HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle PCTV család új generációja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 05. 16:42

sziasztok,

ha ez:
Pinnacle PCTV HybridStick PRO 340E Tv tuner

es ez

Asus My Cinema-U3000 Hybrid külső TV tuner

kozt kene valasztani, melyiket lenne erdemes megvenni?
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.

Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue

#422 Felhasználó inaktív   szeszelos 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 20. 23:36

Biztos bennem vana hiba, de ebben a fórumban nem tudok normálisan keresni :(

Szal van nekem vmi oanom hogy Pinnacle PCTV Stereo... ez elvileg rádióadókat is tud fogni, de ezt momentán nemtudja, amugy mindenjó, minden működik, csatornák elég jól bejönnek, alig zajosak, semmi gond, csak annyi a bajom hogy a vinyó bezavarja, tehát ha közbe dolgozik a vinyó akkor ien oda nemillő csíkok jelennek meg a képben, ezáltal nem tudok rendesen digitalizálni semmit :(

Esetleg valaki tud bármit erről a problémáról?

#423 Felhasználó inaktív   Motya 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 30. 21:46

Üdv. ugy látom ez elég gyakran látogatott topic és értelmes emberek vannak. szeretném segítségeteket kérni. szóval szerváltam 1 kártyát az ismerősömtöl, amihez természetesen nincsen telepítő cd :(  ki hitte volna..nem? sajnos a típust sem nagyon tudom meghatározni . annyit azért sikerült kiderítenem a kártyán lévő adatokból hogy pinnacle system gmbh. nekem nem sokat mondott és sajnos neten sem találtam drivert hozzá. nos olvastam erről a MediaCenter 3.40-ről de ezt meg nem tudtam letölteni sehonnan sem. nyílván én vagyok a béna vagy már csak a fáradtság teszi de ha valaki segítene abban hogy végre megnyikkanjon ez a tuner akkor nagyon hálás lennék. köff

#424 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 12. 16:43

Hali!

Még mindeg nem sikerült megoldanom a következőt.Van egy Pinnacle pctv 100e/150e usb-s tv tunerem,amit Christv-vel használok.Működik is de a távirányítót nem tudom belőni.Már sokat kutakodtam,olvasgattam ez után és mindenhol azt olvastam hogy csak annyi az egész hogy a profiles.ini fájl-t kicserélem.Oké le is töltöttem egy ilyen módosított fálj-t(mondjuk azt nem tudom hogy működik-e,mivel nem tudtam kipróbálni),de nem tudok vele mit felülírni,mivel azon a helyen amit mindenki mond a C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\Remote mappában nincs ilyen profiles.ini fájl???????Tehát itt megakadtam,nem tudok tovább menni.Úgyhogy ha bárni jártas ebben a témában és tudna nekem segíteni, azt megköszönném!

#425 Felhasználó inaktív   Bogyi007 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 04. 20:58

Sziasztok! Üzembe helyeztem egy Pinnacle PCTV 50e Usb-s cuccost.
Már tájékozódtam róla, s így tudom hogy Németországra kellett hangolni és felraktam hozzá a SP2 patchet is és a hang is stimmel vele.

Viszont a felvételnél divx-nél a hang elcsúszik. Nekem a 3.40.601-es MediaCenter progi van hozzá a laptop pedig egy Hp Nc6120-as 512 mega rammal, 1.8 Ghz-es Intel M szériás Centrino procival. Van olyan MédiaCenter amivel nem akadna a felvétel vele vagy hanyagoljam szimplán a divx felvételt vele?

#426 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 22:19

Idézet: Bogyi007 - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 20:58

Már tájékozódtam róla, s így tudom hogy Németországra kellett hangolni és felraktam hozzá a SP2 patchet is és a hang is stimmel vele.

Viszont a felvételnél divx-nél a hang elcsúszik. Nekem a 3.40.601-es MediaCenter progi van hozzá a laptop pedig egy Hp Nc6120-as 512 mega rammal, 1.8 Ghz-es Intel M szériás Centrino procival. Van olyan MédiaCenter amivel nem akadna a felvétel vele vagy hanyagoljam szimplán a divx felvételt vele?

A tunerről vennél fel, vagy külső A/V forrásról?
A géped nem rossz, de ennél erősebb (asztali) gépek is problémáznak ilyen (de pci-s) tunerekkel.
Kb húsz perc után elcsúszik a hang.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#427 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 22:22

Idézet: Bogyi007 - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 21:58

Csak divx-be tudsz felvenni?
Ha van esetleg hasonló minőségű formátum vagy jobb amibe tudsz felvenni akkor használd azt és később átkonvertálod olyan formátumba amilyen kell.

#428 Felhasználó inaktív   Bogyi007 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 04. 22:32

Mpeg 1 formátumba tud felvenni (olyan 320x200-as felbontásban) meg a Divx esetében tudja a 720x576 valamint két kisebb felbontást ami kézikonzolokhoz (PsP) és hordozható lejátszókhoz (Ipod) jó.

Én konkrétan a T-Home-nak az IPTV szolgáltatásához adott Set Top Boxon levő felvett műsorokat szeretném átdobni ezzel a kütyüvel a laptopra.

Annyit csináltam közben hogy a meglevő TvCenter progit lecseréltem erre: PinnacleTVCenterProSetup4.9.2.exe

Az antennás bemenetét egyébként nem is használom hanem a Componens bemenetet és jack dugós audió bemenetét.

Esetleg érdemes lenne a ChrisTv nevű programmal próbálkoznom inkább? Vagy valami más hasonló programmal?

Szerkesztette: Bogyi007 2009. 03. 04. 22:40 -kor

#429 Felhasználó inaktív   Bogyi007 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 06. 23:02

Felraktam a Chris Tv 5.10-es változatát és természetesen nem volt hangom a Pinnacle PCTV 50e típusú analóg USb-s tuneremmel vele.

Mit kell beállítani ahhoz hogy legyen végre hang?

A Demo verzióban (5.30-as) sikerült hangot csiholnom hozzá a beállítások menü egyes pontjait állítva de ugyanezen beállítások itt már nem működnek.

Ha van valakinek egy jó beállítási konfigja az írja meg legyen szíves.

#430 Felhasználó inaktív   Bogyi007 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 08. 12:39

Végre sikerült beállítanom! :D

Az volt a gond hogy az illesztőprogram beállításoknál csak az USB-n keresztüli átvitelt kellett beállítani azon kívül sehova sem kellett pipa.

#431 Felhasználó inaktív   epsilon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 15. 16:03

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 12:19

Akik pedig fordítva szeretik használni a csatornaváltót, azok ezt a fájlt töltsék le! ;)

Idézet

Akik pedig fordítva szeretik használni a csatornaváltót, azok ezt a fájlt töltsék le! wink_2.gif

A hozzászólást -Mykee- szerkesztette a következő időpontban: 2005. júl. 7., csütörtök - 12:26

Mellékelt állomány: ( Letöltések száma: 208 )
Mellékelt állomány:  profiles.ini

Helló!
Sok esztendő elt el mióta ez a file fel volt lőve...Nekem is van egy Pinnacle PCTV USB 150e/55e Pal/Secam Tv tunerem, nem volt könnyű a hang konfigurálása, és éppen ezért, nagyon hálás lennék annak aki feltenné megint a profiles.ini vagyis azt a filet amivel a távirányítót is használni lehetne, mert a TV-t a ChrisTV-vel használom, a Pinnacle nem volt erre alkalmas (ezzel a harddal)
Előre is kösz, üdv: epsilon
:respect:

#432 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 16. 09:18

Idézet: epsilon - Dátum: 2009. márc. 15., vasárnap - 16:03

Helló!
Sok esztendő elt el mióta ez a file fel volt lőve...Nekem is van egy Pinnacle PCTV USB 150e/55e Pal/Secam Tv tunerem, nem volt könnyű a hang konfigurálása, és éppen ezért, nagyon hálás lennék annak aki feltenné megint a profiles.ini vagyis azt a filet amivel a távirányítót is használni lehetne, mert a TV-t a ChrisTV-vel használom, a Pinnacle nem volt erre alkalmas (ezzel a harddal)
Előre is kösz, üdv: epsilon
:respect:

Hali!

Ugyan ez a problémám.Nekem sikerült letöltenem egy ilyen profiles.ini fájl-t,de nem tom megcsinálni,mert nem tom hogy mit kell hova másolni, vagy mit kell beállítani...stb.Ha gondolod tölst ezt le és ha sikerül megcsinálni akkor légyszi oszd meg velem is a rejtélyt:)

Csatolt fájl:

#433 Felhasználó inaktív   epsilon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 16. 16:48

Idézet: szviktor87 - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 10:18

Hali!

Ugyan ez a problémám.Nekem sikerült letöltenem egy ilyen profiles.ini fájl-t,de nem tom megcsinálni,mert nem tom hogy mit kell hova másolni, vagy mit kell beállítani...stb.Ha gondolod tölst ezt le és ha sikerül megcsinálni akkor légyszi oszd meg velem is a rejtélyt:)

Helló!
Köszi a segítséget, a szívességet!
Erről az egészről (mármint a ChrisTV+Távirányító használatáról) a ChrisTV Fórumán olvastam valamikor (szerencsére a Pinnacle Tunerem csak a Tesztgépben van, mert a Leadtek WinFast amit rendesen használok).
Az lesz, hogy megint szétnézek a ChrisTV fórumán, és amint megtalálom a dolgok hogyanját, azonnal megosztom Veled is.
Addig is, belenéztem, ebbe az ini fileba, az elején úgy látom, hiba van benne:

Idézet

[default]
; start PMC with Remote Type A
key38=EXEC F:\PROGRA~1\Pinnacle\MEDIAC~1\PMC.exe| -10ft -full
;
; start PMC with Remote Type B
key1006=EXEC F:\PROGRA~1\Pinnacle\MEDIAC~1\PMC.exe| -10ft -full
;;
; start ChrisTV with Remote Type A
key24=EXEC C:\Program Files\ChrisTV\ChrisTV.exe
;EPG button will start ChrisTV
;
; start ChrisTV with Remote Type B
key1041=C:\Program Files\ChrisTV\ChrisTV.exe
;TV button will start ChrisTV
;
;the path to ChrisTV.exe can be different from this, in that case, you have to put the right path !

Ezek a hívatkozásokat nem látom jó szemmel: F:\....
De lehet, hogy tévedek?
Mindenképpen utánnanézek!
Ismételten kösz, üdv: epsilon

#434 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 16. 17:30

Idézet: epsilon - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 16:48

Helló!
Köszi a segítséget, a szívességet!
Erről az egészről (mármint a ChrisTV+Távirányító használatáról) a ChrisTV Fórumán olvastam valamikor (szerencsére a Pinnacle Tunerem csak a Tesztgépben van, mert a Leadtek WinFast amit rendesen használok).
Az lesz, hogy megint szétnézek a ChrisTV fórumán, és amint megtalálom a dolgok hogyanját, azonnal megosztom Veled is.
Addig is, belenéztem, ebbe az ini fileba, az elején úgy látom, hiba van benne:

Ezek a hívatkozásokat nem látom jó szemmel: F:\....
De lehet, hogy tévedek?
Mindenképpen utánnanézek!
Ismételten kösz, üdv: epsilon

Hali!

Nagyon szivesen.Én régebben rengeteget próbálgattam ez a távirányítós dolgot megoldani,én is fórumokat böngésztem,próbálkoztam de nem sikerült megcsinálnom.Mondjuk az is igaz hogy nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,úgyhogy lehet hogy tényleg van abban a profile.ini fájl-ban vmi hiba.Éppen ezért is adtam fel.De ha te esetleg jobban értesz ezekhez a dolgokhoz és segítenél, azt nagyon megköszönném.

#435 Felhasználó inaktív   epsilon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 16. 17:47

Idézet: szviktor87 - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 18:30

Hali!

Nagyon szivesen.Én régebben rengeteget próbálgattam ez a távirányítós dolgot megoldani,én is fórumokat böngésztem,próbálkoztam de nem sikerült megcsinálnom.Mondjuk az is igaz hogy nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,úgyhogy lehet hogy tényleg van abban a profile.ini fájl-ban vmi hiba.Éppen ezért is adtam fel.De ha te esetleg jobban értesz ezekhez a dolgokhoz és segítenél, azt nagyon megköszönném.

Helló!
Most így vaktában, a Chris Fórumán ezek a linkek ahol az olvasnivalók nagyrésze van:
http://forum.chris-p...p?showtopic=409
meg itt:
http://forum.chris-p...?showtopic=1635
Ez utóbbin ehhez a távirányítóhoz van:
http://i22.photobucket.com/albums/b336/dja...se/S5031590.jpg
(nagy kép, ezért nem tettem Img Tag-ba)
Amint időm adódik, ismét elmélyülök benne, csak éppen lenne időm :(
üdv: epsilon

#436 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 16. 18:50

Idézet: epsilon - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 17:47

Helló!
Most így vaktában, a Chris Fórumán ezek a linkek ahol az olvasnivalók nagyrésze van:
http://forum.chris-p...p?showtopic=409
meg itt:
http://forum.chris-p...?showtopic=1635
Ez utóbbin ehhez a távirányítóhoz van:
http://i22.photobucket.com/albums/b336/dja...se/S5031590.jpg
(nagy kép, ezért nem tettem Img Tag-ba)
Amint időm adódik, ismét elmélyülök benne, csak éppen lenne időm :(
üdv: epsilon

Hali!

Nagyon köszönöm hogy belinkelted ezeket az oldalakat,de ezeket már én is néztem.Sajnos angol tudásos kb=0-val úgyhogy nem nagyon segít,hiába próbáltam lefordítani.Egyébként azt a profiles.ini fájl-t innen szedtem le.De azért mégegyszer köszi!

#437 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 13:31

Hali!

Megint kicsit jobban utánanéztem ennek az usb-s pctv távirányító használatának christv-el.Még mindig nem sikerült megoldanom de most legalább találtam hozzá egy Girder nevű progit,amivel szintén meg lehetne oldani ezt a dolgot.Az a baj hogy nincs hozzá,vagy legalábbis én nem találtam hozzá magyar nyelvű leírást.Így kicsit problámás a dolog.Szóval ha bárki ismeri ezt a progit és tudna nekem segíteni az kérem tegye meg!!!

Előre is köszi!

#438 Felhasználó inaktív   Bogyi007 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 17:45

Srácok próbálgattam ezt a profiles.ini fájlt amit kilinkeltetek ide és jó híreim vannak.  :)

Először is azokat a bizonyos F: könyvtárra való hivatkozást átírtam C:-re és utána ezt az ini fájlt bemásoltam a C:\Program Files\ChrisTV PVR\Remote Control Files\Pinnacle Remote\  és a C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\Remote\ könyvtárakba majd elindítottam a Pinnacle Media Center ablakból (Start menü) a PCTV távirányítót.

Ezután a ChrisTv-t is elindítottam és tudtam működtetni a távircsit a lényeg hogy a ChrisTv ablaka mindig legyen aktív. A kiosztás kicsit más lett így. A hangot a középső bal és jobb a csatornákat a középső fel és le gombokkal lehet váltogatni.

A bekapcsolását ellenben még nem tudom távirányítóval megcsinálni. De már ez is eredmény szerintem.
Köszi a profiles.ini fájlt.  :respect:

#439 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 11:40

Idézet: Bogyi007 - Dátum: 2009. márc. 22., vasárnap - 17:45

Srácok próbálgattam ezt a profiles.ini fájlt amit kilinkeltetek ide és jó híreim vannak.  :)

Először is azokat a bizonyos F: könyvtárra való hivatkozást átírtam C:-re és utána ezt az ini fájlt bemásoltam a C:\Program Files\ChrisTV PVR\Remote Control Files\Pinnacle Remote\  és a C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\Remote\ könyvtárakba majd elindítottam a Pinnacle Media Center ablakból (Start menü) a PCTV távirányítót.

Ezután a ChrisTv-t is elindítottam és tudtam működtetni a távircsit a lényeg hogy a ChrisTv ablaka mindig legyen aktív. A kiosztás kicsit más lett így. A hangot a középső bal és jobb a csatornákat a középső fel és le gombokkal lehet váltogatni.

A bekapcsolását ellenben még nem tudom távirányítóval megcsinálni. De már ez is eredmény szerintem.
Köszi a profiles.ini fájlt.  :respect:

Hali!

Köszi szépen ezt a leírást de azért lenne néhány kérdésem.Én is kipróbáltam ezt amit leírtál de nekem nem működik.A C:\Program Files\ChrisTV PVR\Remote Control Files\Pinnacle Remote\ könyvtárba nekem eredetileg csak egy pctv_remote.txt fájl van.A C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\Remote\ könyvtárban pedig egy csőmó dll fájl meg egy remoterm.exe fájl.Magyarán azzal hogy én ezt a profiles.ini fájl-t bemásolom ezekre a helyekre,nem írok át velük,nem módosítok velük semmit,mivel ezeken a helyeken nincs ott gyárilag ez a profiles.ini (legalábbis nekem nincs).Tehát nem igazán értem e dolgot.Erről mi a véleményed???

#440 Felhasználó inaktív   Bogyi007 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 14:17

Idézet: szviktor87 - Dátum: 2009. márc. 23., hétfő - 11:40

Hali!

Köszi szépen ezt a leírást de azért lenne néhány kérdésem.Én is kipróbáltam ezt amit leírtál de nekem nem működik.A C:\Program Files\ChrisTV PVR\Remote Control Files\Pinnacle Remote\ könyvtárba nekem eredetileg csak egy pctv_remote.txt fájl van.A C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\Remote\ könyvtárban pedig egy csőmó dll fájl meg egy remoterm.exe fájl.Magyarán azzal hogy én ezt a profiles.ini fájl-t bemásolom ezekre a helyekre,nem írok át velük,nem módosítok velük semmit,mivel ezeken a helyeken nincs ott gyárilag ez a profiles.ini (legalábbis nekem nincs).Tehát nem igazán értem e dolgot.Erről mi a véleményed???

Mondjuk ez érdekes számomra. Nekem ott volt a profiles.ini már előtte is igaz nekem Pinnacle Media Center 3.40.601-es verzió is fel van rakva és minden progi és driver is ami a telepítő lemezen volt.
Igaz tv-zésre és felvételre nem használom arra ott van a ChrisTv 5.10-es változat, ezt csak képlopásra használom a műsorokból.

A ChrisTv Remote könyvtárába meg előtte nem volt nekem sem benne ez az ini fájl.

Tehát nem tudom hogy nálad mi lehet a gond.
Úgy csinálod ahogy írtam? Először elindítod a Media centerből a távirányítót és utána a ChrisTv-t?

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.