Idézet: bogdan - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 16:14
es a technikai tamogatottsag meg nem segit a beallitasi problemaidon... szerintem ebben a fizetos szolgaltatok sincsenek elorebb, hiaba gondolod ezt.
Ami most van Allnet cucc, abban is sok usert, meg elérést be lehet állítani, de a sip proxy nevét csak egy helyen lehet beadni, oszt menüben válogatni, hogy a 4 user közül melyik legyen az elsődleges. De a SIP nevet mellé ugyanígy át kell írni. Ehhez képest a PAP2 enyhén kiváló volt a két külön fülecskéjével, ha jól tévedek
A cuccokból meg mondom, hogy az első kategóriásakat szidtam, amikor még NeoPhone meg ilyenek sem voltak az országban, aztán nem volt mivel kipróbálni, ennek ellenére produkáltak érdekes jelenségeket. Mindegy, ez már erősen múlt, csak aztán mit csináltam volna, ha akkor jó drágán megveszem, oszt nem FW frissítés lesz, hanem új terméket is kell vennem hozzá?
Technikai támogatást az alapján is értettem, hogy X napja írtam mailt a NeoPhone ügyfélszolgáltatnak, hogy van egy lejárt kártyám, de nem szeretnék bonyásan újra reggelni, megtartanám a számot, feltöltöm az egyenleget, csak nem tudom hozzá a logint/jelszót, így ha megküldik, akkor el bírnám viselni, ha nem megy akkor természetesen újra reggelek. Erre jött a válasz a biorobottól, hogy le van járva a kártya, töltsem fel, aztán tudom használni. Login/jelszó sehol, hát kösz, ezt eddig is tudtam, meg is írtam előre, de olvasni luxus.
Készülékekhez már érdekes a support, egy csomó oldalon kint van az angol nyelvű doksija, oszt nesze paraszt oldd meg. Nekem nem annyira dráma, de pld. NeoPhone oldalán találtam pdf-et, hogy az account name, az telszám@sip.neophonex.hu, másik doksiban meg már usernév volt, harmadikban meg csak a telszám. Most akkor halandó honnan tudja, hogy hova mit kell beírni?
Mérlegeltem, van telszám, proxy neve, login, jelszó. Erre ez a vacak portot is kér a proxyhoz, oszt lehetett guglizni a válaszért. Ez mondjuk kicsit nevetséges.
Azt nem várom el, amit itt az ADSL szolgáltató cégem csinál, de valami vitám volt a supporttal, oszt én meg mondom, hogy adok logint a gépre, meg lehet nézni nyugodtan. Srác belépett, parancssor, megnézett pár dolgot, elnézést kért, majd mondta, hogy tényleg feléjük van hiba, rögtön intézkednek. Persze sokba is kerül, de lassan belerázódok, hogy ilyen is van...
Mindeféle eszközhöz természetesen ne értsenek, de akkor mondják azt, hogy xezer/darab, oszt beállogatja a hülyeségem, de akkor működjön, és írja mellé a nevét. Akkor jóban leszünk, tőlem is ezt szokták elvárni, néha had legyek én is az ugató köcsög júzer, és mint szolgáltatótól kapjak némi beállítási segédleteket azon felül, hogy regisztrálsz és kurva jó lesz Neked, ne kelljen önsegélyező fórumot túrni. Vagy akitől veszem a vasat, vagy mittomén, mert itt állok a semmi közepén, feél napja szopok, de "valami nem megy" Ezt meg nem szeressük, utálok szopni.

Súgó
A téma zárva.