HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Inno6600GT vs gari - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Inno6600GT vs gari Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 11. 17:55

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 23:47

ebben az esetben szvsz az történt, hogy visszavették, mint jó termék, de 10% csökkentett áron, mivel 3napon túli vásárlásról volt szó

Lehetséges, viszont ilyenkor nem értékesíthetnék újként! Ergo törvénytelen.

Ha hibás a kártya, akkor azon az áron kell beszámítani, amelyiken vette a vevő.
Ha nem hibás, akkor a vevő minek adja el (minek vette meg)? De ez már nem ide tartozik. ;)
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#82 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 22:34

Idézet: DViD - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 9:27

Mindenesetre jo belegondolni, hogy az Inno3D foglalkoztat hatranyos helyzetueket.. :)

Mert aki igy rak fel egy hutest, az minimum massziv alkoholista, vagy legalabbis parkinson-koros...  :reklamacio: :(

:D

Kipróbáltam, műxik, tovább nem néztem, mert mint látható, az asztalon a gép, még nem költözhet be a gépházba, mert még mindig nem érkezett meg 1 borda és 1 lötty :mad: .

Most izibe 3 napon bellül néztem!

Képek a karimról: http://www.digit-lif...eon/x700-1.html
De nekem csak X700 a felirat, semmi pro,semmi xt,stb.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#83 Felhasználó inaktív   arty 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 11:33

erről van szó, 10%-ra nem vághatnak meg, ha rossz a termék. ergo aki ezt hagyja a boltnak, az nemnormál ;)
Gigabyte P31-DS3L[fsb375] / E6400[3000mhz] / GyáriHűtő[1400rpm] / Sapphire4850DualSlot[625/1000] / samsung640g[7200rpm] / 2x2048 KingMax667[cl5/750mhz] / Samsung 32A656[60hz] / Audigy2[48khz] / XBOX360

#84 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 13:56

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 9:31

...Nem fóliázzák újra. :up:

Jajj de kis naiv vagy, cuki! :p

#85 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 22:29

Üdv minden sorstársnak.

Nekem eddig két Inno kártyám volt, mindkettő 6600 GT PCI-E.
Mindkettő behalt, tehát ennek a szarbojlernek a halálozási rátája nálam 100%-os.

Az első az AoE III demo alatt döglött meg, egészen pontosan kidurrant, felrobbant, majd lőn sötét.
A második az első szériából való Coolermaster hűtős, lazán 6000-es (6600-os?) fordulatszámmal, kb. 1 hónap után egyszercsak el kezdte dobálni a restartokat, majd egy ilyen után telefosta a képernyőt a szivárvány minden színével, de főleg ződdel és sárgával - kivéve, ha az xp szabvány VGA drivere volt csak fent, mert azzal jó a kép!

Konklúzió:  :boa:

További szép estét.
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#86 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 10:28

Idézet: rulla - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 23:29

Üdv minden sorstársnak.

Nekem eddig két Inno kártyám volt, mindkettő 6600 GT PCI-E.
Mindkettő behalt, tehát ennek a szarbojlernek a halálozási rátája nálam 100%-os.

Nálam majd egy éve remekül megy egy PCI-E darab, Zalman "legyezővel" (VF700-AlCu) hűtve, de két hete felraktam egy NV Silencert, ami mexivatott.  Jöttek a fagyások, játék közbe a gép csontra beállt, csak resetre reagált. Először a northbridge passzív hűtésére gyanakodtam, mivel a videokártya hűtésével egyidőben cseréltem egy kisebb bordára, de nem. A Silencer ventijének háta és a kártya közőtt megrekedt a meleg, az alkatrészek a szokásosnál forróbbak voltak, ez okozta a fagyást. Zalman vissza, még 5 V-on is lefújja annyira meleget a környező alkatrészekről és a kártya RAM-járól, hogy nem jönnek elő a misztikus fagyások, amikor meg van hajtva a kártya.  Gondolom egy 12 cm-es, a ház oldal-lapjára applikált ventivel remekül elmenne a Silencer is (sőt a NB is örvendene neki), de most nincs időm bádogosmunkára.

Szerkesztette: Atomcsirke 2005. 11. 23. 10:30 -kor

"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.