HWSW Informatikai Kerekasztal: Adobe Photoshop CS2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Adobe Photoshop CS2 Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 30. 08:27

Hogyan kell automatizálni. Egy áttetsző (valahol átlátszó) réteget kell ráhelyezni, jobb alsó sarokba.

#82 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 30. 14:43

Idézet: Primary - Dátum: 2007. ápr. 30., hétfő - 9:21

Nekem volt egyszer egy 2 görgős egerem azzal lehetett. De ha van egy jó szoftver az egereghez ott álltalában be lehet álklítani, hogy miként funkcionáljon.

egygorgossel is lehet :)
nyomd a controlt és görgess

----

enis kérdés: xp home alatt hiheto hogy drasztikusan lassabb a PS mint pro alatt? (végignyaltam hetestol tizesig az osszes verziot, de mint ami nem ezen a földön él. ismeros gépe, 1.7-es Dothan, 512 mega rammal....ezen a hetesnek azert jol kéne futnia....scroll halott, kivalasztas halott, layerek halott, minden halott)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#83 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 30. 15:19

Idézet: Wyco - Dátum: 2007. ápr. 30., hétfő - 15:43

nyomd a controlt és görgess

Köszönöm! :respect:

#84 Felhasználó inaktív   zoldeger 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 03. 15:32

Kösziii  szépen , majd kipróbálom, és ha nem megy vmi  akkor  sikítok ........... :)  :respect:

#85 Felhasználó inaktív   zoldeger 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:43

Még lenne egy kérdésem, most raktam fel a gépemre a Photoshopot,és azóta minden jépet és képfélét abban akar megnyitni, hol tudom visszaállítani, hogy úgy nezhessek képeket  ahogy eddig, windowsban és egyebekben???

#86 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 10:50

Lenne egy kérdésem!

a photosoppal megnyitok egy képet,és a képen egy általam kijelölt részt szeretnék tetszöleges szögben elforgatni.Le tudná írni nekem valaki pontosan azt hogy hogy csináljam meg?

a másik amit szeretnék hogy egy képen az általam kijelölt részt szeretnék megforditani,pl van a képen egy B betü visszafele,és azt szeretném úgy forditani hogy rendes B betü legyen!
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#87 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 17:59

Kijelölés után Edit->Transform->Rotate, ekkor megváltozik a kijelölő keret és tudod forgatni a sarkainál fogva. Az elforgatott rész helyén viszont a háttérszín fog látszani, szóval ha azt szertnéd, hogy az eredeti kép maradjon meg a háttérben, akkor előtte duplikálnod kell a layert (Layer->Duplicate Layer...).

A tükrözést (és további transzformációs lehetőségeket) ugyanott találod: Edit->Transform->Flip Horizontal.

#88 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 19:27

köszönöm!
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#89 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 13:18

Hi!
Van egy olyan problemam, hogy akarmilyen kiterjesztesu filet nyomtatok Photosohbol az eredmeny mindig nyomorek. Legyen az bmp, jpg, psd...barmi. Viszint pl ha Wordbol nyomtatok egy jpg kiterjesztesu filet az jominosegu, de csak akkor ha nem photoshopban lett az jpg-re mentve. A nyomtato egy HP 2600n.  :confused:
Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke

#90 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 17:03

Hogy érted a nyomorékot? A színek nem stimmelnek?
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#91 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 11:17

Idézet: andrew-- - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 18:03

Hogy érted a nyomorékot? A színek nem stimmelnek?

Nem jo a kep minosege. Elmosott, es a szinek sem az igaziak...
Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke

#92 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 11:31

Nézz be a color settings-be [edit/color settings] és állítsd "monitor default"-ra...Hirtelen jobbra nem tudok gondolni. :think:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#93 Felhasználó inaktív   DLL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 14:33

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hol lehet átállítani a PS nyelvét? sehol nem találtam. Magyar volt alapból, de semmit nem ér, angolul ugyanolyan jól érteni a szakszavakat, ráadásul mindenhol angolul vannak a leírások .
Előre is köszi!

Szerkesztette: DLL 2007. 07. 24. 14:33 -kor

#94 Felhasználó inaktív   DLL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 00:04

Idézet: DLL - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 15:33

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hol lehet átállítani a PS nyelvét? sehol nem találtam. Magyar volt alapból, de semmit nem ér, angolul ugyanolyan jól érteni a szakszavakat, ráadásul mindenhol angolul vannak a leírások is.

Senkinem tudja?

#95 Felhasználó inaktív   DLL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 16:33

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hol lehet átállítani a PS nyelvét? sehol nem találtam. Magyar volt alapból, de semmit nem ér, angolul ugyanolyan jól érteni a szakszavakat, ráadásul mindenhol angolul vannak a leírások .
Előre is köszi!

Nem hiszem el hogy 1.) senki nem tudja 2.) senki nem néz be ide. De az első látszik igaznak mert más fórumon sem tudták...

#96 Felhasználó inaktív   Skullkid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 20:19

Ctrl + K bill. kombinációval talán, rég használtam már a CS2-t, meg nekem csak angol nyelvű volt. Ha ott nincs, akkor nem lehet sehogy.

#97 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 08:20

Üdv!
Előre is köszi!

Beállításokban nézz körben, ott kell lennie egy olyannak, hogy nyelv. Legalábbis 7-esben így volt. Ha nincs meg akkor reinstall angolul. PS-t sosem szerettem magyarul, nem találtam meg benne ilyen alap dolgokat, pl hogy blur, render clouds, image adjustments mert vmi elcseszettre sikerült a fordítás.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#98 Felhasználó inaktív   DLL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 15:18

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. júl. 26., csütörtök - 9:20

Beállításokban nézz körben, ott kell lennie egy olyannak, hogy nyelv. Legalábbis 7-esben így volt. Ha nincs meg akkor reinstall angolul. PS-t sosem szerettem magyarul, nem találtam meg benne ilyen alap dolgokat, pl hogy blur, render clouds, image adjustments mert vmi elcseszettre sikerült a fordítás.

Köszi a válaszokat! : )

Beállításokat átnyálaztam (és a menüket is, hátha) de nincs, és az a furcsa, hogy egy ilyen erőteljes szoftverben nincs. (pedig ahogy olvasom, régebben volt).

#99 Felhasználó inaktív   Skullkid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 15:38

Most hogy így mondod, lordolee, ha jól rémlik tényleg csak a 7-es verzióban volt erre lehetőség. És ott is csak a CE verzióban.

#100 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 00:48

villamkerdes.

amikor tollal rajzolok create shape modban akkor hogy lehet megcsinalni hogy ne 100%-os takarassal szinezze be amin átmegyek? (mert igy egy csomoszor nem látom hogy mi a helyzet), vagy csak akkor szinezze ha kesz az egesz, vagy valami....
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.