Idézet: Macc - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 14:09
en direkt nem a tudasodat fikaztam, mivel nem ismerlek, hanem a tema koruljarasat. A HW nem a processzornal kezdodik es er veget, es nem az OS hibaja ha nem megy azon, amin nem akarjak hogy menjen, hanem direkt igy lett irva. Ez meg nem egy beta, hanem egy fejlesztoi valtozat, ami a fejlesztoi gepeken hivatott futni...
Egyaltalan azert szoltam hozza ezugyben, mert anno amikor arrol beszeltunk, hogy szar lenne ha kiadnak az OSX-et pc-re, volt olyan otlet is, hogy csak egy adott gyarto adott konfiggal futtathatna (nem Apple), es akkor milyen jo lenne: de ott meg ugye az a para, hogy rogton lenyulnak es az OS vesztene a presztizsebol, ha nem kompatibilis HW-en akarnak futtatni. Erre mondta valaki, hogy a dehogy, mert tudnak, hogy nem az OS hibaja, hanem a HW-e. Erre tessek, jossz te, mindenkit megelozve, es mar most, egy meg elsem keszult, kisem adott OS-t, es keszitoit fikazod, mert nem megy a gepeden. Ezert volt kar ez az egesz x86 atallas fassag.
Mellesleg egy Dual XEON nem ket filler, es ha nem szereted a Win-t/Linuxot, akkor (komolyan kerdezem) hh nem Mac-et vettel?
(Csak kerdes szinten, mert tenyleg nem tudom, de nem a XEON az egyik legmasabb (P4-hez kepest) felepitesu x86 proci?)
Igazad van. hirtelen felindulasbol irtam amiket irtam:) valoban Krinyo, neked is igazad van. (ma mindenkinek)

nem tudtam, hogy direkt ugy irtak meg, hogy ne fusson xeonon.
szerk: x86:=pc
Azert x86, es nem mac-em van, mert hiaba nem szeretem az xpt, sajnos a programok, melyeket hasznalok erre vannak megirva. egyreszt. masreszt a mac-et egy kicsit presztizs szamitogepnek tartom, nem latom, hogy akar az x86, akar a mac kimagasloan tobbet nyujtana a masikhoz kepest. velemenyem szerint mindkettonek megvannak a maga szepsegei, es a maga hatranyai.
lecserelni meg azert sem lenne olyan egyszeru, mert mig az en gepem most jelenleg fingom nincs mennyit er, de biztos, hogy amennyit er, azert egy negyed ilyen teljesitmenyu mac-et tudnek venni, es itt van az az erzesem, hogy felesleges a fentebb leirtak miatt.
az alap problemara visszaterve: megertem, hogy fejlesztoi valtozat, csak szerettem volna kiprobalni. ennyi. semmi tobb. nem volt szandekomban holnaptol ezt hasznalni, egyszeruen csak kivancsi voltam ra. mert pearpc-ben, vagy hogyhijjak az emulatort, dual xeon ide vagy oda, eleg lassu.
szerk2: osx86project.org-on aztirjak, hogy csak a prestonian nem megy, minden mas xeonon igen.. vegkepp confused vagyok
Szerkesztette: Sumi 2005. 09. 08. 13:33 -kor