HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:26

Idézet: blackbile - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 6:05

agabe és agaber NEM ugyanaz

hmm... érdekes hogy ezt eddig szinte észre sem vettem volna  :think: Nem értem mi nem érthető , de mind1.

#362 Felhasználó inaktív   mipityu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:31

bean!
Most olvastam el a prividet amit ezen az oldalon keresztül küldtél.
Először is mégegyszer köszönöm a segítségedet és elnézést kérek a véletlen pénzleemelésért és azután csöndesen megkérdezem, hogy

milyen környezetben nevelkedtél és élsz, hogy először ütsz és nemkérdezel! Itt is és priviben is.

És ez vonatkozik azokra a hozzászólókra is akik 1 órával a tények megismerése után rögtön lopásra gondoltak. Egyedül lipton volt, aki emberi módon, gondolkodva rájött (ráérzett) az igazságra. Az emberek nagy többsége nem tolvaj, nem betörő nem politikus hanem EMBER, fajtájának hibáival, figyelmetlenségével és tudatlanságával. Nem szabad rögtön itélni. Megdöbbentem!

#363 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:48

Idézet: mipityu - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:31

milyen környezetben nevelkedtél és élsz, hogy először ütsz és nemkérdezel! Itt is és priviben is.

Már megbocsáss, de nem volt azért az akkora ütés... És azért azt ne felejtsük el, hogy te hibáztál, méghozzá hatalmasat, úgyhogy ne próbáld az áldozat szerepét játszani. Se nem jelentett fel senki, se a fórum-moderátorok részéről nem kaptál semmit, szóval senki nem szankcionált semmivel, de azon ne csodálkozz, hogy a magatartásod vagy a mulasztásod megítélése igencsak negatív.

#364 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:53

a véletlen pénzleemelésért és azután csöndesen megkérdezem, hogy

Te meg milyenben, hogy véletlenül tudsz pénzt leemelni? Azért ez nem ilyen egyszerű.

Én nagyon nem akartam ám flame-elni, ha megnézed, NEM írtam ki a nevedet, megtehetted volna, hogy lapítasz, de rettenetesen, szerintem mondjuk az bölcsebb lett volna.

Én is valószínűleg bölcsebb lettem volna, ha nem ugrom azonnal. Sajnos mindig is könnyen heccelhető voltam, és ennek a megváltoztatásán dolgozom, de ez azért tévedésnek, de még ugratásnak is erős.

#365 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 21:11

Megértem mipityut, én is a regisztráció után néztem meglepődve, hogy a további vásárlásokhoz semmit se kell csinálnom, csak egyett kattintani kell. Azt hittem újra meg kell adni a kártyaszámot és minden hozzá tartozó adatot.

#366 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 21:11

Idézet: agabe - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:26

hmm... érdekes hogy ezt eddig szinte észre sem vettem volna  :think: Nem értem mi nem érthető , de mind1.

te miről beszélsz?

#367 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 21:18

bean!
Most olvastam el a prividet amit ezen az oldalon keresztül küldtél.
Először is mégegyszer köszönöm a segítségedet és elnézést kérek a véletlen pénzleemelésért és azután csöndesen megkérdezem, hogy

És ez vonatkozik azokra a hozzászólókra is akik 1 órával a tények megismerése után rögtön lopásra gondoltak. Egyedül lipton volt, aki emberi módon, gondolkodva rájött (ráérzett) az igazságra. Az emberek nagy többsége nem tolvaj, nem betörő nem politikus hanem EMBER, fajtájának hibáival, figyelmetlenségével és tudatlanságával. Nem szabad rögtön itélni. Megdöbbentem!

mipityunk:

használni egy ilyen bonyolúltságú műszaki eszközt - akár hardver, akár szoftver - feltételez egyfajta utánajárást (olvasását). AJánlanám a www.voipbuster.com/forum címet, jó sok kérdéssel és válasszal.

Pl. nekem sincs webes kártyám, hanem egy másik fórumon találtam Bean-hez hasonló jószándékú segítőkész embert, aki átutalt nekem 1 EUR-ót, DE ESZEMBE SEM JUT, hogy próbálgassam a feltöltést, mert már olvastam egyik VB-s fórumon, hogy ez a következménye...

Bean: a helyedben én is így viselkedtem volna, persze "Liptonnal meghintve" lett volna igazi a hozzáállás, de elborult elmével én sem látok tisztán.

...bocsi ha beleugattam...

#368 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 21:46

Idézet: agabe - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 23:04

én hiába kaptam :(  ( agaber nick-en) nem látszik a creditemen sem, merr 0 -át ír ki, meg meg is szakad 1 perc után. mérmáeezvan ?

bocs. kihagytalak talán. Hamarosan nézheted -- kb. öt perc szokott lenni az átfutása. És ne próbálgasd hogy le tudsz-e vonni még, megint megpróbálom Krinyót elintézni :)

Szerkesztette: bean 2005. 06. 30. 21:48 -kor

#369 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 21:49

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 22:11

Megértem mipityut, én is a regisztráció után néztem meglepődve, hogy a további vásárlásokhoz semmit se kell csinálnom, csak egyett kattintani kell. Azt hittem újra meg kell adni a kártyaszámot és minden hozzá tartozó adatot.

De ahhoz előbb be kell lépjél a site-ra, nem? Vagy a Windows kliensben van közvetlen vásárlás?

#370 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 22:46

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 22:49

De ahhoz előbb be kell lépjél a site-ra, nem? Vagy a Windows kliensben van közvetlen vásárlás?

Csak az oldalon lehet, de szerintem kíváncsiságból mindenki végigböngészi egyszer.
Az oldalon be lehet lépni a jelszó és név megadásával, ott tudod nézegetni az adataidat. Mennyi pénz van rajta, a személyes adataid, a kártya adatai, milyen számra, mennyit telefonáltál. A vásárlásnál pedig csak ott egy gomb, hogy 10 vagy 25 euró, tényleg elég furcsa megoldás.

Amúgy nem pont így de engem is károsítottak már meg 100 dolcsival (akkor még 285 körül volt a dollár), sajnos csak a gyerek telefonszámát tudom, de az jó ideje nem él már. Amikor még fel tudtam hívni akkor még neki állt feljebb, telefonon mindenki bátor. Az biztos, hogy ha egyszer megszerzem a lakcímét vagy összetalálkozok vele, akkor visszafizeti a pénzt, utána meg jól beverem a pofáját.

#371 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 00:10

Hát valami szósz van, többek accountját próbáltam, elfogadja a kártyát, de nem jön visszajelző SMS hogy levont volna pénzt. Kis türelmet. Reméljük holnapra magához tér. Ha nem akkor felhívom a voipbusteren a voipbustert. Szerintem volt olyan állapota amikor több pénzt próbált(ak) róla költeni, mint amennyi rajta volt, és ez valahogy betett neki.

Szerkesztette: bean 2005. 07. 01. 00:13 -kor

#372 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 03:48

kiax és iaxcomm linux kliens zajosságra / nem érthetőségre van megoldás? A hang a /dev/nemtudommire van állítva, és csak a másik fél nem hall engem jól.  :rolleyes:

#373 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 06:19

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:46

bocs. kihagytalak talán. Hamarosan nézheted -- kb. öt perc szokott lenni az átfutása. És ne próbálgasd hogy le tudsz-e vonni még, megint megpróbálom Krinyót elintézni :)

Dehogy próbálgatom  a levonást :) Köszi ha megpróbálod, ha nem jön össze, akkor nem jön, ha viszont ennek ellenére levonják az 1 EUR -t tőled, szólj és utalom a 275 Ft-ot neked megint... nem az összeg miatt hanem az elv, meg én is örvendező használó szeretnék lenni.. amíg még ingyenes  :cool:

#374 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 06:20

Idézet: blackbile - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:11

te miről beszélsz?

Lényegileg azt mondnom : nem értem mit nem értesz, miért írtad, hogy "agabe és agaber NEM ugyanaz" .

Szerkesztette: agabe 2005. 07. 01. 06:22 -kor

#375 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 01. 06:46

Idézet: agabe - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 7:20

Lényegileg azt mondnom : nem értem mit nem értesz, miért írtad, hogy "agabe és agaber NEM ugyanaz" .

seggítő szándékkal próbáltam jelezni, hátha az r betűmiatt nincs meg az 1EURód valamelyikőtök félrenézte a login nevet...

#376 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 07:02

Ugy latom sajna valami porszem kerult a gepezetbe. :(

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#377 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 07:10

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 7:02

Ugy latom sajna valami porszem kerult a gepezetbe. :(

Krinyo

Nekem müxik feltöltés is, telefonálás is. Raiffeisen MasterCard-al legalábbis.

#378 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 07:12

bean:a hcsbakterre sikerült megcsinálni?
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#379 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 07:16

Idézet: blackbile - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 6:46

seggítő szándékkal próbáltam jelezni, hátha az r betűmiatt nincs meg az 1EURód valamelyikőtök félrenézte a login nevet...

én nem néztem félre annyit tudok, és gondolom bean sem , mert a bankutaláskor az agaber nicket, és a hozzá tartozó jelszót küldtem el neki , így nem is tudot volna az agabe -re feltölteni, hiszen nem tudja annak a jelszavát (ami bonyolult, azért csináltam az új nick-et egyszerűbb jelszóval). Ha meg rosz nick-re próbált volna feltölteni, be se tudott volna lépni, és akkor nem írta volna azt, hogy feltöltötte többek között az agaber nick-et is.
Ezért nem értettem hogy hogyan lehetne ebben valami galiba amit segítően próbáltál jelezni.

#380 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 07:33

Idézet: agabe - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 8:16

blablablabla...amit segítően próbáltál jelezni.

Mentsük, ami menthető alapon ezt odaírtad azért a végére...  :D  :cool: Na jó, nem gonoszkodom tovább.  :)

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.