HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle PCTV család új generációja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Hangyás 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 01. 12:02

Sziasztok!
110i-m van. Hang van, de az alapzaj erősebb, tévéből nem tudok felvenni, mert a kép nem a legszebb, viszont nem találom az s-videó sávját, és a távírányító se reagál. Tudtok segíteni? :confused:

#322 Felhasználó inaktív   hgabor1 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 07. 21:52

Sziasztok!
A múlt héten olvastam ezt a fórumot és nem találtam problémáimra megoldást, hátha tud segíteni valaki közületek:

1,
Van egy Pinnacle 300i-m, Germany-ra állítottam a nyelvet, csatornát szkenneltem, meg is talált sokat, tkp. mindet, csak azt az HBO adást nem, ami az HBO-dekóderből jön. A TV-nk simán behozza a dekóderes HBO jelét, de a kártya csak a kódolás nélkülit találta meg. Más országkódot kellene választanom? Vagy mit tegyek szerintetek? (Ha valaki a közvetlen frekvencia beírást mondaná, attól azt kérdezném, hogy ok, ha tudnám, mennyi a freki, meg az is fura, hogy a szkennelés során nem találta meg?)

2,
Compositon áthoztam a videó jelét is és néha beszaggat lejátszáskor a kép. Sempron 2400+, 512 RAM-mal igaz, hogy azt írta a progi elemzéskor, hogy divx-ben nem fogok tudni rögzíteni, de nem is ez a cél, de hogy a sima video-jel is szaggatva jön át??? (A TV adással nincs ilyen gondom, az jól látszik...

Előre is köszi a segítségeteket.

Üdv:Gábor

#323 Felhasználó inaktív   hgabor1 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 07. 21:53

Pontosítok:
"de a kártya csak a kódolás nélkülit találta meg" helyesen:

de a kártya csak a dekódolatlan jelet találta meg.

Bocsi

#324 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 16. 21:44

Van már, aki Vista RC1 alatt beizzította a 110i-t? Felismeri, capture device-ként telepíti, de a windows media center nem talál TV tunert.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!

#325 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 12:36

Na ChrisTV-vel megy, de azért remélem, hogy lesz hozzá media center is előbb-utóbb.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!

#326 Felhasználó inaktív   Pinnacle-Matula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 20:57

Sziasztok! Nekem PCTV Pro Analóg USB-s tunerem van. Minden normálisan működött, mígnem a feltelepített Beszédmester (beszéd és olvasásjavító) program használatakor a fiam ráklikkelt egy "tükörkép" nevű funkciógombra. Na ezzel lőttek a számítógépen való TV-zésnek, mert azóta csak fejjel lefelé és tükörkép formában jön be a kép. Pinnacle Live Helpen kapott tanácsok (hardvergyorsítás 3 fokozattal vissza, videókártya új meghajtó, legfrissebb DirectX) nem érnek semmit, mert eddig is a legfrissebb driverek voltak fenn. Próbaképpen letöltöttem a ChrisTV Lite-ot, de a kép ugyanúgy fejjel lefelé jön be. Mi a megoldás? Köszi a segítséget.

#327 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 13:15

És az a tükörkép gomb nem elérhető ezután?  :confused:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#328 Felhasználó inaktív   Pinnacle-Matula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 16:54

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 13:15

És az a tükörkép gomb nem elérhető ezután?  :confused:

De, elérhető. A baj csak az, hogy hiába kattintok rá újból, nem fordítja vissza az eredeti megjelenésre.

#329 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 17:17

Ha registry módosítás történik, akkor esetleg a RegMon segíthet kideríteni, hogy a kattintás pillanatában melyik kulcsokhoz nyúl a program...  :think:

#330 Felhasználó inaktív   Pinnacle-Matula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 17:48

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 17:17

Ha registry módosítás történik, akkor esetleg a RegMon segíthet kideríteni, hogy a kattintás pillanatában melyik kulcsokhoz nyúl a program...  :think:

Nem ismerem a programot, de letöltöttem. Hogyan használjam?

#331 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 27. 06:55

A program minden registry módosítást figyel. Ezért szűrőben add meg a hangfelismerő vagy felolvasó vagy minek az exe-jét, hogy csak azt figyelje, aztán kattints a programban a tükörképre, és utána állítsd le a registry figyelést. Aztán keresd ki, mihez nyúlhatott a progi.;)

#332 Felhasználó inaktív   Pinnacle-Matula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 16:26

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 6:55

A program minden registry módosítást figyel. Ezért szűrőben add meg a hangfelismerő vagy felolvasó vagy minek az exe-jét, hogy csak azt figyelje, aztán kattints a programban a tükörképre, és utána állítsd le a registry figyelést. Aztán keresd ki, mihez nyúlhatott a progi.;)

Megcsináltam, de kaptam egy kb 50 ezer soros bejegyzést. Innen megint nem tudom, hogyan tovább?

#333 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 27. 17:55

Azt kell figyelni, hogy a kattintás pillanatában mit hívott meg. Ezért mondtam, hogy amikor kattintasz, egyből le kell állítani a figyelőt, mert utána nehéz lesz visszakeresni. A szűrőt is jól beállítottad az exe-re? ;)

#334 Felhasználó inaktív   Pinnacle-Matula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 20:05

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 17:55

Azt kell figyelni, hogy a kattintás pillanatában mit hívott meg. Ezért mondtam, hogy amikor kattintasz, egyből le kell állítani a figyelőt, mert utána nehéz lesz visszakeresni. A szűrőt is jól beállítottad az exe-re? ;)

Sajnos az általad javasolt módon nem lehet megvalósítani, mivel a Beszédmester nevű program csak teljes ablakban fut és a regmon szűrőpaneljét nem lehet úgy beállítani, hogy mindig felül legyen. Vagy az egyik progit látom vagy a másikat. Nincs más ötlet?

#335 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 29. 07:16

Akkor passzolom, ez a legjobb és legegyszerűbb registry figyelő program. Másik lehetőség a rendszer-visszaállítás, ha tudod melyik nap lett bekapcsolva ez a funkció. ;) Csak ha ezt teszed, az utána feltett dolgokat újra kell raknod.

#336 Felhasználó inaktív   Pinnacle-Matula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 20:21

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 7:16

Akkor passzolom, ez a legjobb és legegyszerűbb registry figyelő program. Másik lehetőség a rendszer-visszaállítás, ha tudod melyik nap lett bekapcsolva ez a funkció. ;) Csak ha ezt teszed, az utána feltett dolgokat újra kell raknod.

A problémát a Windows újratelepítésével oldottam meg, mivel a frissítés módozat ugyanazt eredményezte. Köszönöm javaslataidat és segítőkészséged annál is inkább, mert a gondomat több fórumon is felvetettem, de csak te segítettél. Köszi még egyszer!!

#337 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 20:53

Van egy címben említett Tv tunner-em, mégpedig a 110i. Támadt egy ötletem: Meg tudom azt valósítani valamivel, hogy csak a hang menjen az egyes csatornákról, videó ne legyen?  :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#338 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 14. 02:32

A ChrisTV Professionalban van egy olyan beállítás, hogy a hangot rögzítse a tévéből, tehát külön mp3-ba fel tudod venni. Az nem jó? ;)

#339 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 17:40

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 3:32

A ChrisTV Professionalban van egy olyan beállítás, hogy a hangot rögzítse a tévéből, tehát külön mp3-ba fel tudod venni. Az nem jó? ;)

Végülis ez is egy megoldás, de arra gondoltam, hogy például játszok, netezek vagy csak úgy csinálok valamit és akkor közbe menne a viva, kb úgy mintha egy rádió lenne.  :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#340 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 15. 00:14

Ja értem... Kábeltévékál van kábelrádió is általában és egyes helyeken rádiósávon is adják a zenei adókat. ;) És már csak egy rádióprogi kell. ;)

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.