Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 20:26
Hal istennek nem igaz amit irsz, mert pont a szar windows miatt valtanak az emberek Macre, pedig a 80% a vilagon nem is hallott arrol, hogy letezik OS X.
Majd mutasd meg hol irtam en olyat, hogy nem a szar windows miatt valtanak az emberek mekkre. Bar az igaz, hogy ezzel nem ertek egyet. Sztem azok valtanak, akik nem tudjak mire kolteni a penzuket.
Idézet
A Vista se lesz megvaltas, arrol is switchelni fognak az emberek, Leopardra.
Hat igen, a Leopard nagyobb esellyel fogja futtatni a bejaratott alkalmazasaikat, mint a Vista
Idézet
Ma beszelgettem Apple belsos emberekkel par orat. Egyaltalan nem aggodnak, az x86 osx miatt. Konkluzio az volt, hogy nem is lesz szugseg, hogy megtorjek, mert 20-30 %-al olcsobbak lesznek az Inteles Mac konfigok.

Fogadunk, hogy hiaba lesz olcsobb, ha az embertol elvarjak, hogy uj gepet vegyen egy hulye OS miatt?
Idézet
Az en velemenyem meg az, hogy 5-6 even belul hatalmasat fog szivni a Microsoft. Egyetlen eselyuk van a hosszutavu eletben maradasra, ha sajat Hardwert gyartanak, es arra csinalnak totalisan ujrairt oprendszert. Unix alaput, vagy valami total ujat.
Ez csak a velemenyed vagy ejszaka keletkeztek eme vizioid, miutan ragasztoztal? Ne haragudj, de sztem te egyaltalan nem latsz ra a dolgokra, ha ilyeneket leirsz. Raadasul fafejuseg azt gondolni, hogy ujra kell irni egy operacios rendszert, ha azt akarjuk, hogy modern legyen. Minden rendszer regi alapokra epul, kulonben nem lehetne ilyen robusztus, grandiozus megoldasokat szallitani, amiket a mai oprendszerekben hasznalunk. Ami a hardvert illeti: tulkepp a Microsoft iranyitja az osszes hardverceget, szinte diktalja az utemet. Ja, es gyart egeret, billt. Az is hardver
Idézet
Ja es nem (csak) az Apple miatt fogjak megszivni, leginkabb a Google fogja kiszivni a szelet a vitorlajukbol.
Az Apple miatt nem fog szivni, keresztbe lenyelne, ha ugy tartana kedve. A Google valoban ellenfel, de ha olvasol ujsagot, akkor tudod, hogy a MS felkeszul arra a versenyre.
Szerkesztette: ion 2005. 09. 08. 19:53 -kor