HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 17. 05:01

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 0:55

Nem a 4 számjegyről van a szó. Ott van minden adatom, csak nem látszik, ott van a verification kód is náluk meg minden. Ha vásárolni akarok náluk 10 euróért, akkor semmi mást nem kell tennem, csak ráklikkelni arra, hogy buy 10 euro. Tehát a rendszerük eltárolta a kártyám adatait, és megvan nekik. Na ez az ami nem tetszik. Ráadásul ki se tudom nullázni és csak rendes kártyaszámot fogad el, így nem tudok beírni valami kitalált adatot.

Ja. Persze hogy eltárolta, minden bolt ezt csinálja. Nem értem, mi a különleges. Az Amazonon nem zavar ugyanez?

#42 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 06:52

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 0:55

Nem a 4 számjegyről van a szó. Ott van minden adatom, csak nem látszik, ott van a verification kód is náluk meg minden. Ha vásárolni akarok náluk 10 euróért, akkor semmi mást nem kell tennem, csak ráklikkelni arra, hogy buy 10 euro. Tehát a rendszerük eltárolta a kártyám adatait, és megvan nekik. Na ez az ami nem tetszik. Ráadásul ki se tudom nullázni és csak rendes kártyaszámot fogad el, így nem tudok beírni valami kitalált adatot.

Igen, én is "így jártam", de mondjuk ez nekem is új, de az is igaz, nem szoktam neten vásárolni egyáltalán...

#43 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 07:08

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 7:52

Igen, én is "így jártam", de mondjuk ez nekem is új, de az is igaz, nem szoktam neten vásárolni egyáltalán...

Nyugi. Tíz éve vásárlok online (már az emlékét is elfelejtették annak a könyvesboltnak ahol én kezdtem -- most Googlevel találtam egy listakarbantási megjegyzést 2001-ből, hogy mint "extinct" linket törölték...), soha semmi gond nem volt. Igaz, megnéztem mindig hol adom meg a kártyaszámom. És most már nem is lesz, mert áttértem a Visa Classicról az internetkártyára :)

Szerkesztette: bean 2005. 06. 17. 07:16 -kor

#44 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 07:39

Hát én befonom a hajam!!! Tegnapig tök jó volt, hogy 2 percenként szakított meg, de ma reggeltől egy perc után annyi. Így már nagyon hiányzik az a feltöltés...

#45 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 07:48

Még valami - eddig Románia is rajta volt a listán, cca. 25 forintos percdíjjal, de már nincs ott...  :confused:  Mintha folyamatosan változna a dolog, csak épp nem kötik mindenki orrára a változásokat...

#46 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 17:10

Biztos én vagyok a láma, de másnak simán ment az egy euró feltöltése. CIB internetkártyával próbálkoztam, elsőre feltette az egy eurot, majd mire telcsiztem volna, el is tüntette, a vásárlások menüpont alatt meg csak annyi van, hogy sikertelen (meg a tranzakció adatai - most meg nem enged csak 10 eurot feltenni). Gyorsan csináltam másik accountot, végigcsináltatja velem a fizetős procedúrát, aztán sehol semmi...

#47 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 17:50

Nos, fizetési próbálkozásaim után a következő tartalmú email jön vissza:

Idézet

Unfortunately your voipbuster registration has failed. Please try again

Ez vajon miért van?

#48 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 17:55

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 18:10

Biztos én vagyok a láma, de másnak simán ment az egy euró feltöltése. CIB internetkártyával próbálkoztam, elsőre feltette az egy eurot, majd mire telcsiztem volna, el is tüntette, a vásárlások menüpont alatt meg csak annyi van, hogy sikertelen (meg a tranzakció adatai - most meg nem enged csak 10 eurot feltenni). Gyorsan csináltam másik accountot, végigcsináltatja velem a fizetős procedúrát, aztán sehol semmi...

Nálam olyan volt, hogy elfogadta a feltöltést,  írta hogy pár perdcet igénybe vesz a dolog, indítsam újra a klienst és tárcsázzak. Úgy tűnt elfogadta a dolgot, még meg is tudtam a mobilomat(!) csörgetni. Kb. 5 percig működött, majd utána fellépve újra a weboldalra kiírta, hogy failed, onnéttól kezdve ingyenes számot se engedett hívni  :) Új acc.-ot regisztráltam, de valószínű én voltam a gond, mert a banknál nem adtam meg valami engedélyt a VISA Electron kártyára, hogy lehessen neten használni... mindenesetre nem tetszik, hogy azon az acc-on kitörölhetetlenül ott vannak az adatok.

#49 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 17:59

Most néztem meg, hogy az első ominózus próbálkozásom eredményeképpen ugyan nem töltődött fel, de azért kaptam egy mailt azzal, hogy köszönik a vásárlást, és hogy egy eurót feltöltöttem. A számlámról a lóvét nem emelték le. Lehetséges, hogy azért mert péntek délután van? Vagy az internetes vásárlásnál nem számít a napszak (interneten indított átutalásnál igen)?

#50 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 19:05

Véletlenül megnéztem a CIBnél a számla adatait  :omg:  - nem ártott volna idejében aktiválnom a kártyámat...
Ez persze még nem magyarázat arra, hogy a most már tutira aktív kártyával, rajta a megfelelő mennyiségű pénzzel, miért nem tudok feltölteni másik accountra. Kínomban amúgy már a 4. accoutomat próbáltam megcsinálni (gondoltam hátha elszúrtam valamit), de most már azt sem engedi...

Lehet, hogy a VB-nél van valami szerverprobléma?

Szerkesztette: desiderius 2005. 06. 17. 19:06 -kor

#51 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 01:47

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 17:10

Dettó ugyanígy jártam, csak Citi hitelkártyával. Sikertelen volt, már csak 10 eurót hagyna feltölteni, kaptam válaszemilt, hogy köszönik stb. pont mint nálad, csak én nem regisztráltam többször. Viszont még volt egy 40 perces hívásom közvetlenül a feltöltés után, amit nem szaggatott szét percenként :)

#52 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 07:05

Újra próba: ma már engedett újabb accountot csinálni, de feltöltés nem ment. Lehet, hogy az első sikertelen vásárlás után egyáltalán nem fogadja el a kártyámat?

#53 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 12:55

Idézet: bean - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 6:01

Ja. Persze hogy eltárolta, minden bolt ezt csinálja. Nem értem, mi a különleges. Az Amazonon nem zavar ugyanez?

Eddig nem nagyon vasaroltam neten. Egy Skype "kartyat" vettem es erre raktam egy eurot. A Skype-ra ha tolteni akarok, akkor szerintem meg kell adni ujra a kartyaszamot. Majd kiprobalom, hogy tenyleg igy van e.

Nekem nagyon jol megy a Voipbuster, a feltoltessel se volt semmi gondolom, egyedul az zavar, hogy megtartja az adataimat.

#54 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 15:16

A masikat ( https://forum.hwsw.h...showtopic=91172 ) bezartam, innen lehet folytatni...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#55 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 15:24

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 15:43

A baj csak az, hogy ha az oldalukon ott a kártyaszám vége meg ilyesmi, na meg egy kattintással lehet rá pénzt rakni. :)

Ezzel egyetértek. Egy ismerősöm regjét én töltöttem fel, elég analpfabéta az ilyen dolgokhoz, az én kártyaszámom lett megadva, 2 nap után sikeresen feltöltötte 25 euróval. Először nem tudtasm mire vélni az sms értesítést , gyorsan blokkoltattam a bankkártyát, később kiderült hogy ő kattingatott rossz helyre. Ezért azt javaslom , mindenki csak a saját account-jához használja a bankkártyát mert kellemetlen meglepetések érhetik.

#56 Felhasználó inaktív   Ghostman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 23. 15:28

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 14:16

A masikat ( https://forum.hwsw.h...showtopic=91172 ) bezartam, innen lehet folytatni...

Krinyo

hát, ha megvetted az 1 eurosat, akkor már lesz miből levonnia, és átmegy utánna minuszba is. Gondolom előbb utóbb megpróbálják behajtani
<a href='http://www.eve-online.hu' target='_blank'>New rules in the universe</a> HTC oneX

#57 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 15:33

Idézet: Ghostman - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 16:28

hát, ha megvetted az 1 eurosat, akkor már lesz miből levonnia, és átmegy utánna minuszba is. Gondolom előbb utóbb megpróbálják behajtani

Hogy menne at minuszba? Ketlem, hogy hitelt adnanak...

Krinyo

#58 Felhasználó inaktív   Ghostman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 23. 15:41

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 14:33

Hogy menne at minuszba? Ketlem, hogy hitelt adnanak...

Krinyo

pedig nekem lemen -6 euroba

szal csak ezért szóltam, jobb ha tudsz róla...
<a href='http://www.eve-online.hu' target='_blank'>New rules in the universe</a> HTC oneX

#59 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 15:59

Ezt tenyleg jo tudni, meglepo...

Krinyo

#60 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 16:43

Már 3 hete ismerem akkor még simán ment a mobil is. :Đ
Pár embert meg havert +vicceltünk. Másnapra érdekes módon már nem üzemelt... :think:
A barátnőm múlthéten jött haza Angliából és 2 hétig volt kint persze hogy ezen hívtam vezetékesre mindennap! Szal remélem sokáig lesz tesztverzió! :Đ
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.