Idézet: wittman - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 16:47
Vagy Ati Tray Tools-al.
Bár asszem az MSI-nek nem szabályozható szoftveresen a ventije.
Asus-nak igen...meg még egy elég sok márkának, csak az MSI...
Nem bántani akarom, de a hűtőn spóroltak egy kicsit.
Javaslat: tegyél egy Arctic Coolert rá, ami a csúcs, mert legalább a vga-ról leválasztott hőt kivezeti a házból.
Hátránya: kb 6000-7000Ft.
Ezzel már csendes lesz és hűvös.
Arctic Cooling

Szereztem egy ilyen hűtőt, hogy véget vessek a zajmizériának. Leszereltem a gyári hűtőt és próbáltam felszerelni az AcceleroX2-őt. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy ahol a hűtőnek fel kellene feküdni, ott méretes kondenzátorok trónolnak.
A kártya egy MSI X1950Pro TD256E. Valószínűleg az MSI nem követte az ATI ajánlásait az alkatrészek elhelyezésére vonatkozóan. Tehát ezúton is szeretnék az MSI-nek egy nagy

küldeni.
Jövő héten megpróbálom valami másra becseréltetni a kártyát - talán legarizzák a hangos ventillátor miatt.
Ez az első ATI kártyám, de a szívásokat tekintve már közelíti azt a szintet, amikor anno az S3Savage-emet vettem. Szóval szerintem ez nevetséges, hogy egy 50 ezer foritos kártya hűtését nem tudták megoldani. Ráadásul ezzel a megoldással azt is kizárják, hogy más hűtést szereljek a kártyára.
Szóval MSI suxxxx. Ez volt az utolsó alkalom, hogy MSI-t vettem.
Magával az ATI-val nincs bajom - sőt, bár ez az első ATI kártyám lehengerlő a kártya teljesítménye(legalábbis 6600GT-hez képest)...csak hát fogy a lelkesedés, na meg a szokásos, hogy ha olyat vesz az ember amit nem ismer akkor csak a szívás van vele
Szerkesztette: kukola2 2007. 04. 27. 14:07 -kor