HWSW Informatikai Kerekasztal: ASUS WL-500g Deluxe wifi router - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (57 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASUS WL-500g Deluxe wifi router

#301 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:45

Engem az érdekelne,hogy torrentezésnél csak LE vagy FEL is megy adat rendesen? :rolleyes:

#302 Felhasználó inaktív   fzo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:56

Idézet: DiVaD87 - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 13:45

Engem az érdekelne,hogy torrentezésnél csak LE vagy FEL is megy adat rendesen? :rolleyes:

Én úgy vettem észre az arányomról, hogy megy felfelé is rendesen

#303 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:58

Idézet: fzo - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:56

Én úgy vettem észre az arányomról, hogy megy felfelé is rendesen

Thx  :respect:
Nagyszerű :cool:
Akkor el is kezdek gyűjteni rá  ;)  :up:

#304 Felhasználó inaktív   fzo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:00

Idézet: Pelican - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:12

Működik rendesen. Torrentezni tud már (FAT32-vel), megosztja az USB drive-ot. FTP-t ma fogom kipróbálni, dyndnst még nem néztem.

Engem meg az érdekelne, hogy a wifi részt hogyan lehet kikapcsolni.
A Status&Log/Wireless-nél van egy olyan, hogy disable radio controll, de a továbbra is világít az air led...

Wireless -> Advenced -> Enable Radio? 
Szerintem ezzel.
Dyndns is müxik.

#305 Felhasználó inaktív   Pelican 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 20:30

Idézet: fzo - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 17:00

Wireless -> Advenced -> Enable Radio?    
Szerintem ezzel.
Dyndns is müxik.

Köszi. Tényleg ott van, eddig nem vettem észre.
Mondjuk a lámpát nem kapcsolja le így sem.

#306 Felhasználó inaktív   Skyner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 19:02

Sziasztok!

Egy napja tulajdonosa vagyok egy WL-500GP routernek. 2 gépen (egy asztalin vezetékesen és egy notebookon wireless-en) frankón és stabilan megy a net, viszont az ftp érdekesen működik: létrehoztam 2 usert, USB-re egy 40GB-os winchestert csatlakoztattam, de a létrehozott userekkel nem tudok csatlakozni, csak és kizárólag "anonymous" belépéssel tudom írni/olvasni a winyó tartalmát. (belülről és dyndns-el kívülről is) Firmware-t nem frissítettem, még a gyári van rajta (1.9.6.7). Frissítsek ? Letöltöttem az 1.9.7.0 verziót, de félek, hogy az még ennyire sem fog működni és nem fogom tudni visszarakni a jelenlegit, mert az már fent sincs az ASUS oldalán. Tapasztalat az új firmware-el kapcsolatosan ? Szeretnék még web-servert is üzemeltetni a winyón, de nem tudom, hogy hol kezdjem. A gyári Download Master pedig használhatatlan, mert egy 7.5 MB-os file-t töltöttem le vele (valamiért 2x indult el ugyanannak a file-nak a letöltése, az első 300Kb-nál megállt) , és a végén valahogyan 15MB-os lett a mérete, így természetesen nem tudtam kicsomagolni sem. Erre valami megoldás ? :think: 

Segítségeteket előre is köszönöm.  :eek:

#307 Felhasználó inaktív   Skyner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 19:36

kihalt ez a topik, senkinek semmi észrevétele-hozzászólnivalója ?  :reklamacio:

#308 Felhasználó inaktív   Szmores 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 10:18

Idézet: Pelican - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 20:30

Köszi. Tényleg ott van, eddig nem vettem észre.
Mondjuk a lámpát nem kapcsolja le így sem.

Ha újraindítod a router(kihúz/bedug) akkor nem fog világítani.

#309 Felhasználó inaktív   sisux 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 22:42

Hali!
Lenne egy Asus Rx3141-es routerem,csak egy kis problémám van a beállításával!
Ha a modemet WAN-ra kötöm,se kép,se hang,ha LAN-re OK!
Mit csináljak,mit állítsak?

#310 Felhasználó inaktív   lfeher 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 08:57

Kezdő kérdésem lenne: A router (Asus WL-500g) ki tud több wireless gépet is szolgálni? Köszönöm lfeher

#311 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:44

Idézet: lfeher - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 8:57

Kezdő kérdésem lenne: A router (Asus WL-500g) ki tud több wireless gépet is szolgálni? Köszönöm lfeher

minden wireless routerre több gép tud egyszerre csatlakozni.
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó
Snoopy | Fülemüle Étterem | Anna Hotel

#312 Felhasználó inaktív   yuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 11:08

Halihó!

Én is nemrégen vettem ilyet routert(500gP). Igazából torrent és barkács célra vettem, van egy másik routerem is: D-link  D-4300 (Drága, de nagyon király)

Tapasztalatok:
1.9.70 firmare-rel kaptam. Az alapvető feladatait jól ellátja. A webes felületben engem kicsit zavar, hogy el lehet veszni a sok beállítási apró paraméter közt, és a fontosabb kapcsolókat meg nem találni.

Alapfelállásban nekem van egy külön letöltőgépem, ami torrentezik, jó lenne lekorlátozni a kicsikét, hogy ne egyxe meg az összes feltöltő sávszélességet. Hiába állítottam be a Bandwitdth allocattion-t nem igazán működött.

A download masterral jelenleg még küzdök. A CD-n mellékelt nem működött nekem, letöltöttem a netről az ont fentlevő csomagot, installáltam, után már kezdett műköni. A torrentet nekem csak a letöltésig tartotta bent, utána nem seedeli, nincs mód beállítani, hogy viselkedjen, egyéb torrent paramétereket sem lehet állítani. De egyébként is kicsit furcsán viselkedik néha ez a DM, nem százas teljesen. Azt meg főleg rosszul viseli, ha unmnountolom a meghajtót és kihúzom  ;)  .Ilyenkor az újraindítás után valamiből kettő letöltés lesz, valamiből egy sem.

Persze ezeket azért nagyjából azért sejtettem mielőtt megvettem, de ez a kustomizálhatóság, buherálás érdekelt:
Szóval a speciális firmwareket azért még ki akarom próbálni (oleg), kíváncsi vagyom mitt tudnak, mi lehet vele elérni, meg ugye a gyáriban óriási biztonási lyuk van amivel az asus nem foglalkozik

#313 Felhasználó inaktív   yuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 23:45

Friss info:

WL500gP Firmware 1.9.7.2 Release note:

Fix bug:
        * Firmware can't upgrade though web interface
        * Download Master download functions

Add and UpdateˇG
    * Update dmathined and giftd

Az asus weblapján nincs kint, de az ftp-n már fent figyel.

Még valami: Azt olvastam, hogy korábbi változatokban levő bug-os a Download Master csak akkor működik jól, ha ez első partició a lemezen fat32. Ki fogom próbálni, hátha segít.

#314 Felhasználó inaktív   yuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 11:31

Felraktam az új firmware-t: WL500gP Firmware 1.9.7.2 Release

Ami újdonság: teljesen új Bandwidth Allocation fül van új beállításokkal.
A Baisc be lehet állítani, hogy minek legyen prioritása: internetforgalmon, ftp, voip, game.
Ez nekem abszolut bejött, az internetforgalm prioritását állítttam be, és végre a többi gép forgalma nem befolyásolta az internetet. egy plusz pont a készítőknek.

#315 Felhasználó inaktív   Patriotka 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 05. 11:52

Nos az lenne a kérdésem, hogy vettem egy sima asus WL- 530G routert ami már faszán van beállitva

Le van kódolva a net, úgyértve hogyha vki wireless kátyával akarna csatlakozni tudnia kell a kódot hozzá. A port  is be van állitva a (WARCRAFTIII-hoz) és a torrenteken is aktív-at jelez. Persze a router védelem ba van kapcsolva.És sajnos emelett nem tudok "invitálni" a router hálózatán kivül lévő személyeket.  Szóval ha van vki bármilyen ötlete az nyugodtan írja le előre is thx    :respect: 
Nincs végzet csak ha magad is bevégzed !

#316 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 22:51

Idézet: Patriotka - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 11:52

Nos az lenne a kérdésem, hogy vettem egy sima asus WL- 530G routert ami már faszán van beállitva

Le van kódolva a net, úgyértve hogyha vki wireless kátyával akarna csatlakozni tudnia kell a kódot hozzá. A port  is be van állitva a (WARCRAFTIII-hoz) és a torrenteken is aktív-at jelez. Persze a router védelem ba van kapcsolva.És sajnos emelett nem tudok "invitálni" a router hálózatán kivül lévő személyeket.  Szóval ha van vki bármilyen ötlete az nyugodtan írja le előre is thx    :respect: 

Mármint wireless akarsz invitálni?
Az admin felületre be tudsz lépni?
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó
Snoopy | Fülemüle Étterem | Anna Hotel

#317 Felhasználó inaktív   Patriotka 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 06. 14:23

Idézet: sbazsi - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 22:51

Mármint wireless akarsz invitálni?
Az admin felületre be tudsz lépni?

A routeren a net 2 pc-re és egy laptopra van elosztva.A laptop meg az én pc wireless-s a másik pc a szüleimé :D, ami kábelesen van összekötve a routerrel. Az helyzet, hogy a játéknál a router hálózatán belül lévő gépek tudják egymást "invitálni" de a router hálózatán "kivüli" gépet már nem tudnak. Rémelem érthetően irtam, ha mégsem akkor szóljatok leírom utána részletesebben és érthetőbben is :)
Nincs végzet csak ha magad is bevégzed !

#318 Felhasználó inaktív   puffi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 06:57

Sziasztok!

Vettem egy wl500gp-t, hosszú küszködés után sikerült beállítani a download managert is. A lényeg, hogy az usb storage első particiója FAT32 kell, hogy legyen.

A gondom a torrentezéssel van: leszedem a torrentet berakom a download managerbe, de nem tölt semmit.
Gondolom a port nyitással lehet gond, alapból 10000-10050 est használja, de a virtuál szervereknél nem lehet egy tartományt nyitni csak egyesével a portokat. És ugye nincs kedvem egyesével 50 portot kinyitni.
Van valakinek valami ötlete?

Köszi

Puffi

#319 Felhasználó inaktív   KSzasza 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 18:30

Idézet: puffi - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 7:57

Sziasztok!

Vettem egy wl500gp-t, hosszú küszködés után sikerült beállítani a download managert is. A lényeg, hogy az usb storage első particiója FAT32 kell, hogy legyen.

A gondom a torrentezéssel van: leszedem a torrentet berakom a download managerbe, de nem tölt semmit.
Gondolom a port nyitással lehet gond, alapból 10000-10050 est használja, de a virtuál szervereknél nem lehet egy tartományt nyitni csak egyesével a portokat. És ugye nincs kedvem egyesével 50 portot kinyitni.
Van valakinek valami ötlete?

Köszi

Puffi

Mindha olyasmi rémlene, hogy meg lehet adni tartományt is pl 1400-1420 így az 1400 as porttól egészen az 1420 as portig az összes portot forwardolja... (1420, 1421, 1422, 1423 ... 1419, 1420)
Desktop: Casetek 1018-1A, Ultra Power 550W, ASUS P5KC, Core 2 Duo 2,33Mhz (E6550), 2GB DDR2 800Mhz, MSI NX6800GT 256MB, WD 250GB, Maxtor 250GB, IBM 180GB, Maxtor 160GB, SB Audigy 2, Hauppage PVR 250, Plextor PX-130A, NEC 3540A, Dell 2005FPW monitor, HP 3500C, HP 930C, Cambridge SW 5.1, Logitech LX700, Logitech QuickCam Pro 9000, ASUS WL-500G Premium
Laptop: Dell Latitude D600 + WD 250GB external
PDA: Fujitsu-Siemens N560
Phone: Sony Ericsson K800i

#320 Felhasználó inaktív   puffi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 20:30

Idézet: KSzasza - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 19:30

Mindha olyasmi rémlene, hogy meg lehet adni tartományt is pl 1400-1420 így az 1400 as porttól egészen az 1420 as portig az összes portot forwardolja... (1420, 1421, 1422, 1423 ... 1419, 1420)

köszi a választ. Sajnos nem port forwarding  probléma. Kilőttem DMZ-be a routert (192.168.1.1) és ugyanúgy Queued-et ír ki a download master, miután a torrentet betöltöttem :(

Még ötletek esetleg?

Téma megosztása:

• (57 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.