HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Catalyst összefoglaló topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Catalyst összefoglaló topik Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#6041 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 25. 23:38

Driver Sweeper nem rontja el a windowst, próbáld meg safe mód alatt azzal, ha utána se megy fel az új driver rendesen, akkor jöhet a reinstall.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#6042 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 07:36

jo a sweeper, leszedi azt, amit a gyari uninstaller nem tavolit el.

#6043 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2011. 12. 26. 08:36

jo a sweeper, leszedi azt, amit a gyari uninstaller nem tavolit el.

Meg azt is amit nem kell hogy eltávolítson :down: ha csak a videokártya illyesztőprogramot kell eltávolítani akkor arra ott a saját uninstaller, ez mást nem is távolít el. Ha az egész telepítés kezelő csomagot, ahci driver, stb-t kell eltávolítani akkor jó pucolni. (de ekkor már tökéletesn össze van szakadva a windows ha az alaplap driverhez is hozzá kell nyúlni)

@blueburn

Az ilyen Tune up utility + Revo uninstaller programokat ki ajánlotta neked hogy tedd fel ?

Pont Te írtad december 2-án, 3 oldallal előrébb hogy a Tune up utilityben feleslegesen, összevissza letiltogattad a windows szolgáltatást és azért nem indult el a Control Center, meg hibát írt ki a driver telepítés közben. :omg:
https://forum.hwsw.h...45#entry7070445
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#6044 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 09:26

azt nem tudom, hogy milyen a mostani csodadrv, de azt tudom, hogy milyen volt a regi. mindig ugy csinaltam, hogy uninstall, es utana az ujabb drv fel, de nem mindig mukodott a dolog. parszor elofordult, hogy kekablak, meg a regi maradt, etc, aztan un/installalhattal akarmit meg akarhanyszor, az eletbe nem ment fel ra. driversweeper letakaritotta a maradekot, utana siman fel tudtad rakni az uj drvt. nem azt mondom, hogy mindig ezt hasznalja, de ha nem tud tovabbjutni, akkor jo lehet.

az nv drvel sose volt ilyen gondom - ott maga leszedte, felrakta, etc.

#6045 Felhasználó inaktív   blueburn 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 26. 09:31

Nem tiltottam le a CC vagy a dvr annyira azért nem vagyok sőtét:D Azért írtam azt mert engedélyeztem a net frameworkot mert az le volt tiltva és akkor felengedte már rakni a dvrt. De most el kéne távolítani a régi dvr maradványokat tehát muszály lesz a Driver Sweeper.
Már a saját uninstallert próbáltam és még mindig maradt rajta elég régi dvr maradvány amit az everestel nézzek mivel ez kiírja és még ott van :) Tehát nincs más esély újrarakáson kivül xD

#6046 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueburn - Dátum: 2011. 12. 26. 10:31

Nem tiltottam le a CC vagy a dvr annyira azért nem vagyok sőtét:D Azért írtam azt mert engedélyeztem a net frameworkot mert az le volt tiltva és akkor felengedte már rakni a dvrt. De most el kéne távolítani a régi dvr maradványokat tehát muszály lesz a Driver Sweeper.
Már a saját uninstallert próbáltam és még mindig maradt rajta elég régi dvr maradvány amit az everestel nézzek mivel ez kiírja és még ott van :) Tehát nincs más esély újrarakáson kivül xD

az everest mit ír ki hogy régi ? :blink: (az everest is régi...)
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#6047 Felhasználó inaktív   blueburn 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 26. 10:38

Mindegy talán jó lesz most már... Felraktam a 11.12 az AMD oldaláról majd meglátom most mi lesz . Nem rakom fel most a béta dvr.

#6048 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 11:10

A faszom már ebbe a szarba. Most már egyik Catalyst sem települ ehhez az 5770-es kártyához. Múltkor csak a 11.9 feletti verziók nem mentek, most már a 11.9 és az alattiak sem, beleértve a kártyához mellékelt CD-n lévő 10.6-ost, amivel szintén ment már egyszer. Teljesen frissen, formázott partícióra telepített Win7 Prof x64-re próbálom feltenni (kísérlet képpen még a frissítések sincsenek feltéve, csak az Intel Chipset driver van fent). Mindig azt írja telepítés utáni újraindításnál, hogy "No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not functioning properly. Please install the ATI driver appropriate for your ATI hardware." A telepítési naplók szerint pedig rendben lemegy a telepítés, hw-et is felismeri, hibaüzenetek sincsenek. Mégse jó, újraindítás után nem működik a kóceráj. Hiába tettem fel DirectX Redist 2010 Jun-t, ez sem segített. Minden egyes nem működő verziót a saját programjával, Remove All ATI Software menüponttal eltávolítom a Vezérlőpultból, törlöm a C:\ATI mappát. Mit lehet ezzel csinálni?

Két esetben azt írta ki bajnak (10.6-os és 11.11-es), hogy nincs digitálisan aláírva az atimdag.sys és atimpag.sys. Oké, akkor nincsenek, bár nem értem egy ilyen nagy gyártó hogy engedheti meg, hogy nincsenek aláírva a driverei. Viszont a 11.9-es (ezzel ment múltkor a kártya) és 11.12-es verziókkal miért nem megy? Ezeknél nem panaszkodik az aláírásra sem.

Szerkesztette: Raynes 2011. 12. 26. 11:11 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6049 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 11:13

win7 ? win7 sp1 ?

#6050 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 12:16

Device manager hány kártyát lát vagy mit mutat?

Véletlenül nincs AMD IGP-s lapod és összeakad?

Szerkesztette: ThomasS31 2011. 12. 26. 12:18 -kor

#6051 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 12. 26. 12:13

win7 ? win7 sp1 ?

kíváncsi lettem volna mert:

AMD Catalyst™ Software Suite Version 11.12 Release Notes

Idézet

The Catalyst driver requires Windows 7 Service Pack 1 to be installed.

http://support.amd.c...ersion1112.aspx

ha nincs fent az SP1 akkor azt a videotrágya drájver elött tedd fel :up:

#6052 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 12. 26. 11:10

Hiába tettem fel DirectX Redist 2010 Jun-t, ez sem segített.

Importantly, the Catalyst Control Center requires the .NET Framework to function - see the .NET Framework section further below.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#6053 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 26. 12:31

Importantly, the Catalyst Control Center requires the .NET Framework to function - see the .NET Framework section further below.

EZ meglehet. Megpróbálom. Bár elvileg ezért szólnia kéne, meg hibaüzenettel kéne elszállnia. Nálam meg rendesen települ, rendben, és el is indul, de közli, hogy nem jó a kártyához.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6054 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 12:58

A .NET 2 és 3.5-öt nem engedi telepíteni, mert alapból benne vannak a Win7-ben. A 3.0-t látszólag telepíti, de szól, hogy Vezérlőpult -> Programok hozzáadása és eltávolítása -> Windows szolgáltatások ki- és bekapcsolása alatt kell engedélyezni, de nem sikerül, ott csak a 3.5.1-et írta és nem tudok 3.0-át pipálni sehol.

Visszaolvastam és Chabi írta, hogy kell SP1 is. Nos, az is fent van, integrált SP1-es Win7 Prof x64.

Szerkesztette: Raynes 2011. 12. 26. 13:03 -kor

#6055 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 12. 26. 13:58

A .NET 2 és 3.5-öt nem engedi telepíteni, mert alapból benne vannak a Win7-ben. A 3.0-t látszólag telepíti, de szól, hogy Vezérlőpult -> Programok hozzáadása és eltávolítása -> Windows szolgáltatások ki- és bekapcsolása alatt kell engedélyezni, de nem sikerül, ott csak a 3.5.1-et írta és nem tudok 3.0-át pipálni sehol.

pedig azokat is frissíti a win-update

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 12. 26. 12:10

kísérlet képpen még a frissítések sincsenek feltéve

:up:

#6056 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 12. 26. 13:03

pedig azokat is frissíti a win-update

:up:

Megvolt. Újratettem a Wint, másik telepítőlemezről ráadásul. Felmentek a frissítések, az összes, nem csak a kötelezők. A 11.12-es Catalyst nem megy, mert nincs aláírva az a 2 dll, és x64-es Win alatt csak aláírt driver megy. A gyári CD-n mellékelt lemezről sem teszi fel a 10.6-os Catalystot, szerinte az sincs aláírva, pedig ezzel már működött régen. 11.9-es felmegy, nincs semmi hibaüzi, aláírásos panasz sem, de újraindítás után ezzel sem működik. Mi a faszt lehet csinálni, azon kívül, hogy visszateszem az eredeti BIOS-t és szépen visszaadom a kártyát gariba?

#6057 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 26. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 12. 26. 15:46

Megvolt. Újratettem a Wint, másik telepítőlemezről ráadásul. Felmentek a frissítések, az összes, nem csak a kötelezők. A 11.12-es Catalyst nem megy, mert nincs aláírva az a 2 dll, és x64-es Win alatt csak aláírt driver megy. A gyári CD-n mellékelt lemezről sem teszi fel a 10.6-os Catalystot, szerinte az sincs aláírva, pedig ezzel már működött régen. 11.9-es felmegy, nincs semmi hibaüzi, aláírásos panasz sem, de újraindítás után ezzel sem működik. Mi a faszt lehet csinálni, azon kívül, hogy visszateszem az eredeti BIOS-t és szépen visszaadom a kártyát gariba?

Egy dolog még nem derült ki. SP1 fent van ?

#6058 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 27. 01:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 12. 26. 14:46

Eredeti biossal is gond van a driverekkel?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#6059 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 27. 07:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 12. 26. 22:03

Egy dolog még nem derült ki. SP1 fent van ?

Igen. Kettővel fentebb írtam.

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 12. 27. 01:15

Eredeti biossal is gond van a driverekkel?

Igen. Kártevőre gyanakszom most.

#6060 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 27. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 12. 27. 08:28

Igen. Kettővel fentebb írtam.

a szerkesztés után nem olvastam :-)

Téma megosztása:

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.