Srácok, adjatok valami ötletet légyszi!
Asus A7N8X-X lapon az alaplapi hálókártyát az istennek nem tudom belőni! Ez egy nForce2 chipsetes lap, nVidia MCP-vel. Láttam hogy itt többen is sikerrel beízzították más, de ugyanígy nForce2-es lapokon a Vista-t, gondolom nem impossible mission.
Amúgy nálam install után 3 divájsz nem működött:
On-Board nNvidia Audio: nForce Vistás beta1-es audio driverrel korrekten megy,
SM-Bus: XP-s driverrel, az nVidia nForce1/2/3 csomagot kibontva, a \SMBus könyvtárból - btw. mi ez az SM-Bus?? eddig észre se vettem hogy van ilyen device a lapon

Ethernet: ugyanúgy próbáltam mint az SM-Bus-t, \Ethernet\PreNRM\WinXP könyvtárból. Fel is húzta a drivereket, Ethernet Controller átneveződött nVidia MCP Networking Controllerre, viszont ott figyel rajta a kis sárga "!"-jel, hibának meg azt írja, hogy "Unable to Start device". :confused:
Ezen kívül próbából feltettem az ATi beta driverét az alap microsoftos helyett a Radeon 9700pro-m hoz, szóval most minden vidám lenne, csak ez a nyamvadt ethernet működne... Mindenem hálózaton van, most egy PEN-drive-al rohangálok 2 gép közt emiatt, álmomban nem gondoltam volna hogy pont egy viszonylag elterjedt ethernet adapterrel lesz gond
Szerkesztette: Malacka^ 2005. 07. 31. 16:57 -kor