyuzet az ezust kornyezetben, ez a feher design a regebbi gepekhez illett, meg a mostani iMac-hez, de a Power sorozathoz nem..

"Fekete viszont semmikep nem megy hozza."

Pedig a fekete inkabb illik az ezusthoz, mint a feher (nem veletlen, hogy a regi Powerbook-ok billentyuzete fekete volt, a mostaniake meg ezust es meg veletlenul sem feher)..
http://www.ericknels...ook_g4_1280.jpg feher billentyuzettel igencsak benan nezne ki.. :)

#2542 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:46

Ez nem egy OSX Topic? Kurva unalmas hogy allandoan Win vs OSX / pc vs mac vitaba torkollik. Azert jon ide az ember, hogy a temarol olvasson, nem gyozkodni a mac utalokat arrol hogy jobb mint a win.

Van akinek a wint tetszik jobban, ill tartja hasznalhatobbnak, szive joga, de oket felesleges meggyozni akarni, minek? Engem se tudnanak meggyozni hogy jobb a win. Ennyi.
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#2543 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:48

A feher bill/eger meg nagyon is jol passzol a G5-hoz, es a Cinema Displayhez. (ugyanakkor nemhiszem, hogy a fekete kevesbe passzolna)
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#2544 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:01

Asszem ezt mar kitargyaltuk, itt senki sem utalja a Maceket, csupan a valotlansagokat nem szeretjuk. Pl. az XP is tokeletesen tud aludni notebookon, nem csak a Mac OS X, es nalam sincs se popup, se spam, se virus, pedig ez a mocskos Win. :D

Krinyo

#2545 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:07

Idézet: Macc - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:48

A feher bill/eger meg nagyon is jol passzol a G5-hoz, es a Cinema Displayhez. (ugyanakkor nemhiszem, hogy a fekete kevesbe passzolna)

iJoe-nal kiválóan passzol a fekete mac bill is :)

Üdv

#2546 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:08

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 10:01

Asszem ezt mar kitargyaltuk, itt senki sem utalja a Maceket, csupan a valotlansagokat nem szeretjuk. Pl. az XP is tokeletesen tud aludni notebookon, nem csak a Mac OS X, es nalam sincs se popup, se spam, se virus, pedig ez a mocskos Win. :D

Krinyo

Én nálam sincsen winen semmi de ahoz messzemenőkig nem elegendő a windows alap felszereltsége. Csupán erre céloztam. A clevo meg erősen kétlem hogy 5 orat megy nekem bármikor akksirol :) ibook megy.. kiprobaltam :) De tényleg zárjuk rövidre a témát..

Üdv

#2547 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:27

5 orat barmikor? :D Azt azert megneznem, az "up to" ertek az 5 ora, ami tudjuk mit jelent. :)

Krinyo

#2548 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 12:09

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 10:08

Én nálam sincsen winen semmi de ahoz messzemenőkig nem elegendő a windows alap felszereltsége. Csupán erre céloztam.

na, én meg célzok neked olyanra, hogy ha a windows tartalmazna életképes tüzfalat, virusmegelőző/irtó megoldásokat, spamfiltert, miegymást, akkor megint a nyakukon lenne 50 antitröszt per.

a mac default tartalmaz minden szart, de őt nem támadja senki, mert a saját pici piac-szeletkéjében azt csinál amit akar, ugyanis nem zavar senkit :D

az már csak más kérdés, hogy ha az osx lesz annyira elterjedve mint a win, arra is KELL majd antivir, packetfilter, miegymás.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2549 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 12:11

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 10:27

5 orat barmikor? :D Azt azert megneznem, az "up to" ertek az 5 ora, ami tudjuk mit jelent. :)

Krinyo

Perpill megy:finder,safari,mail,itunes,photoshop,ical,quicktime,ichat,adium,azureus,calculator,terminal,dashboard

Akksi 48%-on hátra van még 2:20 perc.. nem 1x használtam már 5 ora fölött.. :p

Üdv

#2550 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 12:16

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 13:11

Perpill megy:finder,safari,mail,itunes,photoshop,ical,quicktime,ichat,adium,azureus,calculator,terminal,dashboard

Akksi 48%-on hátra van még 2:20 perc.. nem 1x használtam már 5 ora fölött.. :p

Üdv

jajjdejó jajjdejó :)

de ugye nem gondolod hogy ezek MIND EGYSZERRE eszik a procidat?

elárulom neked, hogy ha elinditanál még 50 számológépet, meg ichatot, az sem dobná meg egetrengetően a fogyasztást...

de tudom, tökjó leirni, hogy a kis cucc milyen sok appot futtat egyszerre, és milyen penge... majd egyszer énis leirom vmi wines topikba a kb 48-50 egyszerre futó taskomat :)

ps: kérdés - a finder nem a shell? mert akkor a pc laptop userek is leirhatják, hogy "fut az explorer, a ..." :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.