HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#2841 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 17:20

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:13

dudu, ha mindenkeppen uj gepet akarsz, akkor javaslom az asus w3v-t, batyamnak olyat vettunk, es nagyon fasza.
meg a devkites mekk osx is elindult rajta. hehe

Már nézegettem, de a minősége nem győzött meg. Viszont abban tényleg a fényes felületű új kijelző van.

Milyen?

#2842 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 17:21

Idézet: FőDudu - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:20

Már nézegettem, de a minősége nem győzött meg. Viszont abban tényleg a fényes felületű új kijelző van.

Milyen?

mi bajod a minosegevel :confused:
ha ibm-et keresel, akkor vegyel ibm-et. mas gyartonak nincs magneziumhazas gepe. meg igy is az asus a masodik legjobb minoseg.
ja, es az ibm meg lenovo.. ez elriaszt? az asus meg apple notikat gyart. ha jol tudom.

Szerkesztette: ion 2005. 09. 14. 17:24 -kor

#2843 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 17:25

OffTopic. Andris. rezeg a lec... oda a szakmai becsultetek.. http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2844 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 17:25

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:25

OffTopic. Andris. rezeg a lec... oda a szakmai becsultetek.. http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1

ezt ma meg csak 5szor linkeltek be :)
nagy vita volt belole (nem beszolok, csak nyomom a zinfot)

Szerkesztette: ion 2005. 09. 14. 17:29 -kor

#2845 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 17:26

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:19

igen, es mit lopnak?

pl look anf feelt...

#2846 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 17:28

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:26

pl look anf feelt...

igen, a beta office ablak fejlece tenyleg kicsit hasonlit a brushed metal gradientjere (bar a mintazata nem). ez valoban hatalmas koppintas.
es ha ez a pelda, akkor a tobbit is leirnad. en nem olvastam ilyet, csak azert kerdezem. erdekel.

#2847 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:02

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:43

Miert kamuzzak? MINDEN kereskedonel ez a hozzaallas legyen szo barmirol. Ilyen a piac, en nem fogok hazudni, mert igenis leszarom azokat az embereket akik kintrol hoznak gepet, aztan itt sirnak rinak, hogy jajj jajj nincs hosszu i betu a gepemen.

Gondolod Amerikaban toleraljak azt aki kintrol hoz be valamit? Sot USA-ban kifejezetten figyelnek ra az emberek, hogy sajat nemzetuk altal gyartott termeket vegyenek, de legalabbis a sajat orszagaban koltse el a penzet, mert egy gazdasagnak az a jol felfogott erdeke, hogy ne vigyek ki a penzt a hataron kivulre.

Valoszinu, hogy Norika budos eletben nem vesz tobb Apple termeket, de ha megis, azt itthon fogja megtenni. Vagy vesz HP gepet legkozelebb de azt is itthonrol.

Az a baj, hogy aki kereskedo az nem latja at ezeket a dolgokat, nem talalja szembe magat napi 50 Nori fele email-el, nem sziv amiatt, hogy ha akar is adni neki billentyuzetet, akkor a HDSYS lehet, hogy 2 honap mulva szallitja le, es akkor meg emiatt fogg pattogni Norika, inkabb nem valaszol az emailre, es inkabb elbukja a 15 rugos laptop billentyuzet eladast.

hat ez nem erv es foleg nem mentalitas. es marcsak az ami hasonlatra reflektalnek? Megis ti, apple kereskedok milyen "hozzaadott erteket" allitotok elo, ami miatt ilyen szeles a melleny? szvsz semmiet.

#2848 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:07

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:02

Megis ti, apple kereskedok milyen "hozzaadott erteket" allitotok elo, ami miatt ilyen szeles a melleny? szvsz semmiet.

Hat igen, en is ezt taglaltam a Pista topikban, mert Andras ott garazdalkodott. Es nem is valaszolt ra. Erre se fog :)

#2849 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:08

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:59

Éppen ibook-ot rendelek Bécsbõl. Ezek tudhatnak valamit, mert rögtön azt kérdezék, hogy ugye magyar billentyûvel kérem. Mondtam, hogy persze. Mert ebben az esetben nincs raktáron, de két hét múlva beszerzik. A pesti árba a sógoroknál belefér egy nagyobb winyó (nálunk nem is rendelhetõ) és egy apple mighty egér. A benzin plusz, de nekem ennyiért megéri. Aki akar csatlakozhat, van még hely a verdában .

jaja. megy a hiszti, hogy igy hatekonyntalan a magyar gazdasag, ugy szegenyek meg amugy az emberek. hat kerem errol van szo. Andrasek basznak dolgozni, a vevoket komolyan venni. Megtehetik mert meg megelnek igy is belole. De ez az ido rovidesen elmulik. nagyon kozel a nap amikor a HDSYS es a holdudvara csodbe megy. es majd jon valaki, aki hajlando a vevoket tisztessegesen kiszolgalni. a magyar mac scenenek pontosan ez a rakfeneje: ez az alapvetoen bunko es felfuvalokdott, impotens es inkompetens kereskedoi reteg...

#2850 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:09

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 16:05

Magyarorszagon is rendelheto nagyobb winyoval. A pesti ar a + 6% afaval kerul tobbe egeszen pontosan, jovore mikor mar csak 20% lesz az itthoni afa, pont ugyanannyiba fog kerulni minden nalunk mint az osztrakoknal.

persze. csak a sogoreknal lehet kapni, mig nalatok meg nem....

#2851 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:12

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:28

igen, a beta office ablak fejlece tenyleg kicsit hasonlit a brushed metal gradientjere (bar a mintazata nem). ez valoban hatalmas koppintas.
es ha ez a pelda, akkor a tobbit is leirnad. en nem olvastam ilyet, csak azert kerdezem. erdekel.

menu eltuntetese, widgetek, stb...

#2852 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:21

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:12

menu eltuntetese, widgetek, stb...

Varj, ezek nem office beta "ficsorok"... Na mindegy.
A menu eltuntetese nem apple talalmany... sot, naluk mindig is ott volt a menu, felul, a kepernyo tetejen.
A widget sem apple talalmany, hiaba allitja Andras, hogy az.
Maskulonben meg kit erdekel, hogy ki koppint kirol es mennyit? A lenyeg, hogy fejlodjenek a szoftverek.

#2853 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:22

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:08

jaja. megy a hiszti, hogy igy hatekonyntalan a magyar gazdasag, ugy szegenyek meg amugy az emberek. hat kerem errol van szo. Andrasek basznak dolgozni, a vevoket komolyan venni. Megtehetik mert meg megelnek igy is belole. De ez az ido rovidesen elmulik. nagyon kozel a nap amikor a HDSYS es a holdudvara csodbe megy. es majd jon valaki, aki hajlando a vevoket tisztessegesen kiszolgalni. a magyar mac scenenek pontosan ez a rakfeneje: ez az alapvetoen bunko es felfuvalokdott, impotens es inkompetens kereskedoi reteg...

Részben igazad van azzal, hogy nem normális a magyarországi mac kereskedelem. Mellesleg kicsit erős túlzás, ez a "Andrasek basznak dolgozni, a vevoket komolyan venni." Mégis mire alapozod ezt az állításodat?

Továbbá rettentő mókás dolog olyan emberektől, olyan hozzászólásokat olvasni, hogy majd "akkó' jó kűűűfődön fogok mekket venni", akik láthatóan annyira szarrágóak, hogy az igen gyenge asus v3w-t favorizálják (me' az is jóó óóócssó) és hogy örülnek, hogy a lopott (legalább ez is óóócsóó volt), tök illegális x86-os Tigerjük agyon patchelve éppen elindul rajta. Ez szánalmas. (remélem elindítottad a software update-et rajta okosan....)
Na ők azok, akiknek tök mindegy. Se itthon, se külföldön nem fognak soha macet - de semmit sem, amiből valami gagyibbat akár 5 fillérrel is, de olcsóbban lehet szerezni (a hangsúly a "szerezni" szón volt) - venni.

De talán nem is baj ez. Nem lehet (és nem is kell) mindenkinek Mont Blanc tollat adni a kezébe......
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#2854 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:29

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:22

Továbbá rettentő mókás dolog olyan emberektől, olyan hozzászólásokat olvasni, hogy majd "akkó' jó kűűűfődön fogok mekket venni", akik láthatóan annyira szarrágóak, hogy az igen gyenge asus v3w-t favorizálják (me' az is jóó óóócssó) és hogy örülnek, hogy a lopott (legalább ez is óóócsóó volt), tök illegális x86-os Tigerjük agyon patchelve éppen elindul rajta. Ez szánalmas. (remélem elindítottad a software update-et rajta okosan....)
Na ők azok, akiknek tök mindegy. Se itthon, se külföldön nem fognak soha macet - de semmit sem, amiből valami gagyibbat akár 5 fillérrel is, de olcsóbban lehet szerezni (a hangsúly a "szerezni" szón volt) - venni.

De talán nem is baj ez. Nem lehet (és nem is kell) mindenkinek Mont Blanc tollat adni a kezébe......

az asus w3v miben gyenge? ertesz te egyaltalan valamihez masok pocskondiazasan kivul?
sajnalom, ha osszetortem a kis lelkedet, amiert elindult a szaros devkites tiger az x86-os notin...
te egy akkora fafej vagy, hogy meg mindig a regi serelmeiden ragodsz, es a sebeidet nyalogatod a legutolso beszelgetesunk ota... jokora ellentmondas van a nicked es a szellemi szinvonalad kozt :)

#2855 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:33

Szerintem nem csak a kereskedői hozzáállással van gond, hanem éppúgy a vásárlóival is.
Vagy ha úgy teccik', alapvetően az emberek hozzáállásával.

És ez egy 22-es csapdája.
Az egyik oldalnak meg kell változnia, hogy a másik is megváltozzon.
A kereskedő sem fog változni, ha ilyenek az igények mint ma. A többséghez igazodik a kereskedő, s a többségnek nincsenek igényei, illetve ha vannak azok sajnos olyanok is. :(
Ez a baj.

Egyébiránt András hozzáállásával semmi baj nincsen, szerintem mindenkinek a kívánságát teljesítette Mac fronton, már amennyire ismerek pár vevőt a köréből. :)
RDaneel_hu

#2856 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:35

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:22

Se itthon, se külföldön nem fognak soha macet - de semmit sem, amiből valami gagyibbat akár 5 fillérrel is, de olcsóbban lehet szerezni (a hangsúly a "szerezni" szón volt) - venni.

Te komolyan, mit kepzelsz magadrol, hogy csak igy kiosztasz masokat? Mi itt Andrassal egy kedelyes tarsalgasban veszunk reszt, neha csipkedjuk egymast, te meg berontasz ide a topikba es kinevezel engem sporolos, igenytelen kisembernek, pedig nem is ismersz.
Azt hiszed, nem vennek kurva mekket, ha lenne ra okom? Vennek bazdmeg, en is istenitenem (foleg, hogy milyen jol fut rajta a Windows Pista, ha lenne inteles apple notim). De egyelore semmilyen okot nem latok ra, ugyhogy feleslegesen pazarolod az erodet, hogy bebizonyisd, te vagy az elit, en meg a szarkupac, mert gagyi 5 filler asus notit veszek (ami procin es os-en kivul kb ugyanaz, mint a powerbook)...
Egyebkent megsugom, hogy ugyanannyiba kerul a w3v, mint egy powerbook, csak sokkal jobb...

#2857 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:35

Ha már így becsöppentem ebbe a témába, akkor megtudhatom hogy H.Andras melyik cégben érdekelt?

Jöhet akár priviben is, a reklám miatti hozzászólásokat elkerülendő...

Köszi!

#2858 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:37

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:33

. A többséghez igazodik a kereskedő, s a többségnek nincsenek igényei, illetve ha vannak azok sajnos olyanok is. :(
Ez a baj.

pontosan erről van szó.
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#2859 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:39

Idézet: FőDudu - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:35

Ha már így becsöppentem ebbe a témába, akkor megtudhatom hogy H.Andras melyik cégben érdekelt?

Jöhet akár priviben is, a reklám miatti hozzászólásokat elkerülendő...

Köszi!

nem titok, ott van az adatlapjan. es o maga is szereti reklamozni
http://www.xms.hu/

#2860 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:59

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:39

nem titok, ott van az adatlapjan. es o maga is szereti reklamozni
http://www.xms.hu/

Köszi!