HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle PCTV család új generációja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   chsaba 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 20. 19:55

Megcseréltem a kettőt és lás csodát müködik nem is gondoltam hogy ezen is mulhat.
Nagyon szépen köszönöm a segitséget! :respect:  :respect:

#362 Felhasználó inaktív   mokuskerek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 20:26

Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. A netről letöltöttem a Cristv 4.5 ingyenes progiját. Milyen programok kellenek még hozzá, hogy tudjam nézni a Magyar TV adásokat?

#363 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 22. 18:55

??? Nem értelek.. Ha van egy TV tunered és egy ChrisTV 4.xx Lite-od, és a tunered fel van telepítve, akkor simán mennie kell a ChrisTV-nek...  :confused:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#364 Felhasználó inaktív   tothmtoki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 17:29

Sziasztok!

Teljesen kezdő vagyok a témában, nézzétek el nekem.
Laptopomhoz szeretnék vásárolni tv tunert. Kinéztem magamnak a Pinneacle PCTV családból 2 típust:
- Pinneacle PCTV CARD HYBRID PRO (PCMCI csatlakozású)
- Pinneacle PCTV STICK HYBRID PRO (USB2.0)

A kérdéseim a következőek lennének:
- Először is melyik csatlakozású előnyösebb működés szempontjából? USB vagy PCMCI? (Tudásban különböznek-e egymstól?)
- Másrészt a gépemben egy 1.5 Intel Celeron M proci dolgozik. Elég-e ez hozzá?

Segítségeteket előre is köszönöm szépen!

Toki

#365 Felhasználó inaktív   nagyd 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 07. 09:03

Sziasztok Pinnacle Istenek. :respect:

Szeretnék tanácsot kérni. Arról lenne szó, hogy nemrégiben beszereztem egy PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010 mindennel, ami hozzá jár. Maga a kártyával még semmi komolyabb probléma nem volt, de a hozzáadott SW csomag kiábrándított rendesen, úgyhogy hallgattam a fórumban elöttem szólókra és kipróbáltam a ChrisTV, azzal sokkal használhatóbb a cucc. A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy ha a hozzáadott távirányítót használom a vezérlésre, és nem a bill. illetve az egeret, akkor mind a pinnacle mediacentert mind pedig a ChrisTv-t használva egy idö után automatikusan bekapcsol a feljátszás.  :eek:
Lehethogy bennem van a baj, vagy a beállításokban, de a gyártó oldalán nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.
Köszi szépen a segítséget.

üdv
dini

#366 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 12:00

Tudom, furát kérdezhetek, de mi az a feljátszás?  :rolleyes:

#367 Felhasználó inaktív   nagyd 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 07. 13:01

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 12:00

Tudom, furát kérdezhetek, de mi az a feljátszás?  :rolleyes:

Lehethogy én írom Furán Record(Rögzítés) vagy mi a szösz. :confused:

#368 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 07. 17:01

Ja, hogy a rögzítés! :)
Na az magától nekem sosem indult el, csak amikor megnyomtam a felvétel gombot... Tehát ott valami bekavar a távirdában...  :think:

#369 Felhasználó inaktív   nagyd 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 08. 06:07

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 17:01

Ja, hogy a rögzítés! :)
Na az magától nekem sosem indult el, csak amikor megnyomtam a felvétel gombot... Tehát ott valami bekavar a távirdában...  :think:

Szétkaptam egyböl, de nem vettem észre semmit, ami esetleg gondot okozhatna.
:(
Írhatna esetleg olyan vlki, akinek szintén ez a tipus van, lehethogy nála is jelentkezne.
Gond az, hogy azt olvastam vlhol, hogy ehhez a tipushoz többféle távirdát is csomagolhatnak.
Szóval nemtom.

Mindenesetre köszi szépen Mykee :) 

#370 Felhasználó inaktív   ProTech 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 17:21

Idézet: nagyd - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 10:03

Arról lenne szó, hogy nemrégiben beszereztem egy PCTV Dual Hybrid Pro PCIe 3010 mindennel, ami hozzá jár.

Meg tudnad mondani, hogy ezt a kartyat ossze kell kotni kivulrol a hangkartyaval. Vagy elintezik a hangatvitelt a PCIe buszon keresztul?
"The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts."

#371 Felhasználó inaktív   Kovlar 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 11. 22:05

Szevasztok!
Teljesen új vagyok itt ebben a témában, (de valahol el kell kezdeni :) ). A problémáma következő: kaptam egy Pinnacle tv tunert külsőst, és semmi információm nincs hozzá csak ennyi. :think:  Ha valaki esetleg drivert tudna hozzá küldeni, vagy hogy hol találok akkor azt megköszönném. Ja a hivatalos oldalon próbáltam de nem sikerült letölteni semmit. Valakinek egyébb ötlete? (kb négy éves lehet a készülék, és nincs rá írva egyéb információ mint Pinnacle. Se távirányító se semmi nincs hozzá) segitségeteket elörre is köszönöm

Üdv Larry :typing:

#372 Felhasználó inaktív   nagyd 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 12. 06:15

Idézet: ProTech - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 17:21

Meg tudnad mondani, hogy ezt a kartyat ossze kell kotni kivulrol a hangkartyaval. Vagy elintezik a hangatvitelt a PCIe buszon keresztul?

Szeva.
Kötni kell rendesen a hangot, minta többinél, vagy kívülröl a LINE IN-nen keresztül, vagy az alaplapi AUX-ra, aztán megszólal sajna másképp nekem nem ment. Egyébként nem roszz, csak a távirányítóval vannak gondjaim.
:rolleyes:

#373 Felhasználó inaktív   Joke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 13:59

Hi!

Nekem még a régi pctv 5.5 -ös verziójú programot adták a kártyához! Ilyenkor mi van? Hogyan kapok serialt a TV centerhez? Vagy ezzel a kártyával nem használhatom?

Csak most vettem észre hogy van újabb progi, eddig nem is foglalkoztatott a téma, de most nagyon kéne!
Chieftec 360W, Asus A7N8X Rev 2.0  Delux Gold Ultra 400, AMD Barton 2500+@3200+, 2*512MB pqi 400Mhz DDR(2,3,3,5), Inno3d Geforce 6600GT AGP, Pinnacle Pctv TV Tuner, Seagate 200GB 7200 rpm, Pioneer 121 DVD-ROM, NEC ND-2500A DVD +/-RW, Samsung 765MB 17'

#374 Felhasználó inaktív   idegbaj 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 03. 01:12

:mad: már belezöldültem a gépem 64-bites p4 3,06 intel proci, fujitsu siemens alaplap, 2 giga ram, sb audigy hang, 410 giga vinyó, studio dc 10 plus digit kártya, és a probléma pctv analog pro pci tv tuner. harmadszor telepítettem újra a gépet, a redszer 40 gigás partíción van a progamok 200 gigás partición, és a filmeknek lenne 160 giga. nem raktam még fel vírusirtót, a tűzfal ki van kapcsolva, és nincs fent semmilyen cd író program sem. a médiacenter 4,21 verziójú winxp sp2 van a gépen. a tv tuner tv nézés közben kb 1-2 perc után totálisan kifagyasztja a gépet. a hangolásnál germany-ra és pal-b-re van állítva mind a kép mind a hang teljesen jó, a rádiónál is. kérem valaki mondaja meg mitől fagy ki a gép, mivel már minden hardver tesztet végigfuttattam, nincs hiba, szoftveresen sem találtunk hibát mégis kifagy kérlek segítsetek.

#375 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 20:00

Idézet: idegbaj - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 2:12

kifagy kérlek segítsetek.

Nálam anno a Tiny és a Kerio tűzfalakkal produkált ilyet... ha be volt kapcsolva a tűzfal, ha nem, elég volt csak annyi, hogy a gépen legyenek (persze nem egyszerre :) ): elindítottam a TV Centert és egyből kék halálra vágta a gépet... Kísérletezgettem vele jó ideig, aztán leszedtem mindenféle tűzfalt a gépről (csak víruskereső maradt), azóta megy normálisan a progi - egyszer se fagyott...  :rolleyes:

#376 Felhasználó inaktív   olo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 05. 23:10

Sziasztok!!!PINNACLE 300i-m tuner-em van,tud-e valaki segíteni,mert a csatornákat kiválasztja csak a végén mindig azt írja ki hogy a csatorna nem jeleníthető meg.A NERO tv varázslóba az összes csatorna  képpel hanggal megjelenik.Mi a  következő lépés ???Előre is köszi

#377 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 05. 23:58

Az Új TVCenter Pro-t letöltötted? ;) Pénteki kiadás!!!

#378 Felhasználó inaktív   sahid 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 17. 10:53

Sziasztok!
Most telepítettem a Pinnacle PCTV 50e-t,de a kamerából bejövő képet csak fekete-fehérben adja le. Hogy kell átállítani,hogy szines képet kapjak?

#379 Felhasználó inaktív   Rocker Legény 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 09. 05. 17:06

Letöltöttem az új 4.91-es PCM Pro-t de hiába állítom be, hogy sztereó hang legyen az alapértelmezett, valamiért mindíg MONO-ra áll be, mit lehet vele csinálni?

#380 Felhasználó inaktív   Meister 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 21:21

Van egy Pinancle PCTV Pro-m, s most szeretném áttenni egy új vasba, amin Vista van. A telepítőCD-n a Vision-ös cuccot kaptam hozzá, de az ahogy nézem a weblapjukon, nem megy Vista alatt.
A TVCenter Pro menne, de azt meg hiába próbálom telepíteni, a CD-men lévő Serial Numbert nem eszi meg.

Mi ilyenkor a megoldás?

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.