HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Catalyst összefoglaló topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Catalyst összefoglaló topik Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1321 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 27. 12:07

Sziasztok!

Asus 1950Pro-m van, legújabb Catalyst van fent.

Boot után a monitorom valamiért elég lilás színárnyalatú, nem a monitor hibás, hanem valamilyen win beállítási gond lehet. De ha elindítom a Catalyst Control Centert, egyből visszaáll szép, normál színekre. Itt a színeknél minden Defaulton van.
Hol találok olyan beállítást, hogy a CCC színbeállításai már boot után érvényre jussanak, ne kelljen hozzá elindítani a CCC-t?

A videokártya tulajdonságainál a színkezelésnél már minden profilt töröltem, a helyzet nem változott, normális szineim csak a CCC elindítása után vannak, de akkor rögtön, nem kell kattintanom sehova...
+

#1322 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 12:17

Nekem ezt a 7.1-es Catalyst csinálta, uninstall majd újra feltelepítettem utána semmi, azóta is semmi ilyen gondom nem volt.
Most 7.3-as CCC van.
Probáld meg, szedd le aztán rakd fel újra, nálam ennyi volt.  :smoker:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1323 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 12:31

Idézet: szabi - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 13:17

Nekem ezt a 7.1-es Catalyst csinálta, uninstall majd újra feltelepítettem utána semmi, azóta is semmi ilyen gondom nem volt.
Most 7.3-as CCC van.
Probáld meg, szedd le aztán rakd fel újra, nálam ennyi volt.  :smoker:

Üdv
szabi

:respect:
Köszönöm, nálam is ez volt a megoldás :)
:respect:
+

#1324 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 12:14

Az új ATI Tray Toolsban (1.3.6.1042 - nekem legalábbis még új mert ma raktam fel) úgy tűnik, hogy ki van javítva az overclock probléma, legalábbis eddig nem fagyta össze magát a gép és nem jelentek meg furcsa dolgok a túlahajtás következtében a képernyőn a driver level overclocknál, bár eddig csak a Guild Warssal próbáltam 2 órán keresztül. Az ATT low level overclockingját még nem próbáltam, van aki már igen? Egyébként melyiket érdemesebb használni és miért?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1325 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 17:38

Driver level, mert az a driveren keresztül működik, ezért stabilabb. Nekem pl. 68/98-on megy a kártya 2D-ben (580/702 a def). Low level-lel asszem 200/400 alá nem tudtam menni, mert fagy. Felfelé ugyanez, LL-el néha fagyott az átállításnál, DL-el soha.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1326 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 00:36

Na végre kiadták a 7.5ös Catát, bár nálam nem remekel túlzottan, sőt... :rolleyes:
7.3/7.4hez képest olyan lassú, mint a tetű. A TR Anniversary ugyan valamivel szebb lett, és Lara árnyéka semm villog, viszont nem hinném, hogy ez indokolná a mínusz 10-15 fpst. :rolleyes:
Az UT2004 meg pláne lassabb lett, pedig ott nincs semmilyen minőségbeli változás. A flyby kapásból 15-20 fpst esett ( az Inferno lement min 52 fps-re is, khm), és ez játék alatt is érződik...

Csak így tovább AMD/ATi! :mad:

Szerkesztette: Breakbeat 2007. 06. 01. 00:37 -kor

#1327 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 08:58

Idézet: brd - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 17:38

Driver level, mert az a driveren keresztül működik, ezért stabilabb. Nekem pl. 68/98-on megy a kártya 2D-ben (580/702 a def). Low level-lel asszem 200/400 alá nem tudtam menni, mert fagy. Felfelé ugyanez, LL-el néha fagyott az átállításnál, DL-el soha.

Köszi. Érdekes volt, hogy a memóriát felhúztam 762-ig a gpu órjalét, 580-ról 640 körülire és 3 órán át simán bírta, 3 óra múlva azonban nagyon durván elkezdtek villódzni a textúrák, pontosabban egy-egy pillanatra fekete színű csíkok tűntek fel egy egy adott textúra helyén Dawn of War Dark Crusade alatt. Nem tudtam, hogy a memót vagy a gpu-t húztam fel túlságosan, de próbacseresznye alapon visszavettem a gpu órajelét 627-re és láss csodát, megszűnt a textúra villódzás, és nem is jött elő azóta egyszer sem.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1328 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 14:48

hello az uj vista 7.5 öt felrakva sötéteb lett a kép!valakinél ilyen?mi lehet?
Ki érti ezt?

#1329 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 15:33

Idézet: 128bit - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 15:48

hello az uj vista 7.5 öt felrakva sötéteb lett a kép!valakinél ilyen?mi lehet?

Lehet nem tartja meg instalnál a profil beállítást, álíts utána driverből és ennyi.

#1330 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 15:39

Én beszoptam a 7.5-őt a vista 64-re.

Kb három órát tököltem vele, de nem jött össze.
Elvesztette a  tv-t, túl frissítette a tft-t - semmilyen módszerrel nem tudtam rávenni a kiegyensúlyozott működésre.
Még normális pillanataiban sem volt képes a szinház módra.

A legszomorúbb az, hogy még az uninstall is zavaros - nem szedi le magát maradék nélkül.
Amikor visszaraktam a 7.4-et, akkor még mindig ismerte a probálkozásaimnál bekinlódott beállításokat.

Tragikus ez az egész vistaság...

#1331 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 16:34

Nemengedi állitani a dolgokat szoval nem tudom beálitani hogy világosabb legyen !Szorakozhatok  a monitoron,fasza! 7.4 ben lehetet huzni a kártyát, mert akkor visszarakom az ink?

De nem is sötéteb lett a képernyom hanem ink szurke!Behalok

Szerkesztette: 128bit 2007. 06. 01. 16:36 -kor

Ki érti ezt?

#1332 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 17:10

:) megjavult csináltam egy automata clock álitást és visszaált!! :D megnyugvás
Ki érti ezt?

#1333 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 08:16

igen, így kell ezt, ati, vista, gratulálok. 1 órája szenvedek ezzel a kikúrt 7.5ös szarral. Install közben elsötétűl a képernyő, várhatok 30percet, sötét marad az. Csökkentett módban uninstall nem akar végig menni, manuálisan kellett leírtanom.

Gondoltam csak valami egyszer előforduló hiba volt. Hát nem. Visszaraktam, kigyomlálás után, ugyanúgy elsötétűlt a képernyő.... de reboot után, hopp bejött! Jaj, működik? Dehogy. 1024x768 fölött SÖTÉT KÉPERNYŐ. Egy 1440x900et bíró monitoron. És a frissítéssel nincs gond(fix 60hz)

Most megy vissza a 7.4  :rolleyes:
JóSebesség

#1334 Felhasználó inaktív   Windy07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 10:18

Úgy látom kissé "ki kell adni mert, holnap már csak 7.6-nak nevezhetnénk" szaga van a dolognak.  :D Kissé bugos maradt, még jó hogy nem tettem fel. Mondjuk nekem nincs gondom a 7.3-as Vista driverrel szóval annyira nem zavar.

Szerkesztette: Windy07 2007. 06. 02. 10:20 -kor

There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut

#1335 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 10:34

Idézet: Windy07 - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 10:18

Úgy látom kissé "ki kell adni mert, holnap már csak 7.6-nak nevezhetnénk" szaga van a dolognak.  :D Kissé bugos maradt, még jó hogy nem tettem fel. Mondjuk nekem nincs gondom a 7.3-as Vista driverrel szóval annyira nem zavar.

Nálad sem megy vele a szinház mód?

#1336 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 11:10

Kérdés...

XPPro + dx9c legújabb + 7.4 vagy 7.5 FC lighting very high -> splash screen után nem válaszol a far cry. Mindent sikerült gond nélkül elindítani, highban persze ezt is, de úgy a hdrt nem tudom bekapcsolni. Találkozott már valaki ilyesmivel? Én végignyálaztam az ubi support fórumát, mások is panaszkodtak rá, de megoldás nincs sehol, ellenben akkor nem értem tesztekben hogy lehet benne...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1337 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 11:24

A HDR-t (nálam legalábbis), csak úgy lehet bekapcsolni (lehet, hogy csak very high-ban, de sosem futott ez alatt), hogy egy 1.4-es beta patch-et fel kell telepíteni az 1.33-as FC-re és a konzolból beírni a HDR-t bekapcsoló utasítást. Ezzel együtt sem tökéletes, mert ha másik pályát tölt úgy, hogy a HDR be van lőve, a töltés közben freezel az FC, így a pályatöltés előtt ki kell kapcsolni. :omg: Ezek persze csak úgy értendőek, hogy ha az AA is be van kapcsolva. Anélkül megy rendesen (csak kit érdekel).
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1338 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 11:31

Se AA se AF...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1339 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 21:48

Amióta az AMD egyesült az ATival, valami hihetetlenül silány minőségű drivereket adnak ki. :omg:
Épp ésszel nem lehet felfogni, hogy a 7es Catalystekből csak egyetlen egy darab megy nálam igazán normálisan, és az a 7.3. De ahogy elnézem, sokaknál van galiba, és mindegyik driver más, és más idegesítő hibát hoz... :rolleyes:
Ha így haladnak, komolyan mondom, hogy lesüllyednek az XGI szintjére, grr.
Meg is érdemelnék, ha végképp elvéreznének az NVidiával szemben. :mad:  :mad:
Senki ne jöjjön azzal, hogy a windowsom koszos, tele van szeméttel, hiszen rendszeresen tisztítom a megfelelő progikkal!

#1340 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 22:14

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 22:48

Amióta az AMD egyesült az ATival, valami hihetetlenül silány minőségű drivereket adnak ki. :omg:
Épp ésszel nem lehet felfogni, hogy a 7es Catalystekből csak egyetlen egy darab megy nálam igazán normálisan, és az a 7.3. De ahogy elnézem, sokaknál van galiba, és mindegyik driver más, és más idegesítő hibát hoz... :rolleyes:
Ha így haladnak, komolyan mondom, hogy lesüllyednek az XGI szintjére, grr.
Meg is érdemelnék, ha végképp elvéreznének az NVidiával szemben. :mad:  :mad:
Senki ne jöjjön azzal, hogy a windowsom koszos, tele van szeméttel, hiszen rendszeresen tisztítom a megfelelő progikkal!

Térj át nv-re. Évente 2 drivert adnak ki.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.