ATi Catalyst összefoglaló topik
Elküldve: 2012. 04. 28. 17:25
Elküldve: 2012. 04. 28. 17:33
Idézet: Janadai - Dátum: 2012. 04. 28. 19:25
Nem sikerült a Totalmedia Theatre 5 frissítése 5.2-re ?
Nem jött össze neki, továbbküldték...
Elküldve: 2012. 04. 29. 05:24
Idézet: Chabi - Dátum: 2012. 04. 28. 19:33
Elírtam KM Player,sikerült de film indításnál ugyanugy sötét képernyő volt.KM mukoggy az új driverrel is.
Fene se érti mi lehet
Elküldve: 2012. 05. 04. 17:13
Idézet
- Counter Strike: GO: Improves CrossFire performance
- FireFall: Improves CrossFire performance
- Test Drive: Ferrari Legend: Improves CrossFire performance
- Sniper Elite 2: Improves performance for single GPU configurations
- The Walking Dead: Resolve corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center on single GPU configurations
- Blades of Time: Resolve corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center on single GPU configurations
- Majesty HD: Disables CrossFire support, as the title is incompatible with CrossFire
http://sites.amd.com...on_win7-64.aspx
Elküldve: 2012. 05. 09. 21:09
Idézet
We’ve recently identified an issue where some of our legacy graphics products are producing certain artifacts in Diablo III with our latest release of Catalyst™ 12.4. This issue only affects users of ATI Radeon™ HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards under Windows® Vista® and Windows 7.
Note: Users of these products under Windows XP are unaffected.
http://support.amd.c...124ahotfix.aspx
Elküldve: 2012. 05. 23. 23:21
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok normálisan videókártya drivert telepíteni. Ha elindítom a catalyst telepítőjét, konkrétan fel sem ajánlja a driver meg az összetevők telepítését, csak az új telepítés vezérlő, ccc, HDMI, SDK runtime-ot cseréli le.
Az egész olyan, mintha a catalyst telepítő nem látná a kártyámat, és csak az alap dolgokat rakná fel. A windows látja a kártyámat, ott rendesen működik.
DD-t úgy raktam rá, hogy az eszközkezelőben a videó kártya illesztőprogram frissítésénél betöltöttem a telepítő álltal kicsomagolt drivert. Működik is rendesen, de a többi dolgot nem tudom.
Ajánlották, hogy a Driver Sweeperben (csökkentett módban) töröljek ki mindent, és azután már működnie kell a telepítőnek rendesen, de nem vált be.
AMD chipes a gépem, és amikor még működött rendesen, akkor nem CCC volt fent, hanem Visual CC. Gondolom ez is azért van, mert nem ismeri fel a rendszert, és így a sima catalyst rakja rá.
Lehet ezzel kezdeni valamit?
msi R6870 hawk, MA770T-UD3P, AMD Phenom II X4 955.
Elküldve: 2012. 05. 24. 00:34
Idézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 01:21
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok normálisan videókártya drivert telepíteni. Ha elindítom a catalyst telepítőjét, konkrétan fel sem ajánlja a driver meg az összetevők telepítését, csak az új telepítés vezérlő, ccc, HDMI, SDK runtime-ot cseréli le.
Az egész olyan, mintha a catalyst telepítő nem látná a kártyámat, és csak az alap dolgokat rakná fel. A windows látja a kártyámat, ott rendesen működik.
DD-t úgy raktam rá, hogy az eszközkezelőben a videó kártya illesztőprogram frissítésénél betöltöttem a telepítő álltal kicsomagolt drivert. Működik is rendesen, de a többi dolgot nem tudom.
Ajánlották, hogy a Driver Sweeperben (csökkentett módban) töröljek ki mindent, és azután már működnie kell a telepítőnek rendesen, de nem vált be.
AMD chipes a gépem, és amikor még működött rendesen, akkor nem CCC volt fent, hanem Visual CC. Gondolom ez is azért van, mert nem ismeri fel a rendszert, és így a sima catalyst rakja rá.
Amikor az R6870 megjelent már nem is volt CCC csak VCC. Használd az újabb drivereket. Régi CCC-s drivert ne akarj telepíteni arra a videokártyára mert nem ismeri.
Elküldve: 2012. 05. 24. 09:21
Idézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 00:34
Mindig a legújabb csomagot telepítem az AMD hivatalos oldaláról, a gépemnek megfelelőt. Jelenleg a 12.4-est.
Én úgy tudom, hogy csak az AMD chipes gépekre rakja az AMD VIsual Control-t, ha más van, akkor a sima CC-t.
A gondom az, hogy telepítésnél nem ellenőrzi vagy nem látja normálisan a driver a kártyát. Nem tudom miért.
Az érdekelne, hogy nincs-e valami reg fájl amit ha kitörlök, akkor helyreáll az egész. Nincs kedvem windowst újrahúzni emiatt.
Elküldve: 2012. 05. 24. 12:06
Idézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 00:21
Nekem is csinált már ilyet pár hónappal ezelőtt. Szerintem még tavaly. A kicsomagolt fájlok mappájában kell az egyik config fájlban átállítani true-ról false-ra valamit, vagy fordítva... már nem emlékszem. De utánakeresek.
c:\AMD\Support\"Driver-verzió"\Config\InstallManager.cfg fájlban a WorkaroundInstall értéke legyen True.
Elvileg ezután engedi telepíteni a korábban fel nem kínált lehetőségeket is.
Ja, persze ezek után már a kicsomagolt setupot kell indítani, nem a 100 megás csomagot.
Szerkesztette: Taranis 2012. 05. 24. 12:20 -kor
Elküldve: 2012. 05. 24. 15:36
Idézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 11:21
Én úgy tudom, hogy csak az AMD chipes gépekre rakja az AMD VIsual Control-t, ha más van, akkor a sima CC-t.
A gondom az, hogy telepítésnél nem ellenőrzi vagy nem látja normálisan a driver a kártyát. Nem tudom miért.
Az érdekelne, hogy nincs-e valami reg fájl amit ha kitörlök, akkor helyreáll az egész. Nincs kedvem windowst újrahúzni emiatt.
Mindenhol a VCC-t telepíti.
Idézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 01:21
Nem Te vagy az első aki megszivatja magát ezzel. Legközelebb ha drivert telepítesz akkor ne kezd a pucolással. Ott a Catalyst beépített frissítője. Megnyomomd és újrindítás nélkül lecseréli a drivert. Kb 2 éve így működik.
Szerkesztette: Chabi 2012. 05. 24. 15:37 -kor
Elküldve: 2012. 05. 24. 21:28
Idézet: Taranis - Dátum: 2012. 05. 24. 12:06
c:\AMD\Support\"Driver-verzió"\Config\InstallManager.cfg fájlban a WorkaroundInstall értéke legyen True.
Elvileg ezután engedi telepíteni a korábban fel nem kínált lehetőségeket is.
Ja, persze ezek után már a kicsomagolt setupot kell indítani, nem a 100 megás csomagot.
Igen ezt már csináltam, de ez se normális. Egy másik topikból:
"WorkaroundInstall átírásával egy kényszerített telepítést csináltál.
Ezzel a CIM nem ellenőrizte, hogy milyen hardvered van, hanem mindent felpakolt, ahogy az meg van adva neki.
Ezért nincs VECC-ed, mert a hardver ellenőrzése nélkül a CCC beállításai mennek fel."
Az egész amit ebből leszűrtem, hogy egy akkora fostalicska ez a ATI catalyst, ugyanis tele van a net az ilyen és ehhez hasonló telepítési problémákkal, és az AMD le se sz@rja.
Szerkesztette: Mifune 2012. 05. 24. 21:32 -kor
Elküldve: 2012. 05. 24. 21:38
Idézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 15:36
Nem Te vagy az első aki megszivatja magát ezzel. Legközelebb ha drivert telepítesz akkor ne kezd a pucolással. Ott a Catalyst beépített frissítője. Megnyomomd és újrindítás nélkül lecseréli a drivert. Kb 2 éve így működik.
Ahogy írtam, a Driver Sweepert már csak a probléma megoldására akartam használni, nem ez okozta a bajt.
Elküldve: 2012. 05. 24. 21:54
Idézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 24. 23:28
Ezzel a CIM nem ellenőrizte, hogy milyen hardvered van, hanem mindent felpakolt, ahogy az meg van adva neki.
Ezért nincs VECC-ed, mert a hardver ellenőrzése nélkül a CCC beállításai mennek fel."
Az egész amit ebből leszűrtem, hogy egy akkora fostalicska ez a ATI catalyst, ugyanis tele van a net az ilyen és ehhez hasonló telepítési problémákkal, és az AMD le se sz@rja.
Telepítés után mit ír a napló ? Hogy minden komponens gond nélkül települt ? Vagy csak végignyomkodod a telepítést OK-val és nem olvasod el ha gond van ?
Elküldve: 2012. 05. 24. 22:21
Idézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 21:54
Úgy látom te mindig a legrosszabbat feltételezed az emberről:))
Természetesen megnézzem a naplót, de ott nem ír hibát, mert azt az 5 alap dolgot amit felajánl azt sikeresen telepíti:
AMD telepítéskezelő, AMD APP SDK runtime, HDMI/DP audio illesztőprogram, Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bit, Catalyst Control Center.
A gondom továbbra is az, hogy a telepítő nem látja a hardwert, és ezért nem tartja szükségesnek a driver és egyéb fontos dolgok telepítését.
Elküldve: 2012. 05. 24. 22:48
Idézet: Mifune - Dátum: 2012. 05. 25. 00:21
Természetesen megnézzem a naplót, de ott nem ír hibát, mert azt az 5 alap dolgot amit felajánl azt sikeresen telepíti:
AMD telepítéskezelő, AMD APP SDK runtime, HDMI/DP audio illesztőprogram, Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bit, Catalyst Control Center.
A gondom továbbra is az, hogy a telepítő nem látja a hardwert, és ezért nem tartja szükségesnek a driver és egyéb fontos dolgok telepítését.
Az alaplapi chipset driver fent van ?
Milyen op. rendszer ? Win7 ? Win7+SP1+frissítések ?
Elküldve: 2012. 05. 25. 11:09
Idézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 24. 01:34
Erre mondjuk annyit mondanék, hogy nálam CCC van, 12.4-es driver csomaggal, és 6850-em van. Sőt, sosem volt VECC-m.
Idézet
Elolvastam a másik fórumban írtakat. Akkor, ha jól értem a WorkaroundInstall megoldotta a probléma driveres részét, csupán annyi a hiba, hogy CCC van feltelepülve és nem VECC, ugye?
Szerkesztette: Taranis 2012. 05. 25. 11:26 -kor
Elküldve: 2012. 05. 26. 20:50
Idézet: Taranis - Dátum: 2012. 05. 25. 13:09
Elolvastam a másik fórumban írtakat. Akkor, ha jól értem a WorkaroundInstall megoldotta a probléma driveres részét, csupán annyi a hiba, hogy CCC van feltelepülve és nem VECC, ugye?
XP-t használsz ?
Elküldve: 2012. 05. 26. 20:52
Idézet
Windows Media Center – Improve performance on APU configurations
Max Payne 3 (DirectX11 version): Improves single GPU and CrossFire performance
http://downloads.gur...nload-2909.html
Elküldve: 2012. 05. 27. 09:32
Idézet: Chabi - Dátum: 2012. 05. 26. 21:50
Nem. Win 7 64bit SP1-em van. Máshol olvasgatva más fórumokat nyilván azért van CCC-m, mert Inteles a rendszer. VECC-hez meg AMD-s rendszer dukál. Mondjuk érdemben mi a különbség? Mert itt mellettem van egy AMD-s gép VECC-vel, de sok különbséget nem láttam (energiaellátási opciókon kívül).

Súgó
A téma zárva.