Elküldve: 2005. 08. 02. 13:08
Na, megnéztem újból ezt a daemon toolsos dolgot.
Nekem sikerült működésre bírni, éppen írtam Nektek a postot, erre megint jött egy üres kék képernyő úgyhogy nem is tudtam befejezni, (lehetett hallana , hogy resetelni akar a rendszer,neke ugyanis ilyenkor egy csippanás-szerű hangot ad az alaplap, vagy a speaker, vgy mittudomén mi.
Na szóval, mind a telepítésnél, mindpedig a progi indításkor XP-s környezet kell a Program comp. wizarddal! Ekkor is vannak figyelmeztető üzenetek, de felemegy, és a virtuális eszközről most már hiba nélkül indult a vista ill. a prebéta setupja.
Csakhogy nemsokkal később nekem eddig mindig elszált a gépem, ha a háttérben futott (legalább is elvolt indítva) egy ilyesfajta segédprogram. (pl. virtual cd is) Egyébként nem volt ilyen hiba, viszont, mivel csak néhány órát használtam eddig összesen, nem biztos, hogy megállja az a teória a helyét, hogy a vitális cd miatt van a jelenség.
Aki teheti, kérem nézze meg, hogy neki stabil marad-e a rendszer? Nekem csak a háttérben futott a daemon, nem aktívan, és nem is használtam a virtuális meghajtót. Most letiltottam a daemon autoindulását, és enélkül fogom tesztelni a vista stabilitását.
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0 - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB - Samsung SyncMaster 710T
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)
Martin