Idézet: blackbile - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 9:06
5*-gal sokkal nagyobb nyugalmat vártam el Tőled, olvasva a többi topikos hozzászólásaidat is... :Đ
Ebben az volt a bajom, hogy amikor az első ilyen cuccomat megláttam, akkor elég hamar működésre tudtam bírni, de eben pld. olyan szopás volt benne, hogy ha megváltoztattam a PAP2-es default jelszavát, akkor az új jelszóval nem engedett be. Reggeltem, telszám, usernév, jött a mail, beírtam weben a PAP2-nek, oszt működött. Jelszóváltoztatás, nem enged be. Reset, beállít, működik. Jelszóváltoztatás egyszerűbbre, nem működik

Ok, elkönyveltük, hagytam defaulton.
Beírtam valami Sipura, meg Welltech, meg még pár egyéb csodának, telefont cseréltem, működött. Nomost ezek után nem tesztelni, hanem élesben kellene a szolgáltatás, oszt valamikor Barátok Közt alatt álltam neki, mikor meg írtam ezt a mailt, akkor kezdtem nem kicsit nyűgös lennie.
Lehet, hogy hülye vagyok, de akkor valaki jöjjön ide, oszt 5 rugóért oldja meg, majd hagyjon békén az egész, engem szerencsételen vidéki gyereket
Asszem előkaparom a bankkártyámat, oszt körbelesek odakint, de azért kell a magyar cég, mert inkább kintről meg világ minden tájáról hívnék magyar számokat, meg néha fordítva. Aztán így is van otthon közel 5 telefon, még kettő már nem akadály, majd szerzek valami asztalt, de ne jöjjenek a TréComtól kábelt húzni.
Amúgy újabb kis szolgáltatóra bukkantam, ide jegyzetelem, mert akkor később tudom hol fogom megtalálni:
http://www.inttel.hu/
Make love not Wor.