HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#2881 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:30

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:26

Neked sem volt még mont blanc a kezedben. Kár. Főleg neked....

És tényleg úgy érzed, hogy több lettél?

Szerkesztette: JonesC 2005. 09. 14. 20:32 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2882 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:32

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:29

Mennyi ibook g5 imac kell? Itt sorakoznak mogottem mint a terrakotta katonak, van ipod nanonk elsokent az orszagban, es az osszes gepet kiprobalhatod nalunk, annyit nyomkodod amennyit csak akarod.

lesz rá valaha mód szerinted, hogy az ipodok tudjanak ogg vorbist lejátszani?

a nano rendkivül tetszetős, de ez nagyon hiányozna belőle.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2883 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:33

... ha jól emlékszem eddig bármelyik magyar Apple kereskedő bármilyen szir-szart kihozott nekünk kocsival, bármit kértünk is. Ha csak egy egér kellett, azt is kihozták.
Ingyen.

Ez most csak úgy eszembe jutott. :)
Persze ehhez nyilván kellett az is, hogy előtte jól bevásároljunk. :D
RDaneel_hu

#2884 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:35

Hehe, Albionban telleg igy megy a dolog... 4 napon belul megvolt az autom. (Veletlen egybe eses, hogy Mazda Rx8asrol van szo...) De a kulonbseg, hogy ott nem csak a Mazda ilyen. Akiknel jelenleg lakom egy nyugdijas hazaspar... bement lecserelni a regi kocsijukat. 3 nap mulva megvolt az 1.9 tdi-s passat kombi-juk metal kekben. (Sot... felajanlottak, hogyha elmennek Barnsley-ig (mittomen... 1 ora kocsiut maximum) akkor ott egy ilyen varja oket meg aznap... )

Amugy PSP-t ott is lehetett elorendelni, akkor a boltig se kellett bemenjel, hozta szepen a futar amint van. Neztem mar be Leedsben Apple boltba, ott is minden gond nelkul kerhettem volna magyar billzetet... sot, valamilyen kinai billzetet is tudtak volna hozni. OK, varni kellett volna persze, de nem kuldtek el, hogy nem vettem ott semmit sem... Kaptam egy szep kis szeket amig az ifju aszisztens megnezte hogy mit, mennyiert es mikorra tudna hozni. Vegulis US keybord lett vege, csak szimplan megkerdeztem, de segitokeszen utananezett nekem.

Szerkesztette: Boba 2005. 09. 14. 20:37 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2885 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:35

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:26

Neked sem volt még mont blanc a kezedben. Kár. Főleg neked....

Off: Nem volt, és nem is lesz. Nem tud annyit nyújtani egy toll, hogy azért a minimálbér kétszeresét kifizessem. Felesleges nagyzolás, csakhogy meetingen lehessen gizdázni vele. (Az emberek 95%-a ezért veszi, a maradék öt meg elájul ha ilyen tollat lát. Utóbbiakat inkább többre becsülöm.)

#2886 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:37

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:30

És tényleg úgy érzed, hogy több lettél?

Nézd én nem státusszimbólumnak tartom ezeket a dogokat (ellentétben sokakkal, akik irígykedve néznek azokra, akiknek van valami ilyenjük) , hanem hasznos - és nem mellesleg szép és minőségi - használati tárgyaknak. Nem attól leszek több, (vagy kevesebb) hogy használok valamit, hanem max. attól hogy mire és hogyan használom és azzal mit állítok elő.

Szerkesztette: ventata 2005. 09. 14. 20:38 -kor

Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#2887 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:39

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:35

Off: Nem volt, és nem is lesz. Nem tud annyit nyújtani egy toll, hogy azért a minimálbér kétszeresét kifizessem. Felesleges nagyzolás, csakhogy meetingen lehessen gizdázni vele. (Az emberek 95%-a ezért veszi, a maradék öt meg elájul ha ilyen tollat lát. Utóbbiakat inkább többre becsülöm.)

Én azért el tudom képzelni olyanok kezében is, ahol már nem számít gizdázásnak. :)
RDaneel_hu

#2888 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:39

Idézet: kAy - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:32

lesz rá valaha mód szerinted, hogy az ipodok tudjanak ogg vorbist lejátszani?

a nano rendkivül tetszetős, de ez nagyon hiányozna belőle.

Ha linuxot teszel ra akkor igen. Gyarilag szerintem eselytelen, nincs ra igeny. En 13 eve szamitogepezek, de meg sose talalkoztam a gepeimen ezzel a formatummal. Radiora peldaul sokkal nagyobb igeny lenne az ipodban, megse tesznek bele.

A fejlodes a kovetkezo lesz:
egyre vekonyabb egy ido utan kizarolag flash lejatszos ipodok
videolejatszas
bluetooth
wifi

#2889 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:45

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:05

A nagyobbik nano a sogoreknal 259 euro... ez kb. 64e forint... itthon meg ha jol tudom 72e + 8e artisjus sarc...

Samott

Rosszul tudod. 72 000 brutto lesz afaval, artisjusos sarcal egyutt. Januartol a gepek ugyanannyiba fognak kerulni mint Ausztriaban az afa csokkentesnek koszonhetoen. (vegre) Egyebkent nem a nano araval lesz itthon a gond, de ezt nem fejthetem ki bovebben. Mindegy majd kitalalunk valamit, hogy mindenkinek jo legyen.

#2890 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:46

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:37

... irígykedve néznek azokra, akiknek van valami ilyenjük...

Szerintem pedig a legtöbb ilyen tárgyat birtokló ember SZERETNÉ, hogy irigyen nézzenek rá. De igazából ez kevesebb embert hat meg, mint gondolod szvsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2891 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:51

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:46

Szerintem pedig a legtöbb ilyen tárgyat birtokló ember SZERETNÉ, hogy irigyen nézzenek rá. De igazából ez kevesebb embert hat meg, mint gondolod szvsz.

:up:

amugy nekem van az szep hosszu fekete pelikan toltotollam. anno 85-ben vettem meg a pelikan boltban a bazilika kornyeken. rohadt keveset hozstak be az orszagba es nyugaton se kaphato mar. negyon kellemes kenyelmes strapabiro jo toll. szar mont blanc tolla barmilyen ujhulyenek lehet. De olyan pelikan tolla mint neke az nem. ahhoz jokor kellett jo helyen lenni :D

Szerkesztette: SFIJ 2005. 09. 14. 20:57 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2892 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:52

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:46

Igen, biztos sokan vannak, akik ettől érzik májernek magukat. Ezek a tipikus újgazdag bunkók. Nyólcemeletes villa bilikékre festve kategória.
Vén Tata

#2893 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:10

A panaszos cikkre. Nori esete sajnos nem kivetel, hanem altalanos. Mac minit akartam venni a starkingnet-nel.; Elmondtam, hogy 1.4-es procival, DVD iroval, 1512 rammal, es bt kbd-vel kerem. az elado csak rohogott es elmondta, hogy mi az amit kapok. azt is hozzatette, hogy mashol sem kapok mast, neis erolkodjek.

Mi a f@szert nem tudtok engem felhivni? De most komolyan. Ha meg azt is kozlod, hogy a HWSW-rol vegy ez meg az, akkor le is szopunk. Nem szoktam mas cegeket fikazni, de mostanaban a Starkingnet van legjobban lemaradva... Es most nem azert irom, mert rajtatok akarok meggazdagodni.

Tobbek kozt ont azert csinaltunk Mac boltot, mert a tokom tele volt, hogy ket harom hetet kell varjak egy iShightra, egy iPodra, barmire, 0 supportot kapok, stb. Egy ido utan azt mondtam, hogy oke, akkor csinaljunk egy olyan Mac boltot, ami raktarkeszletben szolgaltatasban mindekit szetalaz. Eleg jol haladunk, ha ugy fog menni az osz es a tel ahogy most kinez, akkor jovore 70 negyzetmeterrel bovulni fogunk. Na mindegy, befejezem mara, mert ez egy nagyon hosszu nap volt, nem akarom, hogy egymas idegeit borzoljuk, csak amiket ma olvastam annak a fele sem igaz. Homaron elkepeszto sotet emberek birtak osszegyulni, es nem csak a PC-sekre gondolok most, tisztelet a kivetelnek.

#2894 Felhasználó inaktív   Locsoló 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:02

Idézet: FőDudu - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:55

Szemezgetek már egy ideje a MAC-es notikkal. Kellene nekem egy olyan gép

Azt ne felejtsd el, hogy csak 1 év rá a garancia, amit kishazánkban NEM lehet bővíteni. :confused: Én emiatt beszéltem le magam a 15" Powerbook-ról.

#2895 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:08

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:12

menu eltuntetese, widgetek, stb...

En mar csak abban remenykedek, hogy az apple a Pages mintajara csinal vegre egy Cell nevezetu progit, ami alapszinten tudja kezelni az excel cuccokat, es akkor vegre ezt a rohadt fos agyonbonyolitott kurv@ MS Office-t is lezuzhatom a gennybe a gepeimrol.

#2896 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:15

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:08

En mar csak abban remenykedek, hogy az apple a Pages mintajara csinal vegre egy Cell nevezetu progit, ami alapszinten tudja kezelni az excel cuccokat, es akkor vegre ezt a rohadt fos agyonbonyolitott kurv@ MS Office-t is lezuzhatom a gennybe a gepeimrol.

Hát a Pages word kompatibilitása azért hagy kivánnivalót maga után. Gondolom ha lesz egy ilyen excelszerű cucc Apple-éktől akkor az is csak annyira lesz kompatibilis az Excellel, mint ahogy a Pages a Worddel. És akkor majd jól elvágod magad a 98% pc világtól. És ez baj. Szerintem a maces office nem szar, nekem semmi bajom vele, pedig nem csak alap dolgokra használom. Úgyhogy pl iWork-öt is csak a Keynote miatt veszek majd, nem a Pages miatt. Mert a Keynote tényleg durván veri a PowePointot.
Szóval azért lássuk be az MS is tud ám rendes dologokat programozni, pl Office for Mac egy ilyen ( én az X-es verziót vettem meg annó, nem ismerem, a 2004-es Office-t bár azt hallottam jobb mint az Office vX)
Vén Tata

#2897 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:23

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:15

Hát a Pages word kompatibilitása azért hagy kivánnivalót maga után. Gondolom ha lesz egy ilyen excelszerű cucc Apple-éktől akkor az is csak annyira lesz kompatibilis az Excellel, mint ahogy a Pages a Worddel. És akkor majd jól elvágod magad a 98% pc világtól. És ez baj. Szerintem a maces office nem szar, nekem semmi bajom vele, pedig nem csak alap dolgokra használom. Úgyhogy pl iWork-öt is csak a Keynote miatt veszek majd, nem a Pages miatt. Mert a Keynote tényleg durván veri a PowePointot.
Szóval azért lássuk be az MS is tud ám rendes dologokat programozni, pl Office for Mac egy ilyen ( én az X-es verziót vettem meg annó, nem ismerem, a 2004-es Office-t bár azt hallottam jobb mint az Office vX)

Nekem az a bajom az Office-al, hogy egesz egyszeruen nem hasznalom ki. Wordot egy honapban egyszer nyitom meg, excellt surubben, de csak arlistak miatt, meg par egyszeru dolog. Pont ez a bajom, hogy nem tudok 30 000 forintert venni egy olyan csomagot ami egy agyonbutitott excellt meg wordot tartalmaz. Es ugyanez volt a bajom PC-n is..
Keynote viszont tenyleg allat, ravett, hogy prezentaciot tartsak. :)

#2898 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:25

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:45

Rosszul tudod. 72 000 brutto lesz afaval, artisjusos sarcal egyutt. Januartol a gepek ugyanannyiba fognak kerulni mint Ausztriaban az afa csokkentesnek koszonhetoen. (vegre) Egyebkent nem a nano araval lesz itthon a gond, de ezt nem fejthetem ki bovebben. Mindegy majd kitalalunk valamit, hogy mindenkinek jo legyen.

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 19:13

Ez nem mervado. Itthoni arak ugyanazok lesznek mint az iPod minik eseteben.

2 gigas: 59 000
4 gigas 72 000

nalunk meg 7000 forint Artisjus ado is terheli az iPodokat. Hogy rohadnanak meg...

Akkor rosszul ertelmeztem amit irtal... vegre valami jo hir. Csak az a radio hianyzik belole de nagyon... de ez mar az en hibam.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2899 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:29

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:23

Nekem az a bajom az Office-al, hogy egesz egyszeruen nem hasznalom ki. Wordot egy honapban egyszer nyitom meg, excellt surubben, de csak arlistak miatt, meg par egyszeru dolog. Pont ez a bajom, hogy nem tudok 30 000 forintert venni egy olyan csomagot ami egy agyonbutitott excellt meg wordot tartalmaz. Es ugyanez volt a bajom PC-n is..
Keynote viszont tenyleg allat, ravett, hogy prezentaciot tartsak. :)

Ja így már más a helyzet. Akkor persz, hogy elég egy csökkentett kompatibillitással működő szoftver is. Na de ha tényleg komolyan használnád, akkor Macen sincs semmi alternatívája az Office-nak.
És tényleg nem szar az Office, mondjuk nekem annó PC-n se volt túl sok gondom vele (Office2000)
Az Access az egyetlen, ami nagyon hiányzik a maces office-ból. Ezért viszont kár. Nade VirtualPC-n az is megy ;)  Csakhát ugye azért ahhoz türelem kell.......
Vén Tata

#2900 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:45

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 22:23

Nekem az a bajom az Office-al, hogy egesz egyszeruen nem hasznalom ki. Wordot egy honapban egyszer nyitom meg, excellt surubben, de csak arlistak miatt, meg par egyszeru dolog. Pont ez a bajom, hogy nem tudok 30 000 forintert venni egy olyan csomagot ami egy agyonbutitott excellt meg wordot tartalmaz.

Ezt még nem próbáltad? OpenOffice.org Mac OS X

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.