Idézet: Virus9AX - Dátum: 2010. 04. 29. 14:26
Mihez képest tölt be lassabban? NV? jó vicc mivel nincs DX10.1-11 támogatása.
A megoldásod meg egyszerű használd DX9 ben ahogy az összes NV-s VGA-val rendelkező és nem lesz ilyen jellegű gondod, sőt még beta drivert sem kell telepítened.
Ez egyike azoknak az áldozatoknak, amikről beszéltem. Csakhogy van egy DX 10.1-es kártyám, amit 10.1-esnek vettem és nem AMD GeForce-ként. Mellesleg egy jó adag egyéb mellékhatással jár. Van valamim, amit kifizettem és szeretném használni. Én ilyen egyszerű vagyok, de már elismerem, hogy ezt nehéz elfogadni.
szerk.: mielőtt mellékvágányra megyünk: vegyük észre, hogy tisztában vagyok a kerülőutakkal, de azért lássuk már azt is, hogy én csak egyenesen vagyok hajlandó haladni. Inkább lassabban haladok egyenesen, mint gyorsan, néha pofára esve a kerülőutakon. Van egy hardverem és kizárólag a teljes hozzáadott értékekkel együtt vagyok hajlandó szoftveresen frissíteni. Értsd: pl. "as is" driverek messziről kerülése. Ami rásra késztetett ezzel kapcsolatban, az az, hogy 2 hónapnyi b*szakodást vélek felfedezni az egyenes úton és nem látom a valódi okát. Ezért is emlegettem fel a P4-es korszakot, mégha hangsúlyát tekintve szánalmasan túlzó is a hasonlat.
Szerkesztette: Yany 2010. 04. 29. 13:39 -kor

Súgó
A téma zárva.