HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Catalyst összefoglaló topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Catalyst összefoglaló topik Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#6301 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 04. 28. 17:25

Chabi kösz a segítséget!Nem jött össze,váltottam VM Playerre beválni látszik.
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#6302 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 28. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Janadai - Dátum: 2012. 04. 28. 19:25

Chabi kösz a segítséget!Nem jött össze,váltottam VM Playerre beválni látszik.

Nem sikerült a Totalmedia Theatre 5 frissítése 5.2-re ?
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#6303 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 29. 05:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 04. 28. 19:33

Nem sikerült a Totalmedia Theatre 5 frissítése 5.2-re ?

Elírtam KM Player,sikerült de film indításnál ugyanugy sötét képernyő volt.KM mukoggy az új driverrel is.
Fene se érti mi lehet :)
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#6304 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 04. 17:13

AMD Catalyst Application Profile - 12.4 CAP1

Idézet

New profiles added to this release:
- Counter Strike: GO: Improves CrossFire performance
- FireFall: Improves CrossFire performance
- Test Drive: Ferrari Legend: Improves CrossFire performance
- Sniper Elite 2: Improves performance for single GPU configurations
- The Walking Dead: Resolve corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center on single GPU configurations
- Blades of Time: Resolve corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center on single GPU configurations
- Majesty HD: Disables CrossFire support, as the title is incompatible with CrossFire

http://sites.amd.com...on_win7-64.aspx
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#6305 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 09. 21:09

AMD Catalyst 12.4a Hotfix Driver

Idézet

Issue Description:

We’ve recently identified an issue where some of our legacy graphics products are producing certain artifacts in Diablo III with our latest release of Catalyst™ 12.4. This issue only affects users of ATI Radeon™ HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards under Windows® Vista® and Windows 7.

Note: Users of these products under Windows XP are unaffected.

http://support.amd.c...124ahotfix.aspx

#6306 Felhasználó inaktív   Mifune 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 05. 23. 23:21

Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok normálisan videókártya drivert telepíteni. Ha elindítom a catalyst telepítőjét, konkrétan fel sem ajánlja a driver meg az összetevők telepítését, csak az új telepítés vezérlő, ccc, HDMI, SDK runtime-ot cseréli le.
Az egész olyan, mintha a catalyst telepítő nem látná a kártyámat, és csak az alap dolgokat rakná fel. A windows látja a kártyámat, ott rendesen működik.
DD-t úgy raktam rá, hogy az eszközkezelőben a videó kártya illesztőprogram frissítésénél betöltöttem a telepítő álltal kicsomagolt drivert. Működik is rendesen, de a többi dolgot nem tudom.
Ajánlották, hogy a Driver Sweeperben (csökkentett módban) töröljek ki mindent, és azután már működnie kell a telepítőnek rendesen, de nem vált be.
AMD chipes a gépem, és amikor még működött rendesen, akkor nem CCC volt fent, hanem Visual CC. Gondolom ez is azért van, mert nem ismeri fel a rendszert, és így a sima catalyst rakja rá.

Lehet ezzel kezdeni valamit?
msi R6870 hawk, MA770T-UD3P, AMD Phenom II X4 955.

#6307 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 00:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 01:21

Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok normálisan videókártya drivert telepíteni. Ha elindítom a catalyst telepítőjét, konkrétan fel sem ajánlja a driver meg az összetevők telepítését, csak az új telepítés vezérlő, ccc, HDMI, SDK runtime-ot cseréli le.
Az egész olyan, mintha a catalyst telepítő nem látná a kártyámat, és csak az alap dolgokat rakná fel. A windows látja a kártyámat, ott rendesen működik.
DD-t úgy raktam rá, hogy az eszközkezelőben a videó kártya illesztőprogram frissítésénél betöltöttem a telepítő álltal kicsomagolt drivert. Működik is rendesen, de a többi dolgot nem tudom.
Ajánlották, hogy a Driver Sweeperben (csökkentett módban) töröljek ki mindent, és azután már működnie kell a telepítőnek rendesen, de nem vált be.
AMD chipes a gépem, és amikor még működött rendesen, akkor nem CCC volt fent, hanem Visual CC. Gondolom ez is azért van, mert nem ismeri fel a rendszert, és így a sima catalyst rakja rá.

Amikor az R6870 megjelent már nem is volt CCC csak VCC. Használd az újabb drivereket. Régi CCC-s drivert ne akarj telepíteni arra a videokártyára mert nem ismeri.

#6308 Felhasználó inaktív   Mifune 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 00:34

Amikor az R6870 megjelent már nem is volt CCC csak VCC. Használd az újabb drivereket. Régi CCC-s drivert ne akarj telepíteni arra a videokártyára mert nem ismeri.

Mindig a legújabb csomagot telepítem az AMD hivatalos oldaláról, a gépemnek megfelelőt. Jelenleg a 12.4-est.
Én úgy tudom, hogy csak az AMD chipes gépekre rakja az AMD VIsual Control-t, ha más van, akkor a sima CC-t.
A gondom az, hogy telepítésnél nem ellenőrzi vagy nem látja normálisan a driver a kártyát. Nem tudom miért.
Az érdekelne, hogy nincs-e valami reg fájl amit ha kitörlök, akkor helyreáll az egész. Nincs kedvem windowst újrahúzni emiatt.

#6309 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 00:21

Sziasztok!

Nekem is csinált már ilyet pár hónappal ezelőtt. Szerintem még tavaly. A kicsomagolt fájlok mappájában kell az egyik config fájlban átállítani true-ról false-ra valamit, vagy fordítva... már nem emlékszem. De utánakeresek.

c:\AMD\Support\"Driver-verzió"\Config\InstallManager.cfg fájlban a WorkaroundInstall értéke legyen True.

Elvileg ezután engedi telepíteni a korábban fel nem kínált lehetőségeket is.

Ja, persze ezek után már a kicsomagolt setupot kell indítani, nem a 100 megás csomagot.

Szerkesztette: Taranis 2012. 05. 24. 12:20 -kor

#6310 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 11:21

Mindig a legújabb csomagot telepítem az AMD hivatalos oldaláról, a gépemnek megfelelőt. Jelenleg a 12.4-est.
Én úgy tudom, hogy csak az AMD chipes gépekre rakja az AMD VIsual Control-t, ha más van, akkor a sima CC-t.
A gondom az, hogy telepítésnél nem ellenőrzi vagy nem látja normálisan a driver a kártyát. Nem tudom miért.
Az érdekelne, hogy nincs-e valami reg fájl amit ha kitörlök, akkor helyreáll az egész. Nincs kedvem windowst újrahúzni emiatt.

Mindenhol a VCC-t telepíti.

Üzenet megtekintéseIdézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 01:21

Nem Te vagy az első aki megszivatja magát ezzel. Legközelebb ha drivert telepítesz akkor ne kezd a pucolással. Ott a Catalyst beépített frissítője. Megnyomomd és újrindítás nélkül lecseréli a drivert. Kb 2 éve így működik.

Kép

Szerkesztette: Chabi 2012. 05. 24. 15:37 -kor

#6311 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 18:54

Hát a mindenhol az sántit mert nálam pl nem :/
12.4 -nél se

#6312 Felhasználó inaktív   Mifune 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Taranis - Dátum: 2012. 05. 24. 12:06

Nekem is csinált már ilyet pár hónappal ezelőtt. Szerintem még tavaly. A kicsomagolt fájlok mappájában kell az egyik config fájlban átállítani true-ról false-ra valamit, vagy fordítva... már nem emlékszem. De utánakeresek.

c:\AMD\Support\"Driver-verzió"\Config\InstallManager.cfg fájlban a WorkaroundInstall értéke legyen True.

Elvileg ezután engedi telepíteni a korábban fel nem kínált lehetőségeket is.

Ja, persze ezek után már a kicsomagolt setupot kell indítani, nem a 100 megás csomagot.

Igen ezt már csináltam, de ez se normális. Egy másik topikból:
"WorkaroundInstall átírásával egy kényszerített telepítést csináltál.
Ezzel a CIM nem ellenőrizte, hogy milyen hardvered van, hanem mindent felpakolt, ahogy az meg van adva neki.
Ezért nincs VECC-ed, mert a hardver ellenőrzése nélkül a CCC beállításai mennek fel."

Az egész amit ebből leszűrtem, hogy egy akkora fostalicska ez a ATI catalyst, ugyanis tele van a net az ilyen és ehhez hasonló telepítési problémákkal, és az AMD le se sz@rja.

Szerkesztette: Mifune 2012. 05. 24. 21:32 -kor

#6313 Felhasználó inaktív   Mifune 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 21:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 15:36

Nem Te vagy az első aki megszivatja magát ezzel. Legközelebb ha drivert telepítesz akkor ne kezd a pucolással. Ott a Catalyst beépített frissítője. Megnyomomd és újrindítás nélkül lecseréli a drivert. Kb 2 éve így működik.

Ahogy írtam, a Driver Sweepert már csak a probléma megoldására akartam használni, nem ez okozta a bajt.

#6314 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 23:28

Ezzel a CIM nem ellenőrizte, hogy milyen hardvered van, hanem mindent felpakolt, ahogy az meg van adva neki.
Ezért nincs VECC-ed, mert a hardver ellenőrzése nélkül a CCC beállításai mennek fel."

Az egész amit ebből leszűrtem, hogy egy akkora fostalicska ez a ATI catalyst, ugyanis tele van a net az ilyen és ehhez hasonló telepítési problémákkal, és az AMD le se sz@rja.

Telepítés után mit ír a napló ? Hogy minden komponens gond nélkül települt ? Vagy csak végignyomkodod a telepítést OK-val és nem olvasod el ha gond van ?

#6315 Felhasználó inaktív   Mifune 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 21:54

Telepítés után mit ír a napló ? Hogy minden komponens gond nélkül települt ? Vagy csak végignyomkodod a telepítést OK-val és nem olvasod el ha gond van ?

Úgy látom te mindig a legrosszabbat feltételezed az emberről:))
Természetesen megnézzem a naplót, de ott nem ír hibát, mert azt az 5 alap dolgot amit felajánl azt sikeresen telepíti:
AMD telepítéskezelő, AMD APP SDK runtime, HDMI/DP audio illesztőprogram, Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bit, Catalyst Control Center.

A gondom továbbra is az, hogy a telepítő nem látja a hardwert, és ezért nem tartja szükségesnek a driver és egyéb fontos dolgok telepítését.

#6316 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 25. 00:21

Úgy látom te mindig a legrosszabbat feltételezed az emberről:))
Természetesen megnézzem a naplót, de ott nem ír hibát, mert azt az 5 alap dolgot amit felajánl azt sikeresen telepíti:
AMD telepítéskezelő, AMD APP SDK runtime, HDMI/DP audio illesztőprogram, Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bit, Catalyst Control Center.

A gondom továbbra is az, hogy a telepítő nem látja a hardwert, és ezért nem tartja szükségesnek a driver és egyéb fontos dolgok telepítését.

Az alaplapi chipset driver fent van ?

Milyen op. rendszer ? Win7 ? Win7+SP1+frissítések ?

#6317 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 25. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 01:34

Erre mondjuk annyit mondanék, hogy nálam CCC van, 12.4-es driver csomaggal, és 6850-em van. Sőt, sosem volt VECC-m.

Idézet

Elolvastam a másik fórumban írtakat. Akkor, ha jól értem a WorkaroundInstall megoldotta a probléma driveres részét, csupán annyi a hiba, hogy CCC van feltelepülve és nem VECC, ugye?

Szerkesztette: Taranis 2012. 05. 25. 11:26 -kor

#6318 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 26. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Taranis - Dátum: 2012. 05. 25. 13:09

Erre mondjuk annyit mondanék, hogy nálam CCC van, 12.4-es driver csomaggal, és 6850-em van. Sőt, sosem volt VECC-m.

Elolvastam a másik fórumban írtakat. Akkor, ha jól értem a WorkaroundInstall megoldotta a probléma driveres részét, csupán annyi a hiba, hogy CCC van feltelepülve és nem VECC, ugye?

XP-t használsz ?

#6319 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 26. 20:52

AMD Catalyst Application Profile - 12.4 CAP2

Idézet

Alan Wake American Nightmare : Improves CrossFire performance
Windows Media Center – Improve performance on APU configurations
Max Payne 3 (DirectX11 version): Improves single GPU and CrossFire performance

http://downloads.gur...nload-2909.html

#6320 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 27. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 26. 21:50

XP-t használsz ?

Nem. Win 7 64bit SP1-em van. Máshol olvasgatva más fórumokat nyilván azért van CCC-m, mert Inteles a rendszer. VECC-hez meg AMD-s rendszer dukál. Mondjuk érdemben mi a különbség? Mert itt mellettem van egy AMD-s gép VECC-vel, de sok különbséget nem láttam (energiaellátási opciókon kívül).

Téma megosztása:

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.