Hi!
Én is gondolkozom egy WL-500g Premium routeren, amire kötnék egy 80GB körüli HDD-t USB rack segítségével.
Elolvastam az előző oldalakat és szeretném megtudni, hogy az új gyári FW és új Download Managerrel is fennálnak-e a problémák:
-lelassul a WAN/LAN USB-s eszközök használatával?
-működik a torrent letöltés download manager-rel vagy még mindig csak "qeued"?
-Olvastam az ASUS oldalán, hogy limitált a BT-kliens és nem minden torrent fájlt kezel (d5: és e5: kezdetűt), ez jelentett már valakinek bajt?
-NTFS-t lehet használni? Használtam már linuxot, de rájöttem, hogy az ablakok nem szeretik a pingvineket

és én sem szeretem a GUI mentes linuxozást, ráadásul nem akarok hálóban másolgatni a vinyóról, amikor csak pár méterre lesz tőlem és fél perc alatt rádugom a gépre.
-Van-e probléma e-mail küldéssel?
-Meg lehet oldani FTP-t egy PenDrive-ról? (Corsair Flash Voyager GT 4GB)
-Ki lehet-e kapcsolni a wireless részt? (nincs egy fél wireless kártyám se)
-Bármilyen probléma biztonsággal, levelezéssel, FTP-vel, torrent-el, sebességekkel, megbízhatósággal?
Szeretném elkerülni a nem gyári FW-ket és linux-os heckelést. Biztos meg tudnám csinálni és érteném, de ahhoz képest, hogy ez egy router nem akarom tölteni vele az időmet ráadásul úgy akarom beállítani, mint a mostani routert: bárki be/át tudja állítani, anélkül, hogy kilógna egy fél kernel a füléből.
Előre is köszi a segítséget!