HWSW Informatikai Kerekasztal: ASUS WL-500g Deluxe wifi router - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (57 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASUS WL-500g Deluxe wifi router

#421 Felhasználó inaktív   Baliszoft 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 30. 11:32

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 11:20

Super, köszi szépen. :)
Neked van rá kötve usb vinyó? Mi a tapasztalatod ha van?

Nincs semmi rakotve es nem is probaltam meg. Egy gep LAN-on megy es egy, neha ket laptop wifin. Nagyjabol minden OK vele, kiveve az utolso gyari firmware (na azzal minden hulyeseget csinalt), es ahogy mar regebben irtam, megmagyarazhatatlanul par alkalommal elfelejtette a beallitasokat, de erdekes mert csak 1 honapon belul, se elotte es ugy nez ki most utana sem csinalja (remelem).

#422 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 30. 13:29

Idézet: Baliszoft - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 11:32

Nincs semmi rakotve es nem is probaltam meg. Egy gep LAN-on megy es egy, neha ket laptop wifin. Nagyjabol minden OK vele, kiveve az utolso gyari firmware (na azzal minden hulyeseget csinalt), es ahogy mar regebben irtam, megmagyarazhatatlanul par alkalommal elfelejtette a beallitasokat, de erdekes mert csak 1 honapon belul, se elotte es ugy nez ki most utana sem csinalja (remelem).

Értem, valószínűleg én is ilyen routert veszek majd.

áááá de még 1 kérdésre senki nem válaszolt... igennel vagy nemmel se... "WEBSERVER"  :D
2 Hétig offline leszek,

#423 Felhasználó inaktív   B.Tomi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 30. 20:54

Érdeklődni szeretnék hogy az Asus WL500g deluxe rooterhez milyen webkamerát lehet csatolni? Logitec  Communicate STX vajon jó hozzá? Hol találok valami listát, az ehez használható webkamerákról? Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!

#424 Felhasználó inaktív   Baliszoft 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 00:54

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 13:29

Értem, valószínűleg én is ilyen routert veszek majd.

áááá de még 1 kérdésre senki nem válaszolt... igennel vagy nemmel se... "WEBSERVER"  :D

En annak idejen a printer megosztas miatt helyeztem elonybe ezt a routert, bar igaz mindezidaig meg nem hasznaltam, de ami kesik nem mulik.

#425 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 07:40

Idézet: Baliszoft - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 0:54

En annak idejen a printer megosztas miatt helyeztem elonybe ezt a routert, bar igaz mindezidaig meg nem hasznaltam, de ami kesik nem mulik.

Hát igen, :) arra is alkalmas. :) Gondolom nem csalódtál eddig benne. :)
Milyen neki a wlan része? Jó a hatótávolsága és az erőssége a jelnek?
2 Hétig offline leszek,

#426 Felhasználó inaktív   Zoroax 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:41

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 7:40

Hát igen, :) arra is alkalmas. :) Gondolom nem csalódtál eddig benne. :)
Milyen neki a wlan része? Jó a hatótávolsága és az erőssége a jelnek?

Nekem nagyon bevált a router, stabilan működik. Két szomszédomnak osztom a netet wireless, és igazából még nem panaszkodtak, 1 év alatt max ha 2x volt hogy lehalt valamiért és resetelnem kellett.
Én már egy 3/4-ed éve Oleg firmware-t használok, és szerintem jól működik. A macsat.com-on találsz webszerver készítésről doksit, persze ha Oleg vagy Openwrt firmware-t használsz.

#427 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 11:03

Idézet: Zoroax - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 10:41

Nekem nagyon bevált a router, stabilan működik. Két szomszédomnak osztom a netet wireless, és igazából még nem panaszkodtak, 1 év alatt max ha 2x volt hogy lehalt valamiért és resetelnem kellett.
Én már egy 3/4-ed éve Oleg firmware-t használok, és szerintem jól működik. A macsat.com-on találsz webszerver készítésről doksit, persze ha Oleg vagy Openwrt firmware-t használsz.

Super, köszi szépen.

Neked ez a fajta van : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2...121&modelmenu=2
A hivatalos oldalon olvasom a részletes leírást. Most 2 antennás, ? meg 1 valamit nem értek, miért nem tüntetik fel, hogy dhcp server is van benne vagy azt nem is tud?
Egyre jobban nézem ezt a eszközt és egyre jobban akarom.
Például a fent beszúrt linken azt sincs feltüntetve, hogy PPPoE van e. Mert én is ADSL netet szeretnék osztani majd a szomszédoknak. :D
2 Hétig offline leszek,

#428 Felhasználó inaktív   Zoroax 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:23

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 11:03

Super, köszi szépen.

Neked ez a fajta van : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2...121&modelmenu=2
A hivatalos oldalon olvasom a részletes leírást. Most 2 antennás, ? meg 1 valamit nem értek, miért nem tüntetik fel, hogy dhcp server is van benne vagy azt nem is tud?
Egyre jobban nézem ezt a eszközt és egyre jobban akarom.
Például a fent beszúrt linken azt sincs feltüntetve, hogy PPPoE van e. Mert én is ADSL netet szeretnék osztani majd a szomszédoknak. :D

Nem, nekem Deluxe-om van, de a Premium tudomásom szerint csak a Torrentezési lehetőséggel különbözik (meg persze proci, meg memória) a Deluxe-tól.  Tud ez a Premium mindent amit alapból tudnia kell egy routernek(dhcp, PPPoE, stb). :rolleyes:

#429 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 11:13

Idézet: Zoroax - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:23

Nem, nekem Deluxe-om van, de a Premium tudomásom szerint csak a Torrentezési lehetőséggel különbözik (meg persze proci, meg memória) a Deluxe-tól.  Tud ez a Premium mindent amit alapból tudnia kell egy routernek(dhcp, PPPoE, stb). :rolleyes:

Értem, köszi szépen. Akkor nem értem, hogy miért nem részletezték. :D
Melyik a jobb a Deluxe vagy a Premium. Melyiket vegyem?
2 Hétig offline leszek,

#430 Felhasználó inaktív   Zoroax 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 13:37

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 11:13

Értem, köszi szépen. Akkor nem értem, hogy miért nem részletezték. :D
Melyik a jobb a Deluxe vagy a Premium. Melyiket vegyem?

Mivel újabb konstrukció a Premium, én azt venném ;)

#431 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 13:56

Idézet: Zoroax - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 13:37

Mivel újabb konstrukció a Premium, én azt venném ;)

Értem. :) Akkor már csak a fizut kell megkapnom. :D
2 Hétig offline leszek,

#432 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:06

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 13:56

Értem. :) Akkor már csak a fizut kell megkapnom. :D

Az jo lenne, mert mar 2hete spameled a wrt54gl illetve ezt a topicot, hogy melyik routert vegyed. Bocsi.

#433 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:40

Idézet: Tiga - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 14:06

Az jo lenne, mert mar 2hete spameled a wrt54gl illetve ezt a topicot, hogy melyik routert vegyed. Bocsi.

Sorry az offért, de most ez nem egy informatikai fórum lenne?
Nem érzem azt hogy spamaltam volna. Hiszen csak kérdéseim voltak. Nem offoltam egy témában se. Épp hogy az adott témában beszélgettem és érdeklődtem. Már bocsi de szerintem gondolkozz el egy picikét.

Mivel nem vagyok multi milliomos ezért természetes hogy utánajárok és jól megfontolok mire adok ki 20 - 30ezer forintot. Mint ebben, mint a Linksys témában az adott routerről kérdeztem.
Részemről a téma lezárva.
2 Hétig offline leszek,

#434 Felhasználó inaktív   Lac111 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 15:16

Hello

Sziasztok . Router vásárlás elott állok eppen. Ep ma botlottam bele az ASUS WL500G premium routerba.Eddig Linksys WRT54GL nezegettem. Midnekep olyan routert szeretnek amit lehet tuningolni mododsitott firmwarekkal.  :D
De most hogy lattom ezt a routert lehet megis inkabb ez mellet dontok kicst dragabb de sztem megerne ha a torrentes letoltes mukodne. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata ??
USB vinyo vagy Pen DRive rakapcsolasara gondolok USB porton kersztul.Ez nagyon allat lenne  :D
Nem kene a gepet bekapcsolva tartanom hanem csak szepen csonben melozgatna a sarokban  :D
Es megegy kerdes erre a routerre lehet nodustitott firmvarekat feltolni ??Ilyen Linux alapu firmwarekra gondoltam.
Nagyon koszonom a segitseget

#435 Felhasználó inaktív   KSzasza 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 23:16

Idézet: Lac111 - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 16:16

Hello

Sziasztok . Router vásárlás elott állok eppen. Ep ma botlottam bele az ASUS WL500G premium routerba.Eddig Linksys WRT54GL nezegettem. Midnekep olyan routert szeretnek amit lehet tuningolni mododsitott firmwarekkal.  :D
De most hogy lattom ezt a routert lehet megis inkabb ez mellet dontok kicst dragabb de sztem megerne ha a torrentes letoltes mukodne. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata ??
USB vinyo vagy Pen DRive rakapcsolasara gondolok USB porton kersztul.Ez nagyon allat lenne  :D
Nem kene a gepet bekapcsolva tartanom hanem csak szepen csonben melozgatna a sarokban  :D
Es megegy kerdes erre a routerre lehet nodustitott firmvarekat feltolni ??Ilyen Linux alapu firmwarekra gondoltam.
Nagyon koszonom a segitseget

minden kérdésedre igen a válasz
Desktop: Casetek 1018-1A, Ultra Power 550W, ASUS P5KC, Core 2 Duo 2,33Mhz (E6550), 2GB DDR2 800Mhz, MSI NX6800GT 256MB, WD 250GB, Maxtor 250GB, IBM 180GB, Maxtor 160GB, SB Audigy 2, Hauppage PVR 250, Plextor PX-130A, NEC 3540A, Dell 2005FPW monitor, HP 3500C, HP 930C, Cambridge SW 5.1, Logitech LX700, Logitech QuickCam Pro 9000, ASUS WL-500G Premium
Laptop: Dell Latitude D600 + WD 250GB external
PDA: Fujitsu-Siemens N560
Phone: Sony Ericsson K800i

#436 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 11:53

NAS szerverként lehet használni a Premium routert? szal funkcionál erre a célra is?
2 Hétig offline leszek,

#437 Felhasználó inaktív   GuMiSZu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 12:53

Hali!

Valaki tud segíteni? Ilyen routerem van, de az FTP nem akar menni kintről (WAN) bentről ok , de kintről nem akarja az igazságot

Oleges FW van rajta
ITAL IS YOURS :)

#438 Felhasználó inaktív   la_bandi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 14:59

WL-500g Premium Howto

igaz, hogy angol, de lényegre törő......

a leírás szerint könnyen beizzítható a torrentező funkciója is a kicsikének:

Install ©torrent

There are two ipkg-packages, which make it possible to download files over bittorrent-protocol with your box. The downloaded files are stored on USB-HDD. This download-solution is not compatible with the Asus download master. But it works very well, I never used Asus dm at all. To control and supervise the downloads oleo wrote a cgi-script, which enables you to control your downloads with browser/webinterface. Thanks to oleo. ...

talán egyik hétvégén lesz időm ilyesmire..... esetleg ha valaki lebírkozta már a rúterét és megy a torrentezés pc nélkül; az nyugodtan írjon ide néhány okosságot :-)

#439 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:13

külső SATAS vinyót, Rackan keresztül rá lehet dugni szerintetek a router usb-jére? Amúgy milyen fájlrendszerrel kell megformázni a vinyót?

+ ADSL 2 kompatibilis szerintetek az eszköz?

Szerkesztette: Abdul 2007. 02. 09. 19:30 -kor

2 Hétig offline leszek,

#440 Felhasználó inaktív   Sir Geoffrey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 11:21

Idézet: Abdul - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 18:13

külső SATAS vinyót, Rackan keresztül rá lehet dugni szerintetek a router usb-jére? Amúgy milyen fájlrendszerrel kell megformázni a vinyót?

+ ADSL 2 kompatibilis szerintetek az eszköz?

Ha a külső SATA-s vinyó rack-jén van USB csatlakozó, akkor igen.
Ha sata csati van rajta, akkor kell neked egy SATA-USB átalakító, vagy SATA-PATA-USB átalakító.
Egyszóval mindegy, csak USB legyen a vége.

Nem értem mi köze az ADSL2-nek a routerhez ???
Bármivel elmegy, amit ethernet-en keresztül rá tudsz dugni. Ebből a szempontból mindegy hogy ADSL1-es vagy 2-es vagy 2plusz-os a modemed.
Rövid válasz: IGEN  :)

Szerkesztette: Sir Geoffrey 2007. 02. 11. 11:22 -kor

Téma megosztása:

• (57 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »