Idézet: puffi - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 12:53
Szia, én is ettől szenvedek.
Már végigtúrtam a netet megoldások után, de mindenhol arra lukadtam, hogy csak buherált firm-el, és más BT kliensel lehet normális eredményeket elérni. (mivel nem akartam elszúrni a routert, ezt a lehetőséget elvetettem.)
Egy dolog van amire tudok gondolni, hogy mi lehet a baj: amikor éppen tölt vmit BT-n keresztül és az ember a kis kék csík fölé húzza az egeret kiirja az adatokat és a végén: User: 1 Ez vajon azt jelenti, hogy összesen 1 embertől tölt?
A visszatöltésről meg az a véleményem, hogy azért nem megy, mert portot kellene nyitni a routeren, de hogy melyiket használja a Download Master az rejtély. Bár ez is csak feltevés.
Remélem az Asus egy kicsit ráfexik a témára, mert már nagyon elegem van a Queued státuszból. (és nem utolsó sorban a BT letöltési lehetőség miatt vettem ezt a routert)
Más:
Nekem van egy olyan problémám is, hogy ha BT-vel töltök a routeren keresztül, akkor iszonyatosan belassul a net. Erre valami ötlet?
Puffi
En meg szinte csak ezer vettem meg mert ,hogy bt -tezik:)))/tehat jo lenne ha legalabb akkor mukodne is rendesen:))).
Vajon mas regebbi FW is igy megy?
Kerek mindenkit akinek ez a tipus van es ha mukodik neki ha nem akkor is irja le ,hogy mi a szitu nallla.
Meg valami:halottam ,hogy a gyari fw valami hatalmas nagy biztonsagi rest tartalmaz.Mi az es meik teruleten van veszejnek kiteve?