HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#2341 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 09. 09:50

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 9:37

Sziasztok, egy gyors kérdés: én most VoiceCheap-ot használok, és kezd lejári az öt angol fontom. Van náluk olcsóbb cég, vagy maradjak itt? Mit javasoltok?

Mármint úgy kezd lejárni, hogy elfogy a pénzed?
Mert akkor a www.internetcalls.com jelenleg a legolcsóbb mo-ra, mivel ingyenes. De ettől függetlenül 120 nap múlva mindenképpen annyi a feltöltött pénzednek.

De én pl. azért nem foglalkozom azzal, hogy ne a Voipbuster-t használjam, hanem az Internetcalls-t, mert a Buster árai mellett sem sikerül letelefonálni a feltöltött pénzt 120 nap alatt. Akkor meg tök fölösleges állandóan váltogatnom.

Persze más lenne a helyzet, ha hirtelen nagyon sokat kellene telefonálnom.
Igazából nekem most leginkább egy olyan szolgáltatóra lenne szükségem, amelyiknél tovább él a feltöltött összeg. Lehet, hogy magasabb percdíjak mellett is jobban jönnék ki, mert a havi költségem alacsonyabb lenne.

#2342 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 12:49

1. Nekem is az 5 fontom egy fél év alatt ment le, bár az időszak eleje az még ingyenes volt.
2. Itt mennyi a feltölthető minimum?

thx

#2343 Felhasználó inaktív   Silco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 16:40

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 13:49

1. Nekem is az 5 fontom egy fél év alatt ment le, bár az időszak eleje az még ingyenes volt.
2. Itt mennyi a feltölthető minimum?

thx

10 € (Internetcalls)

#2344 Felhasználó inaktív   pazsit 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 09. 19:36

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 8:36

Dr. Buster szabadosabban is el tudna gondolom mondani, de a lenyeg, hogy az FXS amit normal esetben hasznaltok, azaz a telefonkeszuleket ide kotitek, hogy utana a hivas a VoIP iranyba menjen tovabb. az FXO-ba viszont a hanyomanyos telefonvonalba dugod, azaz ez a masik irany. tehat a keszulekkel tudsz mindket iranybol fogadni, mindket iranyba kihivni, sot, VoIP-rol felhivva az ATA-t megfeleloen programozva (elviekben) a sima telefonvonalon kihivni. azaz kulfoldrol ingyen hivni barmit, amit otthon is tudsz, vagy, pont forditva, az otthoni orszagodbol/varosodbol az otthoni szamodat olcson felhivva a VoIP iranyt valaszthatod, es onnan is hivhatsz VoIP-ot, ahol nincs is..  (a kiseloadast Dr.Bustertol varhatjatok! ;) plane az ATA-k egymasrahalmozasa tekinteteben..)

Köszi!
Hajajj, nem teljesen tiszta, de legalább van valami képem rola, mi lehet. :)

#2345 Felhasználó inaktív   pazsit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 19:38

Idézet: Silco - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 16:40

10 € (Internetcalls)

Sajnos most már nem nagyon van 5euros. :(
Mindenhol 10, de láttam már 20,50-et is... (igaz, ott még a 10 is elérhető volt, kérdés meddig)

#2346 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 20:55

Végre nekem is megérkezett az ATA-m!  :fly:
Igaz, ez "csak" SPA 1001 és már nem Sipura, hanem Linksys.
Mivel nincs vezetékes vonalunk, így nem sok értelme lett volna pl. egy SPA 3000-nek. Meg a plusz telefonra sincs szükség. Routerem meg így is van kettő (az egyik wireless), úgyhogy annak sem láttam értelmét, hogy olyan legyen, amihez gépet is lehet kötni.

Sikerült is beüzemelnem és nekem úgy tűnik, hogy jobb a hangminősége, mint amikor Busterék programját használtam. A hívott fél is ugyanezt jelezte vissza. :up:

Sajnos kissé sokára érkezett meg (február 1-jén rendeltem meg), mivel nem volt raktáron, de csak megjött.
(Gondolom már nem sokan rendelnek ilyet rajtam kívül)  ;)

Most örülök neki, mint majom a farkának. :)

#2347 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 21:06

Idézet: 007 - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 20:55

Mivel nincs vezetékes vonalunk, így nem sok értelme lett volna pl. egy SPA 3000-nek.

Most örülök neki, mint majom a farkának.   :)

:cool:
Gratulalok es sok oromet hozza! Nekem is ilyenem volt eloszor, es nagyon kedveltem.
:up:

#2348 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:01

Ismét némi ügyeskedés a buster-klónokkal: www.ingyentelefon.tvn.hu

Azt mondja: "Az Ingyentelefon Team 7500 Ft-os közvetítői díj fejében bocsátja rendelkezésre a szoftvert, illetve az információt."

Nem semmi...

#2349 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 04:55

Idézet: pazsit - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 20:55

Van már hozzá egy manualom. Állitolag cebiten fogják még csak bemutatni, és valami nagyon uj kütyü ez.
A felsorolt aggályaid miatt vannak nekem is fenntartásaim.
De gondolom jo lehet.. csak mennyit érhet? Nem tudom mennyit adjak érte(meg az elado se mennyit kérjen. :D )

70-90 $ nem tobbet!
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2350 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 05:00

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 0:14

a Fritz-et nem ismerem, de a Sipurakhoz kepest ezen van FXO, ami csak a 3000-esen van!

Igen, de FXO mire hasznalhato ... ez nem sipura 3000 ettol ez nagyon messze van.
Elonye viszont amit irtam mar, hogy WiFi-ra kepes (AP valamint kliens is lehet es ez nagyon hasznos, fontos).
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2351 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 05:18

Idézet: 007 - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 21:55

Mivel nincs vezetékes vonalunk, így nem sok értelme lett volna pl. egy SPA 3000-nek. Meg a plusz telefonra sincs szükség. Routerem meg így is van kettő (az egyik wireless), úgyhogy annak sem láttam értelmét, hogy olyan legyen, amihez gépet is lehet kötni.

Sikerült is beüzemelnem és nekem úgy tűnik, hogy jobb a hangminősége, mint amikor Busterék programját használtam. A hívott fél is ugyanezt jelezte vissza.   :up:

Sajnos kissé sokára érkezett meg (február 1-jén rendeltem meg), mivel nem volt raktáron, de csak megjött.
(Gondolom már nem sokan rendelnek ilyet rajtam kívül)  ;)

Most örülök neki, mint majom a farkának.   :)

Gratulalok en is! Ez szerintem a legjobb keszulek vilagban. Nagyon pici es nagyon megbizhato. Az elonye (ami a hatranya is) az, hogy 2 VoIP szolgaltatot lehet hasznalni 1 db. telefonkeszulekrol. Ha lenne neki meg WiFi lehetosege is akkor azonnal megvennek magamnak is es igy tudnam magammal vinni esetleges utazaskor. Tudnam barmilyen szalodaban, repuloben, pressoben, stb. hasznalni ahol van WiFi lehetoseg ... De igy is jo, nagyon ugyes keszulek.
Mi volt az ara?

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 03. 13. 05:19 -kor

#2352 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 09:42

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 5:18

Az elonye (ami a hatranya is) az, hogy 2 VoIP szolgaltatot lehet hasznalni 1 db. telefonkeszulekrol.
[...]
Mi volt az ara?

A www.voip-shop.hu-tól rendeltem, összesen 19165Ft volt, ebből 3000Ft a szállítási költség.

Sokat gondolkoztam azon, hogy melyiket is válasszam a sipurak közul.

De aztán kiindulva abból hogy:

- nincs vezetékes telefonom
- nem akarok több helyre is befizetni pénzt, hogy aztán lebeszélni sem tudjam
- elegendő egy telefonkészülék is
úgy döntöttem, hogy jó lesz nekem az SPA 1001 is.

Ugyan már nem először mondom, de a fejhallgatós megoldáshoz képest egészen kiváló a hangminőség.

#2353 Felhasználó inaktív   pazsit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:11

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 4:55

70-90 $ nem tobbet!

20E lett volna, de lemondtam, mert csak egy lan port van rajta, otthon meg két gép van.. (wifit meg nem akarok, mert ahhoz plusz kártya kellett volna gépben, vezeték meg már ugyis megvan, csak a router elromlott.. :( )

#2354 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:36

szerintem vegyel egy routert, mert az ATA-kban olyan nem lesz, es nem art a biztonsag..
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2355 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 13:06

Ez a penz lejaras (credit expiration) a LOPAS XXI. szazadi uj formaja. Fizess annyit amennyit nem tudsz eltelefonalni, a maradekot lenyuljuk. PFUJJJJJJ!

Allitolag itt nem jar le 1 evig a penz: http://gizmoproject.com/
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams

#2356 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 13:40

Idézet: BlackVoid - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 14:06

Ez a penz lejaras (credit expiration) a LOPAS XXI. szazadi uj formaja. Fizess annyit amennyit nem tudsz eltelefonalni, a maradekot lenyuljuk. PFUJJJJJJ!

Allitolag itt nem jar le 1 evig a penz: http://gizmoproject.com/

Mobil hívásokkal gyorsan le lehet üríteni a még meglévő összeget. :D

Erről a "lejárásról" küldenek előtte levelet vagy valamit?
Sipdiscount-ra töltöttem fel december közepén, de belépve nem látom mikor járna le.

Mesélj erről a Gizmóról, mennyibe kerül pl. Magyarország hívása, díjtáblázatuk linkje merre van?
Szerk.: közben megtaláltam: Hungary  0.313 | 0.313  dolcsi  vezetékes | mobil
Gizmo rates

Szerkesztette: Merlin 2006. 03. 14. 13:45 -kor

És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#2357 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 16:38

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 13:40

Sipdiscount-ra töltöttem fel december közepén, de belépve nem látom mikor járna le.

A Voipbuster kliensén látszik, de azzal nyilván nem vagy előbbre a Sipdiscount esetében.  :)

Nálam meg az történt, hogy a Voipbusteren eltüntek a korábbi feltöltéseim adatai, ellenben a kliens program azt írja ki, hogy még 80 valahány nap van hátra. Holott nem igaz, mert április 4-én járna le a 120 nap.

Az biztos, hogy amennyiben valaki nem telefonál irtózatosan sokat, tök mindegy, hogy melyik buster-klónhoz fizet be, mert úgysem tudja letelefonálni a befizetett összeget.

Most azon gondolkodom, hogy ha netán drágább percdíú szolgáltatóhoz fizetnék be, nem jönnék ki esetleg akkor is jobban. Hiszen elméletileg Busterék 120 nap múlva mindenképpen lenyúlják a befizetett lóvét.
Ha pedig a másiknál nem telefonálnék havonta 2,5 Euro összegben, már megérte váltani.

#2358 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 21:04

hat nem tudom.. egy matav XL csomag (vagy a UPC hasonszoru csomagja) ezer Ft korul van, es csak csucsidon kivul lehet vele telefonalni, megkotesekkel. ez meg havi 700Ft. igaz, 4 honap elore. es megkotesek nelkul, es nem csak videkre, hanem kulfoldre is..
en meg mindig nem erzem szabadrablasnak, sot draganak sem, ahogy azt nehanyan velik.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2359 Felhasználó inaktív   pazsit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 02:39

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 4:55

70-90 $ nem tobbet!

20E-ért megveheti, ha érdekel valakit.
Tehát erről  van szó, és itt egy manual hozzá annak akit jobban érdekel esetleg...
Itten van meghirdetve egyébként a cucc.

#2360 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 03:27

Idézet: 007 - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 10:42

A www.voip-shop.hu-tól rendeltem, összesen 19165Ft volt, ebből 3000Ft a szállítási költség.

Sokat gondolkoztam azon, hogy melyiket is válasszam a sipurak közul.

De aztán kiindulva abból hogy:

- nincs vezetékes telefonom
- nem akarok több helyre is befizetni pénzt, hogy aztán lebeszélni sem tudjam
- elegendő egy telefonkészülék is
úgy döntöttem, hogy jó lesz nekem az SPA 1001 is.

Ugyan már nem először mondom, de a fejhallgatós megoldáshoz képest egészen kiváló a hangminőség.

Szerintem is jo dontes volt. Talan nem is sokkal dragabb mit US-ban lehet kapni. A hangminoseg minden Sipuraban jo. Talan csak a SPA3000-en kicsit halk amikor kivulrol kapcsolodsz a sajat dobozra, de ez is biztosan lehet valahol beallitani, bar meg nem talaltam hol ... igaz nem is nagyon kerestem, hisz igy is elfogadhato.
Mostanaban mast tapasztalom: nem tudok kapcsoladni Neophonexon keresztul ugy a SPA3000-en keresztul, hogy kaphassam a PSTN vonalat mely a SPA3000-be van bedugva  :(  Igy a felesegem aki most Mo-n van nem tudja hasznalni az itteni USA-i vonalamat. Ugy viselkedik a SPA3000 mint megsuketulne (nem hallja a DTMF codokot) es nem kapcsol a vonalot. Szerintem nem a SPA hibas hanem Neophonex...

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.