HWSW Informatikai Kerekasztal: Ati R600 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ati R600 Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:00

Tőlem nyugodtan tolódhat. Utolsó NV kártyám, a 6800 volt.
ELVBŐL nem veszek Nvidia kártyát. Elötte is úgy gondoltam, nagy baklövés volt. Inkább visszatolom az S3 triót és ne legyen semmi. :D
Éppen úgy, ahogy ahogy kreatív kártyát sem. Remélem végre elbarterolom a utolsó darabit is. :)
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#342 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:03

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 14:00

[...]

kit érdekel/hogy jön ide?
JóSebesség

#343 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:06

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 14:03

Téged is érdekelt olyan szinten, hogy válaszoltál rá.

Egyébként úgy jön ide, hogy:
-ha ennyire egyenesben lennenek nem tolodna ez igy.
-Tőlem nyugodtan tolódhat.
Csupán egy sorral feljebb, arn írásában megtalálhattad volna a indító gondolatot.

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 22. 14:07 -kor

-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#344 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:15

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 15:00

Tőlem nyugodtan tolódhat. Utolsó NV kártyám, a 6800 volt.
ELVBŐL nem veszek Nvidia kártyát. Elötte is úgy gondoltam, nagy baklövés volt. Inkább visszatolom az S3 triót és ne legyen semmi. :D
Éppen úgy, ahogy ahogy kreatív kártyát sem. Remélem végre elbarterolom a utolsó darabit is. :)

Soha sem értettem ezt az elvből nem veszek szöveget...  :confused:

9800PRO óta csak Ati kártyám van/volt (így jött ki a lépés mindíg), de most elgondolkodtam, hogy az egyik gépembe nVidia-t veszek, mert elgem van az Ati minősíthetetlen linuxos drivereiből...  :reklamacio:

#345 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:16

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 14:03

Még egy apróság. Ha nem jegyezhetem le szabadon, akadálymentesen véleményemet, akkor te milyen elgondolás alapján kérdőjelezed meg hozzászólásom lényegét?
Hiszen a "kit érdekel/hogy jön ide?" a "kit érdekel/hogy jön ide?" gondolatodra is felvethető.  :)

#346 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:18

szvsz csak arra gondolt, hogy ezt sokan provokacionak fogjak fel. mindenki azt vesz amit akar - engem sose erdekelt, hogy hivjak az adott hwt, ha az a legjobb.

#347 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:19

Idézet: arn - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 8:32

ha ennyire egyenesben lennenek nem tolodna ez igy. foleg amiota kiderult minden a 8800rol.

2007 január végétől márciusra :think:
Ennyi volt a tolódás.

Igazából a rohanásnak sem látom semmi értelmét, az első dx10es kártya címről lecsúsztak, első dx10es játék csúszik. Hova rohanjanak? :)

Amúgy pedig 1-2 hónap alatt egy ilyen szintű architektúrával az ég világon semmit nem lehet csinálni, ha esetleg nem olyan lenne, mint amilyennek kéne lennie (teljesítmény).
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#348 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:24

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 15:19

Ennyi volt a tolódás.

Igazából a rohanásnak sem látom semmi értelmét, az első dx10es kártya címről lecsúsztak, első dx10es játék csúszik. Hova rohanjanak? :)

Amúgy pedig 1-2 hónap alatt egy ilyen szintű architektúrával az ég világon semmit nem lehet csinálni, ha esetleg nem olyan lenne, mint amilyennek kéne lennie (teljesítmény).

ez mar messze nem az elso csuszas.

#349 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:26

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 14:19

Ennyi volt a tolódás.

Hát egyszer még áttudják pörgetni ha nagyon akarják de érdemi változtatást valóban nem lehet csinálni.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#350 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:26

Idézet: -=PAraNOia=- - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 14:15

Soha sem értettem ezt az elvből nem veszek szöveget...  :confused:

Számtalan álláspontot ismerek a világon, amelyeket nem értek.
Mindanozáltal megpróbálom kicsiny mértékben kifejteni az elvűségemet. Elsősorban az Nvidia minősíthetetlen microsoft oprendszerek alá készített  meghajtóprogramjaitól éreztem rosszul magam. Írtam még pár dolgot, de azt inkább nem részletezem.
A Creatívval csupán a minősíthetetlen termékeivel, a minőségre vonatkozó hatalmas gyártási szórással és a pocsék, silány, vacak terméktámogatásával, meghajtóprogramjaival van bajom. Azon kívül semmivel.

#351 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:27

Novemberi híresztelés volt, arról kiderült, hogy pletyka. Ugyanúgy, ahogy a szeptemberi g80 megjelenés, nem? :think:

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#352 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:29

Idézet: arn - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 14:18

szvsz csak arra gondolt, hogy ezt sokan provokacionak fogjak fel. mindenki azt vesz amit akar - engem sose erdekelt, hogy hivjak az adott hwt, ha az a legjobb.

Hát sajnálom ha provokáló jelleget mutatott hozzászólásom. Nem ez volt a célom. Én csupán véleményemet szerettem volna leírni a csúszással kapcsolatban.

#353 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:30

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 15:26

Mindanozáltal megpróbálom kicsiny mértékben kifejteni az elvűségemet. Elsősorban az Nvidia minősíthetetlen microsoft oprendszerek alá készített  meghajtóprogramjaitól éreztem rosszul magam. Írtam még pár dolgot, de azt inkább nem részletezem.
A Creatívval csupán a minősíthetetlen termékeivel, a minőségre vonatkozó hatalmas gyártási szórással és a pocsék, silány, vacak terméktámogatásával, meghajtóprogramjaival van bajom. Azon kívül semmivel.

szvsz ezt nyugodtan abbahagyhatod  :Đ hamarosan egymas torkanak fognak esni.

egy termeket sem kotelezo megvenni. legy boldog azokkal, amik neked bevaltak.

#354 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:34

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 15:26

Hát egyszer még áttudják pörgetni ha nagyon akarják de érdemi változtatást valóban nem lehet csinálni.

par dolgot tehetnek...

kiadnak szinte egy parezres tetelt valogatott gpuval, rapakoljak a legjobb elerheto ddr4 ramokat. hirveresnek tokeletesen megteszi. kozben kiadnak egy olyan kartyat, amit nagy tetelben gyarthatnak. idovel amikor mar felfut a gyartas johetnek a gyorsabb kartyak.

de oszinten remelem, hogy nem lesz igazam, mert ha nincs verseny, mi jarunk rosszul.

Szerkesztette: arn 2006. 12. 22. 14:35 -kor

#355 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:34

Félig kinyílt a bicska a zsebemben :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#356 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:38

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 15:26

Nem a véleményeddel van a baj :D

Csak ez a fórum olyan, hogy elhangzik egy ilyen 'provokatív' hsz és 10 perc múlva a két tábor tagjai egymás torkának esnek és a modok osztják a figyut, takarítják a topicot, majd végül megy a pityergés a visszabeszélő részlegen, hogy de hát nem én kezdtem :Đ

kb 1 hete is volt egy hsz egy topicban (vki a g7X afjét minősítette) csodálkoztam, hogy nem lett belőle anyázás :D

#357 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:38

most mar a g80at kell szidni  :Đ

#358 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:45

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 14:38

csodálkoztam, hogy nem lett belőle anyázás :D

Én írtam egy szép kis postot de aztán meggondoltam magamat :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#359 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 14:46

Idézet: arn - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 15:34

par dolgot tehetnek...

kiadnak szinte egy parezres tetelt valogatott gpuval, rapakoljak a legjobb elerheto ddr4 ramokat. hirveresnek tokeletesen megteszi. kozben kiadnak egy olyan kartyat, amit nagy tetelben gyarthatnak. idovel amikor mar felfut a gyartas johetnek a gyorsabb kartyak.

de oszinten remelem, hogy nem lesz igazam, mert ha nincs verseny, mi jarunk rosszul.

Ha arra gondolsz, hogy 64US és nem SIMD elvű, ami az én fejemben is megfordult, akkor nyerhetnek mondjuk ezzel a csellel vért izzadva 20%-ot. De ez még sztem mindig kevés lenne a G80 behozásához.

Nekem az jár a fejemben, hogy TSMC januárra vállalta a chipek nagyüzemi gyártását, ATi meg eredetileg paper launchot szeretett volna (jól nézett volna ki Crysis megjelenésekor demózgatnak vele, megy a nyálcsorgatás), majd márciusban jött volna a nagy halom kártya. Crysis meg elment, nincs min demózni, ezért eltolták a debütálást is.

Aztán valaki megjegyezte csendben, hogy R520 :D

Remélem vmi ilyen apróság van a háttérben és nem neked van igazad, ha mégis, majd lerendezzük :Đ

#360 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:24

A TSMC már a 90nm-es mobility GPU-kat is egy új feszített sziliciumra épülő technológiával gyártja.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A mobilty X1700 pár hónapos termék csak, lehet hogy a sorozatgyártásba kerülő R600-nál is használni fogják ezt a gyártási technológiát ? (ha már adott a lehetőség)
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.