HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:12

Nem vacakoltam a változtatással. Valószínűleg csak sikeres feltöltésnél változtat, és úgy véltem, ezzel nem lesz gond. Tévedtem. A naívságom (eddig) pár ezer forintba került.

Ha csak lehet NEM szeretnék rendőrségre menni. Békés ember vagyok, az meg sok macera. Ámde ez nem jelenti azt,  hogy ücsörögni fogok a seggemen. A fórum moderátoroknak már küldtem jelzést.

#342 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:14

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:08

Mérhetetlenül szemét dolog, de ugye azt tudjátok, hogy meglehetősen könnyű gondatlanul elkövetni a dolgot - hiszen újabb vásárláskor semmilyen adatot nem kell megadni, a VB igyekszik megkímélni bennünket a gépelgetés kényelmetlenségétől.  :rolleyes:

Igen ám kolléga de hogy kerülsz a "vegyek még" képernyőre, amikor tudod, hogy nincs kártyád...? Ha odakerültél, akkor is még rá kell kattintani.

És ha megcsináltad véletlenül, akkor hol az elnézést kérő SMS, privi, telefonhívás?

#343 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:17

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:12

Nem vacakoltam a változtatással. Valószínűleg csak sikeres feltöltésnél változtat, és úgy véltem, ezzel nem lesz gond. Tévedtem. A naívságom (eddig) pár ezer forintba került.

Ha csak lehet NEM szeretnék rendőrségre menni. Békés ember vagyok, az meg sok macera. Ámde ez nem jelenti azt,  hogy ücsörögni fogok a seggemen. A fórum moderátoroknak már küldtem jelzést.

Megpróbáltam átírni a saját, de a VB által valamiért visszautasított kártya számára, de sajna közölte, hogy "An error occured". De még majd próbálkozom. Lehet, hogy nem kell hozzá vásárolni, de azért lekérdezi, hogy elfogadható-e a kártya.

#344 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:19

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:14

Igen ám kolléga de hogy kerülsz a "vegyek még" képernyőre, amikor tudod, hogy nincs kártyád...? Ha odakerültél, akkor is még rá kell kattintani.

És ha megcsináltad véletlenül, akkor hol az elnézést kérő SMS, privi, telefonhívás?

Hát ez tény, de gondoltam, egy kis időt még kellene adni, hátha az illető figyelmetlen volt, és valamiért nem tud azonnal jelezni... Mondjuk azt tényleg nem gondolhatja komolyan, hogy nem beazonosítható és nem lehet megtalálni - hiszen ő is csak utalt valamilyen számláról...

#345 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:22

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 19:31

Hopp, még email se kellett, ez a sötét alak nem írta át a jelszavát.

Talán azért nem írta át, mert nem is lehet? :think:  ;)

Nem hiszem, hogy szándékos volt a 10 eurós vásárlás. Gondolom az érintettel beszéltél, mielőtt itt kezded szidni...

A feljelentéssel semmire se mész, egy ilyen dologért a rendőrségen egy mosolyt kapsz és mehetsz a dolgodra.

#346 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:23

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:19

Hát ez tény, de gondoltam, egy kis időt még kellene adni, hátha az illető figyelmetlen volt, és valamiért nem tud azonnal jelezni... Mondjuk azt tényleg nem gondolhatja komolyan, hogy nem beazonosítható és nem lehet megtalálni - hiszen ő is csak utalt valamilyen számláról...

Igen, és használja valamilyen IP címről a Voipbustert... meg a HWSW-t. Persze, én nem fogom tudni az IP címét, de szerinted mennyi munka a rendőrségnek megszerezni az IP címet és visszakötni az előfizetőhöz aki fura módon meg fog egyezni a bankszámla tulajdonosával?

Igen remélem, hogy a kolléga nem akarja végigjátszani a balhét, tanul az ügyből, és ezentúl nem lép le a törvényes útról.

Javíthatatlan naív vagyok.

#347 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:29

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:23

Javíthatatlan naív vagyok.

10 euróért ezt a hercehurcát nem csinálják meg neked. A 10k alatti lopásokkal se csinálnak semmit.

#348 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:29

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:22

Nem hiszem, hogy szándékos volt a 10 eurós vásárlás. Gondolom az érintettel beszéltél, mielőtt itt kezded szidni...

Nem lehet? Jé! Ezt nem is tudtam, ne feledd, én a Windowsos klienst nem használom...

Az érintett elérhetőségét nem tudom. Még :)

Ha a rendőrségi út nem használ, akkor sincs semmi. 10 EUR-t röhögve kibírok, és nem nekem kell azzal a tudattal élni, hogy loptam.

Már írtam: ha véletlenül csinálta volna, már egy órája jelentkezett volna...

#349 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:22

Se a jelszót, se az emailt nem lehet egyelőre átírni.

#350 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:35

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:29

Nem lehet? Jé! Ezt nem is tudtam, ne feledd, én a Windowsos klienst nem használom...

Ha a rendőrségi út nem használ, akkor sincs semmi. 10 EUR-t röhögve kibírok, és nem nekem kell azzal a tudattal élni, hogy loptam.

Nehogy még neked legyen már lelkiismeretfurdalásod!
Az illető így is kezet csókolhat, hogy nem írtad ki a nevét nyilvánosan.
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#351 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:37

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:29

Nem lehet az adatokat megváltozatni.
Szerintem akkor lenne korrekt a dolog, ha beszélnél vele mielőtt itt lopással vádolod. Attól még, hogy nem írt nem azt jelenti, hogy szándékosan töltött rá 10 eurót.
Tudod a jelszavát, be tudsz lépni és meg tudod nézni, hogy ott van e a 10 euró és hiányzik e belőlle, használta e. Ha ott van az egész összeg, akkor nem hiszem, hogy szándékos volt.

A rendőrségen egy ekkora kárral kiröhögnek. Szinte biztos, hogy nem tudnak semmit se csinálni. Az meg más kérdés, hogy ha kiadod az adatait, akkor az törvényes e. A végén még Téged büntetnek meg. :)

Beszélj vele, szerintem csak véletlen volt.

#352 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:42

Na. Minden jó ha vége van. A híváslistájából rájöttem, hogy ki az, kurva mázli, hogy véletlenül felhívott egy saját néven lévő mobilt. Beszéltem vele, a pénzt visszaküldi, de ettől függetlenül ennek itt vége.

Azért hihetetlen, hogy valaki azt próbálgatja, le tud-e vonni 10EUR-t...

Ha kiírják a kerítésre, hogy harapós kutya, benyújtjátok a kezeteket, hátha leharapja a kutya? Eszement.

Szerkesztette: bean 2005. 06. 30. 19:44 -kor

#353 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:42

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:32

Se a jelszót, se az emailt nem lehet egyelőre átírni.

Tudom. :)

#354 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:44

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:42

Na. Minden jó ha vége van. A híváslistájából rájöttem, hogy ki az, beszéltem vele, a pénzt visszaküldi, de ettől függetlenül ennek itt vége.

Szándékos volt? Részletek? :cool:

#355 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:46

Nincsenek részletek, állítólag megpróbálta, hogy le tud-e vonni 10 EUR-t, bocsánatot kért és kész.

#356 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 30. 19:47

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:46

Nincsenek részletek, állítólag megpróbálta, hogy le tud-e vonni 10 EUR-t, bocsánatot kért és kész.

:wtf:

#357 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:52

vazzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................................

:mad:
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#358 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 19:57

:lol:

Ezek szerint sikerült. :)

Korábban azt írtad, hogy be tudsz írni hamis kártyaszámokat, ezek szerint nem sikerült?

#359 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:01

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:57

Korábban azt írtad, hogy be tudsz írni hamis kártyaszámokat, ezek szerint nem sikerült?

Azt írtam hogy megpróbáltam, hát nem sikerült.

A hangja alapján nem egy tizenéves hanem egy rendesen felnőtt ember, hát... nem vagy semmi öregem!

#360 Felhasználó inaktív   mipityu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:11

Sziasztok!
Igen megpróbáltam, hogy mit ír ki ha rákattintok a vásárlásra. Ennyire tök hülye fizetési rendszerrel, amely figyelmeztetés nélkül levon újabb összeget, még nem találkoztam. Egyébként is bean azt írta az elején, hogy át tudja írni és át is írja a kártya címet! Nem tudhattam, hogy azonnal von és bean virtuális kártyája fel is van töltve és azonnal vonja. Nincs miért elnézést kérnem, beant azonnal kártalanítottam, miután jelezte, hogy a tranzakció végbement - és így most van a voipbuster-emen 10,8 € - remélem érdemes lesz használni a továbbiakban is (1 € megér, 10-et nem biztos, hogy meg fog). Én vagyok a károsult, feltöltöttem egy tizest, amire nem volt szükségem, mivel "elméletileg" nem mehetett volna fel (kártya szám átírva, de ha netán nem akkor is számla üres). Mindegy, így jártam. Mivel nem fugyelem folyamatosan a topikot csak bean hívásából értesültem hogy a levonás sikeresen megtörtént. Üdv, mipityu ui.: kicsit gyorsan itélkztek. NYugi, hallgattassék meg a másik fél is. Hátha csak véletlenek összjátéka. Egyébként ha nem adtam volna vissza bean-nek a tízest, tolvajnak érezném magam, így csak becsapottnak :-)

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.