HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 31. 05:45

Idézet: blackbile - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 21:44

igen, de csak próbáld tovább és ... már fizeted is az 5EUR-t, mert hol itt hol ott megszkad a beszélgetés.

Azt nem tudom szakdni fog vagy nem, de az biztos hogy nem fogsz fizetni semmit mert nincs naluk az adataid (banki) es ezek nelkul nem vehetnek le a penzt. Ez addig igaz amig nem rendelkeznek hitelkartyaval/debit kartyaval adatival.
Lehet, hogy felreertettem, de Smelo irt: " ... nem kellett semmi creditet feltolteni, tehat meg 1 eurot sem. 3 percet probaltam es nem szakadt meg ..." Ami azt jelenti, hogy nincs naluk finanszialis adatai es igy nem fizethet semmit, van neki cska felhasznalo neve es jelszo. Szovel ez esetben nem kell filni a behajtoktol  ;)  Az mas dolog, hogy Ok is rajonnek valamikor erre es megszuntetik a kiskaput ...
OK, par napon belul en is kkiprobalok es majd jelentkezem.

Szerkesztette: Dr.Buster 2005. 12. 31. 05:45 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2022 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 10:23

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2005. dec. 31., szombat - 6:45

Azt nem tudom szakdni fog vagy nem, de az biztos hogy nem fogsz fizetni semmit mert nincs naluk az adataid (banki) es ezek nelkul entkezem.

elég rendesen félreértetted Dr.

azt akartam írni, hogy mivel feleségem tegnap délután akart beszélni mo-i számot hívva és megszakadt hol ekkor, hol akkor - EZÉRT ÉN FELTÖLTÖTTEM 5EUR-val, és utána nem szakadtmeg, hanem tudott beszélni folyamatosan!

A többieknek:

ha azon agyaltok, hogy miért nem fair és pontos részletes a honlap leírása a felhasználhatósággal kapcsolatban, akkor elmentek a lehetőség mellett szerintem. Igaz, hogy én hamarabb szoktam lépni, mint gondolkozni, de ez elég egyértelmű: amíg INGYEN VAN , addig használom, akármilyen is a tájékoztatás!!!

#2023 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 16:41

Szevasztok!
Nagyon prímán működik nálam a voipstunt. Feltöltés nélkül eddig közel 3 órát használtuk. Egyetlen egyszer sem szakadt meg. Hazai és német hívások voltak.
A voipstunt-nál is ( csakúgy , mint a VB-nél és az SD-nél is) a PROXY:sip.sipdiscount.com - ot használom.
A saját kliensben megadott  008010000422028 virtuális számot nem tudom hívni másik VS-ről, esetleg, ha valakinek sikerült már a hálózaton belüli hívás, az ne hallgassa el.
Remélem, hogy a voipstunt-nál magyar ingyenes hívások utolsóként kerülnek le a free listáról, persze az is jó sokára legyen. ;)
Minden kedves fórumtársnak és olvasónak: Eredményes Boldog Új Esztendőt Kívánok!
:beer:  :hungry:  :drummer:  :reszeg:  :tv:  :kocc:

#2024 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 17:57

Idézet: blackbile - Dátum: 2005. dec. 31., szombat - 11:23

...
A többieknek:

ha azon agyaltok, hogy miért nem fair és pontos részletes a honlap leírása a felhasználhatósággal kapcsolatban, akkor elmentek a lehetőség mellett szerintem. Igaz, hogy én hamarabb szoktam lépni, mint gondolkozni, de ez elég egyértelmű: amíg INGYEN VAN , addig használom, akármilyen is a tájékoztatás!!!

Igy van. Egyetertek veled: ingyen ez ingyen es ingyen lonak ne nezd a fogat ...  ;)
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2025 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 18:15

Idézet: Merlin - Dátum: 2005. dec. 31., szombat - 3:40

Telefonál 1-2 hónapig, néhány hétig ingyen, de a befizetett összeg utána sem veszik el, le lehet telefonálni, tehát nem tekinthető havi díjnak.
Kereskedelmi fogásnak/fogyasztás ösztönzőnek persze nagyon jó, nem telefonálna sok ember ennyit, de ingyen van először, ráharap majd feltölti, és ha már nem is ingyenes, de nem hagyja veszni a pénzét lebeszéli.

Ha van 30-40 millió tag, az 10 Euróval számolva 300-400 millió euró, nem milliárd.
(+sokan töltöttek 1, és 5 euróval is.)
Ebből a pénzből fizetni kell a voip infrastruktúrát is, dolgozókat, programozókat, a telefontársaságoknak a végződtetési díjat is (a sok ingyen hívásnál is kell fizetni), a bank is lecsíp 1-1,5%-ot (bankkártyás fizetésnél).

Amíg az összes programjuk/szolgáltatásuk béta teszt addig nem szokás/érdemes reklámozni, mire végleges lesz meg már lehet nem is kell nagyon, elég ismertek lesznek. (Ebből a szempontból nem szerencsés, több köntösben megjelenni.)

Egy kis összeesküvés elméletet belevíve a dologba:  :D   
Lehet telecom cégek alapították voipbuster-t és társait, menekülés előre címszóval.
Ha nem ők, akkor valaki úgyis megcsinálná (ill. csinálja is) ezt az üzletet, és nekik csökkenne a bevételük (így is csökken, de nem annyira). Így nem gond az ingyenes hívások finanszírozása, mehet ingyen v. felosztják befizetéseket a beérkező  hívások vagy valami más alapján.
A több program az érdekcsoportokat jeleníti meg, a voipbuster lesz az amerikaiaké, a voipcheap az angoloké, voipstunt németeké, és amikor belövik a hívások, konkurencia stb. alapján az árakat akkor kijönnek a végleges programokkal.

/Tudom, jó pár helyen bukik ez az elmélet.  :apple: /

Mindenkinek BUEK!

" ... Ha van 30-40 millió tag, az 10 Euróval számolva 300-400 millió euró, nem milliárd..." Termeszetesen igazad van. Ez eliras es igy akartam leirni: 300-400 millio, kozel 0,5 milliard. Egyebknet az is lehet, hogy a szmom sokkal alacsonyabb mint valosagban ... de mit szamit ez! A klenyeg az, hogy ez egy oriasi uzlet, lehet hogy sokkal nagyobb mint hagyomanyos telefon uzlet, pedig ez sem semmi. Raadasul nagyon keves koltseggel (ezt en tudom pontosan). Egy ilyen valalkozast kb. 20-50 ezer $-al mar lehet kezdeni. Az alkalmazottak fizetes? De nincs is alkalmazott egyaltalan, csak nehany ember ... De ez sem szamit: az uzlet oriasi!!!
Nekunk viszont csak az fontos, hogy olcso vagy meg jobb: ingyen.
Itt szerintem nem is nagyon erdemes ezen gondolkozni es vitazni. Hasznalni kell a lhetosegeket.
Uzleti resz, viszont engemet es partnereimet nagyon is erdekel,mert remelem 1 even belul nekunk is lesz reszunk benne ... de ez nem ide valo.
Es meg vmi : mar irtam valahol, hogy Finarea (vagy akarmilyen mas nevvel jelent kezik) nem is biztos,hogy fizet ezekert a ingyen hivasokert egyaltalan ... itt  hoszu lenne ujra leirni hogy mukodik ez. De ha vki kivancsi majd megteszem ezt megint. DE nem mindegy ez az egesz nekunk (felhasznalonak).

#2026 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 21:00

Egy ilyen érdekelne valakit:

katt ide

használtan?

29000,-

Csatolt fájl:

#2027 Felhasználó inaktív   Gomby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 02. 16:35

Sziasztok!

Úgynézki hogy a VoipStunt-nál van azért korlát, mert ennyi hívás után letiltott:

0:04:16 FREE!
0:00:08 FREE!
0:05:59 FREE!
0:01:42 FREE!
0:38:19 FREE!

ez kb. 50 perc

Ha PC-n próbálok a programjával hívni egy ilyen üzenetet kapok:

Kép

Nem marad más mint új regisztrációt csinálni  :cool:

#2028 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 20:01

Tudom, :offtopic:
nem is husbavago, de gesztus erteku, a Neo is ervenyesitette araiban az AFA csokkenest.
:up:

#2029 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 20:09

Idézet: Gomby - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 17:35

Sziasztok!

Úgynézki hogy a VoipStunt-nál van azért korlát, mert ennyi hívás után letiltott:
...
Ha PC-n próbálok a programjával hívni egy ilyen üzenetet kapok:
Kép
Nem marad más mint új regisztrációt csinálni  :cool:

Igy van. En is kiprobaltam es csak 50 percet tudtam Mo-al beszelni jo minoseggel. Ez utan kaptam fizetesi meghivast melyet persze nem szandekozom telyesiteni mert igy is rendelkezem korlatlan hivasi lehetoseggel VoIP telefonos szolgaltatomtol (25$/ho 100 orszagba). Igazsag sz. olcsobb lenne befizetni 10 E-t es beszelni par honapig (VB eseteben 1 E-ert beszeltem kozel fel evig ingyen, most is ingyen migmindig, de nincs benne mar Mo sajnos), de a gond az hogy nem lehet tudni meddig lenne ez ha par honapig megint akkor nagyon is megeri. DE nem tudok kozben felfuggeszteni a sajat szolgaltatomot es atmenetileg nem fizetni 25$/ho, nem is tudok lemondani. Illetve tudok, de ha ujra megrendelnik a szolgaltatast akkor mar nem kapnik kedvezmenes arat es nem 25$ lenne hanem 70$.

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 01. 02. 20:13 -kor

#2030 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 20:30

lehet, hogy hülye a kérdés, de nincs 5EUR-tok befizetni? mit vacakoltok új reggel?

(bocsánat azoktól, akiknek tényleg sok ez a pénz!)

nekem nincs mese - fizetnem kellett - mert feleségem beszélget rendesen...  :D

#2031 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 20:50

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 20:30

lehet, hogy hülye a kérdés, de nincs 5EUR-tok befizetni? mit vacakoltok új reggel?

(bocsánat azoktól, akiknek tényleg sok ez a pénz!)

nekem nincs mese - fizetnem kellett - mert feleségem beszélget rendesen...  :D

Hat bevallom, meg az elmult ev utolso napjaiban en is fizettem nekik. Ha megszunik az ingyenesseg, hat letelefonalom. Es remelem kozben nem vesz el sem a voipbuster-re, sem a sipdiscount-ra feltoltott penzem se. (alapjainam nagyon olcso ez az Ip telefonalas, de egyszerre azert van par "forintom" benne)  :think:

Szerkesztette: smelo 2006. 01. 02. 20:51 -kor

#2032 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 06:42

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 21:50

Hat bevallom, meg az elmult ev utolso napjaiban en is fizettem nekik. Ha megszunik az ingyenesseg, hat letelefonalom. Es remelem kozben nem vesz el sem a voipbuster-re, sem a sipdiscount-ra feltoltott penzem se. (alapjainam nagyon olcso ez az Ip telefonalas, de egyszerre azert van par "forintom" benne)  :think:

igazad van, számoljuk csak hozzá a NET elérés költségeit is !  :D

mondjuk 10000,- havonta, plusz rossz esetben a telefonvonal költségét 3200,-
plusz az ide-oda befizetett kisebb összegek.

így már nem is biztos, hogy annyira "ingyenes"  :omg:

Voipbustert 0.00-ra telefonáltuk, most van 8,6EUR a sipdiscountban, és hát kellett az 5EUR is !

csak, mint említettem nálunk ez "nem" összeg, mert feleségem használja is a telefont, és nem mobilon élünk.

#2033 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 06:47

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 21:01

Tudom, :offtopic:
nem is husbavago, de gesztus erteku, a Neo is ervenyesitette araiban az AFA csokkenest.
:up:

de a remlákjuk és a flash bannerjük még a régi :omg:

#2034 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 01:58

PhoneDrive - USB Flash Drive amiról betöltődik windows alatt egy softphone 10, 20 dolláros prepaid kártyával lehet tölteni. Amin meglepődtem magyarországi mobil 10Ft (+áfa) /60-as körzetszámú is  :think: /.
PhoneDrive
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#2035 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 03:42

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 2:58

PhoneDrive - USB Flash Drive amiról betöltődik windows alatt egy softphone 10, 20 dolláros prepaid kártyával lehet tölteni. Amin meglepődtem magyarországi mobil 10Ft (+áfa) /60-as körzetszámú is  :think: /.
PhoneDrive

Nagyon koszonom! Ez tenleg erdekes info. Foleg azert, hogy mi is hasonlot tervezunk, pontosabban sokkal jobbat, de ehez kell legalabb 1 ev meg tervezni es dolgozni rajta ... (ki tudja elek e addig), bar van fiam es O is ert hozza, talan folytatna. Minden esetre es nagyon erdekes megoldas (ezt terveztunk mi is tobbi dolgok kozott). Nagyon koszonom!

#2036 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 08:47

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 2:58

PhoneDrive

kipróbáltad???

ÉN NEM HISZEM EL.

Ez csak elírás lehet, pl. Ausztria mobil 0.345 USD...

Szerkesztette: blackbile 2006. 01. 04. 08:47 -kor

#2037 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 10:26

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 8:47

kipróbáltad???

ÉN NEM HISZEM EL.

Ez csak elírás lehet, pl. Ausztria mobil 0.345 USD...

Biztos nem eliras, beszeltem a magyar forgalmazoval.
Egy szingapuri ceg.
Kartyas feltoltes van, mind a mobil feltoltokartya.
A hang minosegere lennek kivancsi. Nagyon hezitalok, vegyek-e egy ilyen pendrive-ot.  :think:

#2038 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 15:07

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 11:26

Biztos nem eliras, beszeltem a magyar forgalmazoval.
Egy szingapuri ceg.
Kartyas feltoltes van, mind a mobil feltoltokartya.
A hang minosegere lennek kivancsi. Nagyon hezitalok, vegyek-e egy ilyen pendrive-ot.  :think:

neked elhiszem  :D

DE AKKOR SEM HISZEM EL !  :eek:

tessék venni és beszámolni az eredményről...  ;)

#2039 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 15:18

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 15:07

neked elhiszem  :D

DE AKKOR SEM HISZEM EL !  :eek:

tessék venni és beszámolni az eredményről...  ;)

Hat, pedig azota beszeltem olyannal, aki MEGELEGEDETTSEGGEL hasznalja is.
Igazabol azon lennek, hogy mi lenne, ha megprobalnam megszerezni vhogy a kliens programot, es nem kellene 12E Ft-ert egy 128-as pendrive-ot megvennem. A feltoltokartya ara mar korrekt. (2E)
Persze a forgalmazo szerint a program nem "viheto at" mas eszkozre, de hatha :juggle:

#2040 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 15:34

Singapore to sell online phoning device in Europe

By DPA

Singapore, Aug 25 (DPA) Inter-Active Media will begin distributing its PhoneDrives - a device allowing users to make telephone calls with a personal computer, speaker and microphone - in Europe, the Singapore-based company said Thursday.

The firm is also aiming to take the product and technology to the Middle East and other parts of Asia, co-founder Wee Tai Seng said.

Inter-Active Media signed a deal with Hungarian partner Plant Pharama, which will sell the device in such countries as Austria, Slovakia, Romania, Germany, Serbia and Slovenia.

When plugged into any laptop or PC with an Internet connection, the PhoneDrive allows users to place cheaper local and long-distance calls. It works with Microsoft's operating system.

The 600,000-Singapore-dollar (363,000-US-dollar) deal has Inter-Active shipping 500 PhoneDrives a month until July. The first batch went out this month, Wee said.

PhoneDrive also works as a flash-memory data-storage device. It is 68 mm long, 21 mm wide and seven mm thick and weighs under 10 grams.

Inter-Active will sell its PhoneDrive in Singapore for 75 Singapore dollars (45 US).

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.