Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 19:42
most nem ertem, msnel ingyen lehet regisztralni betatesternek...egyket dolgot meg ingyen is elkuldenek postan, ezt meg ingyen le lehet tolteni...csak kicsit akarni kell... kicsit olvasni, kicsit utanajarni...
no mind1...

én regisztráltam HETEKKEL ezelőtt, még egy konfirmáló levelet sem kaptam! Minden fórum hasonlókkal van tele, hogy mikor jön már az invitation? gyorgym_ms, is megmondta, hogy úgy választanak. Végül is érthető.
Az MSDN előfizetésre történő feliratkozáshoz meg partner ID kell. Ahhoz meg ugye le kell rakni valamit az asztalra, hogy Te egy ekkora cégnek a partnere lehess, hiszen nincsenek ráutalva Pista bácsira .
Nekem letöltötte volna a cég ingyen hivatalosan, de nem bírtam volna elviselni, hogy Ti lelövitek ez összes probléma megoldását, nekem meg nem marad semmi.
Komolyan, olyan jól el lehet vele szórakozni!
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0 - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB - Samsung SyncMaster 710T
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)
Martin