HWSW Informatikai Kerekasztal: Forumon mit szabad mondani? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forumon mit szabad mondani? hogy en ne keruljek bajba Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 08. 00:00

mi az hogy nem vagyok koteles vallomast tenni az elobb azt mondtad hogy igazat kell mondanom ha megkerdezik.

de tenyleg beidezhetnek tanunak ugy hogy nem tudjak ki a szabalyserto?
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#22 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 00:05

Idézet: SATAN - Dátum: 2005. Jul. 8., Friday - 1:00

mi az hogy nem vagyok koteles vallomast tenni az elobb azt mondtad hogy igazat kell mondanom ha megkerdezik.

de tenyleg beidezhetnek tanunak ugy hogy nem tudjak ki a szabalyserto?

Ismeretlen elkövető ellen tesznek feljelentést.
MCSE+M/S, MCITP

#23 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 00:10

Ez valami nagyon szorgalmas harmadéves joghallgató okostóni lehetett, ne foglalkozz vele. Remélem hozzánk jön majd ügyvédjelöltnek (ha egyáltalán eljut addig) és jól megfingathatjuk. :Đ Végre valaki rendet rak az irattárban, főz kávét és elszalad az összes hivatalba és bíróságra.  :smoker:

#24 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 08. 11:53

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 1:10

Ez valami nagyon szorgalmas harmadéves joghallgató okostóni lehetett, ne foglalkozz vele. Remélem hozzánk jön majd ügyvédjelöltnek (ha egyáltalán eljut addig) és jól megfingathatjuk. :Đ Végre valaki rendet rak az irattárban, főz kávét és elszalad az összes hivatalba és bíróságra.  :smoker:

Én is joghallgatónak készülök és undorítónak találom ezt a hozzáállást. Az ügyvédjelölt nem azért tölti a gyakorlatát, hogy idiótáknak kávét főzzön. Ha tényleg szemét és állok természetűnek bizonyul, fingassátok csak. De a normális joghallgatóknak milyen jogon nehezítitek az életét? Amúgy is k*rva nehéz a fiatalok számára az életkezdés, százszor nehezebb, mint 15-20 évvel ezelőtt volt. Az a három év amit a diploma és az ügyvédi szakvizsga között töltenek, amúgy is maga a pokol számukra, minimálbérért (vagy még annyiért se) kidolgozzák a belüket. Miért kell még tovább nehezíteni az életüket?

#25 Felhasználó inaktív   sneaxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 08. 23:14

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 12:53

Én is joghallgatónak készülök és undorítónak találom ezt a hozzáállást. Az ügyvédjelölt nem azért tölti a gyakorlatát, hogy idiótáknak kávét főzzön. Ha tényleg szemét és állok természetűnek bizonyul, fingassátok csak. De a normális joghallgatóknak milyen jogon nehezítitek az életét? Amúgy is k*rva nehéz a fiatalok számára az életkezdés, százszor nehezebb, mint 15-20 évvel ezelőtt volt. Az a három év amit a diploma és az ügyvédi szakvizsga között töltenek, amúgy is maga a pokol számukra, minimálbérért (vagy még annyiért se) kidolgozzák a belüket. Miért kell még tovább nehezíteni az életüket?

Mert az új fiúnak sosem jut szék, ezért...

Nézd, meg lehet tenni, annyi ügyvédjelölt van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Ismeretségi körömben is nagyon-nagyon nehezen jutottak be valahova még gyakorlatra is. Ez van, a munkapiac most ezt diktálja.

(egyébként ne izgulj, közgazdászoknál is szakmai gyakorlat = gépelés, fénymásolás)

#26 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 09. 00:11

Idézet: sneaxx - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 0:14

Mert az új fiúnak sosem jut szék, ezért...

Nézd, meg lehet tenni, annyi ügyvédjelölt van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Ismeretségi körömben is nagyon-nagyon nehezen jutottak be valahova még gyakorlatra is. Ez van, a munkapiac most ezt diktálja.

(egyébként ne izgulj, közgazdászoknál is szakmai gyakorlat = gépelés, fénymásolás)

Igen? Akkor sajnos kénytelen leszek lerúgni a régi fiúkat a székről.  :D

Sajnos tudom hogy ez a helyzet, de ettől a szemét hozzáállástól ökölbe szorul az ember keze.
Azért kösz a bátorító szavakat.  :)

#27 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 09. 00:22

csakhogy reszemrol lezart legyen a forum ezret beirom hogy besezeltem vegul a forumon jelenlevo ugyveddel es azt mondta o is hogy abszolut nem kell felnem semmitol. barmit leirhatok arrol hogy hogy megy nalunk az ugyintezes, foleg nev nelkul. bar o azt mondta hogy ha igaz amit irok akkor meg a nevet is kirhatom. de felek hogy azt mar kovetkezmenyek nelkul GYAKORLATBAN nem tudnam megtenni.
nah mostantol nyugodtan beszelhettek a topicba barmirol. felhatalmazlak benneteket.

Szerkesztette: SATAN 2005. 07. 09. 00:23 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#28 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 09. 08:02

Én úgy tudom, hogy a Fogyasztóvédelem hivatalból is indíthat eljárást, ha alapos gyanúja van arra, ha egy cég megszegi a jogszabályokat, azaz nem csak feljelentés után. Persze nem vagyok jogász lehet, hogy hülyeséget beszélek. :)
Abban viszont biztos lehetsz, ha kis cégről van szó, akkor nem nagyon fog a Fogyasztóvédelem szarakodni vele, mert sok pénzt úgysem tudnak beszedni tőlük. Rááltak már ők is a nagybevásárló központokra, ott úgyis mindig van miért bírságolni.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#29 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 09. 09:44

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 7:02

Én úgy tudom, hogy a Fogyasztóvédelem hivatalból is indíthat eljárást, ha alapos gyanúja van arra, ha egy cég megszegi a jogszabályokat, azaz nem csak feljelentés után.

ez akar igaz is lehetne de mivel forumba valo belepeskor ez fogad:
A fogyasztóvédelem.com weboldal nem vállal felelősséget a fórumokban található tartalomért. Az egyes üzenetek cenzurázatlanul kerülnek a fórumba és azok tartalmának valódiságát a fogyasztóvédelem.com semmilyen formában nem vizsgálja. Felhívjuk azonban felhasználóink figyelmét, hogy amennyiben valótlan állításokat hoznak nyílvánosságra egy adott céggel kapcsolatban, az hitelrontásnak minősül és ezekért a felelősséget a valótlan adatot közlő személy vállalja.

bar igy ujra elolvasva nem a fogyasztovedelmi fofelugyeloseg nem vizsgalja hanem az oldal ami magankezben van. szal inkabb nevektol tartozkodok:)

#30 Felhasználó inaktív   sneaxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 09. 12:14

Idézet: SATAN - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 10:44

ez akar igaz is lehetne de mivel forumba valo belepeskor ez fogad:
A fogyasztóvédelem.com weboldal nem vállal felelősséget a fórumokban található tartalomért. Az egyes üzenetek cenzurázatlanul kerülnek a fórumba és azok tartalmának valódiságát a fogyasztóvédelem.com semmilyen formában nem vizsgálja. Felhívjuk azonban felhasználóink figyelmét, hogy amennyiben valótlan állításokat hoznak nyílvánosságra egy adott céggel kapcsolatban, az hitelrontásnak minősül és ezekért a felelősséget a valótlan adatot közlő személy vállalja.

bar igy ujra elolvasva nem a fogyasztovedelmi fofelugyeloseg nem vizsgalja hanem az oldal ami magankezben van. szal inkabb nevektol tartozkodok:)

Most ha akarsz egy jót tenni velük, akkor zanzásítva megírod az adott oldal fórumára a történedeted, és azzal nagyjából minimálisra is fog redukálódni az oldal látogatottsága :)

Egyébként a Fogyasztóvédelemnek nem emlékszem hogy bármikor IP címet vagy bármi mást kiadtunk volna, amikor ilyen helyen dolgoztam.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó