Idézet: pavlov2006 - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 12:11
A legújabb klón a www.voipdiscount.com, Magyarországra jelenleg ugyanolyan díjjal megy mint az előtte lévő klón az internetcalls. (Mivel legújabb a voipdiscount, ezértelvileg ide érdemes most befizetni.

)
11,6 Euro (10 + áfa) a minimum feltöltés, utána jelenleg ingyenes a magyar vezetékes számok hívása, majd idővel várhatólag 0,01(-0,015) euró lesz, tehát 1000 (v. 667) perc még lebeszélhető lesz.
120 nap az egyenleg felhasználási idő, de pl. december végén január elején töltöt voipstunt, új kliense most még 80-90 napot ír ki egyenleg lejáratra azaz ott 180 nap (volt?).
Valaki nem töltött mostanában internetcalls-ra, vagy voipdiscountra, jó lenne megtudni 120 v. 180 napot adnak most? /Feltételezve a többi frissített kliens is kiírja most már a hátra lévő napok számát.

/
Közösködni szerintem ismerősökkel érdemes, mert így macerás a befizetést megosztani, na meg mi van ha valaki le mobiloza egy alkalommal az egészet. Jelszót is meglehet változtatni, így kizárva a másikat, többieket.
Nincs akadálya több helyről használni, én most haverom voipstunt login-ját használom.
A programba beírt telefonszámok a második, harmadik stb. gépen is látszanak, szerveren tárolja a program.
Ill. a hívásnaplót is megnézheti mindenki akivel osztozol a kódon.
Ha mégis osztozol valakivel, célszerű Paypal, moneybookers-el feltölteni, ismételt vásárlással ne tudjon senki levonni a másik bankszámlájáról, mint itt a fórumon megtörtént. (pl. 25 eurós (+afá) vásárlás + jelszócsere

)
Szerkesztette: Merlin 2006. 04. 05. 11:58 -kor
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"