HWSW Informatikai Kerekasztal: ULi chipsetek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ULi chipsetek és minden ami mögötte rejlik Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 30. 13:43

A procim most 2500-on megy, a fesz 1.45v. 10x250 végre összejött és mint kiderült a ram a húnyó valszeg, mert 2.7v-on nem bírja a 2.5-3-3-5 1T-t. Ehelyett így megy most: 3-3-3-8 2T. Nem nagy szám, de legalább stabil így az is 500mhz-en. Jó lenne egy 2-8-2.9v-os Vdimm opció. Meg persze Vcore 1.55v-ig.  :)
Semper Fi

#382 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 14:02

Hát én megváltam ettől az asrock dual sata laptól. Rengeteget szívtam vele. A sata2
támogatása nekem ment rendesen, a tv kártya csontra fagyasztotta...stb.
Aztán a vinyót átettem a sima sata csatira és sakkoztam a tv tunerkártyával utánna már ment
normálisan, de inkább lecseréltem egy asus a8n-e-re és asszem nem bántam meg. Abban minden ment elsőre pöpecül ahogy kell. Igaz van köztük vagy 8-10k különbség, de ha azt nézzük, hogy 3 napig szívtam az asrockkal meg vagy 15x telepítettem wint, a különbség 0-ra redukálódik. Biztos nem rossz lap, meg olcsó de nekem nem jött be.
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#383 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 14:33

Nincs SATA2 vinyóm és tuner-em, de alapdolgokra +tuning bőven jó ez a lap.  :respect:

szerk: 1.45v-on OCCT

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-10-1135950742.gif

Szerkesztette: joshua7 2005. 12. 30. 14:52 -kor

Semper Fi

#384 Felhasználó inaktív   Zsotee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 19:01

Idézet: JJ - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 13:02

Hát én megváltam ettől az asrock dual sata laptól. Rengeteget szívtam vele. A sata2
támogatása nekem ment rendesen, a tv kártya csontra fagyasztotta...stb.
Aztán a vinyót átettem a sima sata csatira és sakkoztam a tv tunerkártyával utánna már ment
normálisan, de inkább lecseréltem egy asus a8n-e-re és asszem nem bántam meg. Abban minden ment elsőre pöpecül ahogy kell. Igaz van köztük vagy 8-10k különbség, de ha azt nézzük, hogy 3 napig szívtam az asrockkal meg vagy 15x telepítettem wint, a különbség 0-ra redukálódik. Biztos nem rossz lap, meg olcsó de nekem nem jött be.

Érdekes,hogy mennyit bajlódtál vele.Nálam is hiba/fagyás nélkül megy.Sőt építettem ilyen lappal gépet ismerősnek,amiben sata2 Samsung vinyó volt és került a gépbe egy leadtek tuner is,de azzal sem volt semmi gond.Csont nélkül ment minden.
Asrock H67M-GE, Intel Core i5-2400 3,1Ghz, 4GB Kingston DDR3 1333Mhz, Integrált VGA ,SB X-Fi, Western Digital Caviar SE16 250GB Hdd, Western Digital Green 1TB hdd, Sony Optiarc DVD-RW, Chieftec 550W (GPS-550AB-A)

#385 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 21:32

Idézet: pet - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 0:15

Hali!

Elnézést kérek igazatok van, nyugodtan jöhet ide az összes ULI-s hozzászólás.
Csak kissé felment a pumpa, hogy lassan semmit sem lehet megtalálni a forumon, mert szét van OFF-olva az összes topic.
Mivel a topic cime az, hogy

Akkor szerintem olyan chipkészletek(lapok) amin nincs AGP és PCIe is. Ne kerüljenek be.
Miért is?
Mert én speciel azért néztem be, mert az öcsém szeretne A64-re váltani, de a R9800pro-ját is jó volna megtartani.
Mivel az Asrock felejtös kategória, nagyon megörültem Zsotee linkjeinek, de én barom csak késöbb jöttem rá, hogy ezek a lapok nem is olyanok mint amiket keresek.
Jó, tényleg ez az OFF-olás megy mindenhol és ugy néz ki ez a követendö példa elnézést mégegyszer, majd máskor jobban odafigyelek.

Üdv.

Szerintem meg elfér ide minden ULi-hoz kapcsolódó alaplap, vagy hír. Megyek és szólok is hogy változzon a cím. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#386 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 22:06

Idézet: Zsotee - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 20:01

Érdekes,hogy mennyit bajlódtál vele.Nálam is hiba/fagyás nélkül megy.Sőt építettem ilyen lappal gépet ismerősnek,amiben sata2 Samsung vinyó volt és került a gépbe egy leadtek tuner is,de azzal sem volt semmi gond.Csont nélkül ment minden.

Nekem is samsung 200-as sata2 van, de tényleg sokat szívtam vele.
Az asusba meg úgy ahogy volt belehánytam a cuccot és azonnal pikk-pakk ment, pedig még az újrarakással sem szarakodtam, hanem csak driver csere azt jóvan :D.
Most a 3000-es venice 240 fsb-vel a ramok 480-on szaladnak, kapcsiból ment a tuner,szal mit mondjak :D.
Viszont az is könnyen lehet, hogy sikeresen belenyúltam egy hibás példányba.
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#387 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 23:21

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 21:32

Szerintem meg elfér ide minden ULi-hoz kapcsolódó alaplap, vagy hír. Megyek és szólok is hogy változzon a cím. :)

Néztem is, hogy milyen topic ez, eddig nem láttam :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#388 Felhasználó inaktív   nickwaren 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:36

Hello mindenkinek!

Egy pár napja vettem egy ASrock 939Dual Sata2 alaplapot és bele egy 3200+os venice magos A64-et,és mondhatni roppantúl elégedett vagyok vele.Bár az elején volt vele egy kis gondom,mert nehezen tudtam rá tenni a vízhűtés blokkját,mert a hozzátartozó lefogatócsavarok átmérője kisebb,mint az alaplapi lefogató furat.Valamint szinte rögtön biost kellett frissíteni,mert nem akarta 400MHzen hajtani a ramokat.De az 1.5ös bios után megmutatta a foga fehérjét a lap tuning alatt.Bár az érdekes,hogy 1,425 V állítottam a feszt mégis az everest meg a speedfan is 1,44 Vot ír magfesznek,de mindegy mert így stabil.A memókat asszinkronban hajtom,mert sajna másképp nem bírják,de így is 442 MHzen mennek, így sikerült elérnem,hogy jelenleg 2650 MHzen megy a procim,szeretném elérni a 2700 MHzet,de ahoz már jobb memók kellenek, és akkor már szerintem nem csak a 2700at érném el. Szóval egy jó procival egész jó kis lap ez,és igen csak olcsó.Viszont lenne egy nagy kérdés,mitől lehet az,hogy 3dmark05 alatt alig teljesít a vgam egy inno3d 6600GT,most csak olyan 3100 pontot teljesít,míg 3dmark03-ban 8200 pont körül teljesít,természetesen a vga alapbeállításokon van,a driver a 81.98as.

#389 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:47

Idézet: nickwaren - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 18:36

Hello mindenkinek!

Egy pár napja vettem egy ASrock 939Dual Sata2 alaplapot és bele egy 3200+os venice magos A64-et,és mondhatni roppantúl elégedett vagyok vele.Bár az elején volt vele egy kis gondom,mert nehezen tudtam rá tenni a vízhűtés blokkját,mert a hozzátartozó lefogatócsavarok átmérője kisebb,mint az alaplapi lefogató furat.Valamint szinte rögtön biost kellett frissíteni,mert nem akarta 400MHzen hajtani a ramokat.De az 1.5ös bios után megmutatta a foga fehérjét a lap tuning alatt.Bár az érdekes,hogy 1,425 V állítottam a feszt mégis az everest meg a speedfan is 1,44 Vot ír magfesznek,de mindegy mert így stabil.A memókat asszinkronban hajtom,mert sajna másképp nem bírják,de így is 442 MHzen mennek, így sikerült elérnem,hogy jelenleg 2650 MHzen megy a procim,szeretném elérni a 2700 MHzet,de ahoz már jobb memók kellenek, és akkor már szerintem nem csak a 2700at érném el. Szóval egy jó procival egész jó kis lap ez,és igen csak olcsó.Viszont lenne egy nagy kérdés,mitől lehet az,hogy 3dmark05 alatt alig teljesít a vgam egy inno3d 6600GT,most csak olyan 3100 pontot teljesít,míg 3dmark03-ban 8200 pont körül teljesít,természetesen a vga alapbeállításokon van,a driver a 81.98as.

több mint valószínű, hoyg a driver a ludas... ugyanis nálam ugyanebben a felállásban (ASRock lap, 3200+@2500MHz, 1G DDR417, Inno6600GT) a 05 3400, a 03 meg 8600 körül adogat, de én nem 8x.xx hanem 77.71es drivert használok :) ...

#390 Felhasználó inaktív   nickwaren 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:53

hát akkor majd lehet megnézek valami régebbi drájvert,bár nem izgat annyira,mert a játékok meg jól mennek vele :up:

#391 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:58

Idézet: nickwaren - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 18:53

hát akkor majd lehet megnézek valami régebbi drájvert,bár nem izgat annyira,mert a játékok meg jól mennek vele :up:

na látod ez a lényeg, nem a háromdématyi :D

#392 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 21:40

Nahh.. jön ez a várva várt M2  :)
- - > K L A T T Y ! ! ! < - -
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
---
AMD everywhere
---

#393 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 18:07

Idézet: ChRiS_RS - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 21:40

Nahh.. jön ez a várva várt M2  :)
- - > K L A T T Y ! ! ! < - -

Hát én annyira nem várom, mert megint lehet deszkát meg procit cserélni, mert DDR1 szépen elsüllyed...
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#394 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 22:10

Idézet: nickwaren - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 19:36

Hello mindenkinek!

Egy pár napja vettem egy ASrock 939Dual Sata2 alaplapot és bele egy 3200+os venice magos A64-et,és mondhatni roppantúl el1.98as.

nem értek hozzá... hogy is van ez a RAM freki állítás, mi az hogy szinkron aszinkron hajtás???

én nem nyúltam semmihez és 157MHz-en megy a RAM, jobb ha 400MHz-en megy?

köszi előre is a lamer kérdésekre a választ.

#395 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 04. 22:24

Sziasztok!

Egyik ismerősöm vett nemrég egy Asus P5RD-V1-et. Ezen érdekes módon az északi híd Ati chipset, a déli ULi.

Kérdésem, hogy fel kell-e tenni drivert az északi hídhoz is? Vett hozzá VGA kártyát külön, egy PCI-e-es nVidia 6600-at...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#396 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 23:11

Gondolom CD-t is kapott hozzá, amin rajta van a két híd drivere is. Ha valami ok miatt mégsem így lenne, akkor az ASUS oldalán megkeresitek a lapot, és letöltitek a legfrissebb meghajtókat.

Voliá!

;)
---
AMD everywhere
---

#397 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 12:42

Idézet: ChRiS_RS - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 23:11

Gondolom CD-t is kapott hozzá, amin rajta van a két híd drivere is. Ha valami ok miatt mégsem így lenne, akkor az ASUS oldalán megkeresitek a lapot, és letöltitek a legfrissebb meghajtókat.

Voliá!

;)

Az a baj, hogy fagy a gépe és nem tudja mitől.

Felrakta az Ati drivert is, az újabbat, de az Asus oldalán CSAK a 64bites WinXP-hez van driver.
Így máshonnan szedte le.

Az Uli-t már régebben felrakta.

Vsz. nem ettől fagy a gép... azért kösz a segítséget.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#398 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 09:46

Nemtom... talán próbáljátok ki egy ATI-s kártyával.
---
AMD everywhere
---

#399 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 11:27

Idézet: ChRiS_RS - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 9:46

Nemtom... talán próbáljátok ki egy ATI-s kártyával.

Na most az van, hogy ha felrakja a VGA drivert akkor fagy a gép.

3dmark05 1 ill. 1,5 perc múlva.

Ha nincs fenn semmi, akkor nem. Megy vissza gariba a 6600. Jó kis "Eagle".  :omg:  :mad:

Üdv!

#400 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 20:32

:think:

Én az ATI-val szívtam így.  :(  A 9200SE-ből már kettő döglött meg a kezeim között. :Đ A második pont így, mint nektek ez.
---
AMD everywhere
---

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22