HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Inno6600GT vs gari - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Inno6600GT vs gari Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 07. 21:44

Saját névre. Nyaraltam, holnap hívom őket.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#42 Felhasználó inaktív   Hauzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 08:06

Hasonló esetem volt, ExpertVision 6600gt-vel. Megvettem, 2 hétig ment, aztán fagyogatás. Fasza mondom, vettem egy zalman akármit mondom átcserélem. Nögyógyász módszerrel veszem le a gyári coolert, és vigyorgó fejjel ám könnyes szemmel konstatálom hogy a gpu 2 helyen sarkos. Ekkor oldalrapillantottam az ablakra és hirtelen el akartam dönteni hogy kihajitsam a kareszt, vagy én magam vessem ki magam rajta. Aztán lehiggadtam, gyári módon visszaaplikáltam a coolert és go vissza a boltba (3 napon tul volt az eset). Azt elfelejtettem, hogy nemcsakhogy fagyogatott, hanem sokszor már el se indult vele a gép, sipolt videokártyáért. Mondom nekik nem jó. Az kizárt, jön a válasz. Ok, teszt, spiol nekik is. Eladó hulye fejet vág és megjegyzi tényleg nem jó. Erre rávágja, hogy a tápom vágta ki, mondom neki hogy 1 hetes 400w macron táp, náluk vettem ha kell akkor azt is visszahozom garba, hogy megnyugodjon a lelkiismerete. Erre elhallgatott. Feltételesen beveszik, visszaviszik a nagykerbe és majd jön a döntés. Bele kellett mennem, mert nem akartam ugrálni nehogy levegyék a coolert. A történet vége az lett, hogy 1 hét után megkaptam ugyanazt a tipust, ami azóta is (3 honapja) szépen megy, a gyári coolerrel, amit le se veszek már nehogy meglássam megint azt, amiről nem akarok tudni, Jobb ez igy mindenkinek. Tanulság: nem mindig a juzer a láma, néha tényleg patt helyzet áll elő a gyári lesarkazások miatt.

szerk: legkozelebb ha nagy értéku videokártyát vesztek, a boltban meg kell(ene) győződni magjának épségéről. Láthatjátok, az ördög nem alszik.

Szerkesztette: Hauzman 2005. 08. 08. 08:08 -kor

Q6600/Giga p35/4*1gb Kingstion 4*1gb ddr2800/HD4850/Hitachi500GB/Maxtor200GB/Pioneer 16xDVDRW/Plextor DVD/Thermaltake 430W/LG 19" LCD/Samsung 82cm LCD

#43 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 18:27

Úgy néz ki,hogy -10%kal levásárolhatom, holnap meglátjuk. Sapphire X700Pro a kiválasztott.35ért.

Le is lőnének még a boltban, ha ott leszedem! Azt tudod, hogy onnantól a gar ugrik!

Szerkesztette: MC Pite 2005. 08. 08. 18:35 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#44 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 19:11

Idézet: Hauzman - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 9:06

...

szerk: legkozelebb ha nagy értéku videokártyát vesztek, a boltban meg kell(ene) győződni magjának épségéről. Láthatjátok, az ördög nem alszik.

Köszönöm szépen... 250km-re lakom a fővárostól. :)

Sajnos azt hittem, én is beszoptam ezt a dolgot, de szerencsére nem a videokártyám volt a hibás... Leadtek A400GT, szép érzékenyfestékes fekete hűtőcsavarokkal... leszedni képtelenség úgy, hogy a festék ne kopjon picit sem... ráadásul az egyik bordán -nem tudom szigetelés vagy rezgéscsillapítás miatt- van vagy 6-8 db. ilyen gyurma-gumi szerű szar anyag... az egyik rá volt ragadva a nyákra, szal' bordalevételkor rajta maradt a kártyán. Azt is képtelenség volt eltávolítani roncsolás nélékül, még alkohollal is alig győztem letisztítani.

Szal' hűtőcserét gariidőn belül csak a bolttal szabad csináltatni, az egyszer már biztos. Vagy velük sem? :think:  Vagy hogy is van ez? :think:

#45 Felhasználó inaktív   Hauzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 19:24

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 18:11

Köszönöm szépen... 250km-re lakom a fővárostól. :)

Sajnos azt hittem, én is beszoptam ezt a dolgot, de szerencsére nem a videokártyám volt a hibás... Leadtek A400GT, szép érzékenyfestékes fekete hűtőcsavarokkal... leszedni képtelenség úgy, hogy a festék ne kopjon picit sem... ráadásul az egyik bordán -nem tudom szigetelés vagy rezgéscsillapítás miatt- van vagy 6-8 db. ilyen gyurma-gumi szerű szar anyag... az egyik rá volt ragadva a nyákra, szal' bordalevételkor rajta maradt a kártyán. Azt is képtelenség volt eltávolítani roncsolás nélékül, még alkohollal is alig győztem letisztítani.

Szal' hűtőcserét gariidőn belül csak a bolttal szabad csináltatni, az egyszer már biztos. Vagy velük sem? :think:  Vagy hogy is van ez? :think:

És ha a boltban cserélteted, és ott a sarkos gpu, (látod, megtörtént, megtörténhet) szépen rádmosolyognak és már kaparásszák is le a garcimkét a kártyáról, mondván, már ezt te ba*tattad. Omega: én is 200 km-re lakom a fövárostól. Csak nem értem, hogy jön ez ide.
Q6600/Giga p35/4*1gb Kingstion 4*1gb ddr2800/HD4850/Hitachi500GB/Maxtor200GB/Pioneer 16xDVDRW/Plextor DVD/Thermaltake 430W/LG 19" LCD/Samsung 82cm LCD

#46 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:49

Naaa, sikerült. Pfü.
Megvan az utód. És nem is sima X700 Pro, hanem Fireblade Edition! Br 35ért nem rossz, és egész Sprinter cell és Prince of persia is jár hozzá, meg dvi-vga, rgb kábel, stb.

Kép

Kép

Kép

Kép

Az új jövevényt nyúzom, még 3 napon bellül ezalkalommal!

#47 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:51

Én 80km, és NEM FOGNAK 1 BOLTBAM SEM HŰTŐT CSERÉLNI VGAN senkinek sem!

#48 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:56

Idézet: Lala9 - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 8:33

Én mindenkit eltanácsolok az inno termékeitől. Jópárszor lehurrogtak, hogy hulye vagyok... és nem ez az első ilyen topic(valsz nem is az utolsó).

Kicsit regi hozzaszolas, es kozben a problema is megoldodott, de azert idefirkalnam, h szinte kizartnak tartom a gyari hibat. Barmennyire is low-end kartyakat gyart az Inno (egyebkent 2 ev garival), nem lehet akkora idiota, h a lesarkazott gpu-kat is piacra dobja. Ezeket ugyis hamar visszahozzak, ugyis ki kell oket cserelni, az ilyennek ki kell esnie az ellenorzesen. Valszeg utolag b@sztatta vki a hutest vagy egyszeruen egy masnak mar eladott kartyat probaltak elsozni.

#49 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 21:01

Vagy acskósként jön be, és itt kap dobozt, a zacskósnál meg, köszönhetően az überfos inno hűtőbordának, nem művészet lesarkazni a magot. A megoldás: ingorálni kell az ilyen kalap sz*r gyártók termékeit, és kiböjtölni azt a plusz +k-t, amibe egy márkás kártya kerül, de ez valahogy mindennel igy van. Tudom hogy sokaknak az 500 forint is számit, de mikor nem 1 év hanem 3 év gari van a serpenyő másik oldalán, meg egy neves gyártó, akkor érdemesebb böjtölni még egy kicsit.

#50 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:43

Idézet: Hauzman - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 20:24

És ha a boltban cserélteted, és ott a sarkos gpu, (látod, megtörtént, megtörténhet) szépen rádmosolyognak és már kaparásszák is le a garcimkét a kártyáról, mondván, már ezt te ba*tattad.

Ha cserélTETEM? A bolttal, a szerelőjükkel? Ott a boltban? :bolond:

Idézet

Omega: én is 200 km-re lakom a fövárostól. Csak nem értem, hogy jön ez ide.

Úgy, hogy személyesen nem tudok felvonatozni Budapestre egy videokártyáért és egyáltalán semmiért, tehát a boltban nem tudok meggyőződni az épségéről.

#51 Felhasználó inaktív   ScatMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 11:20

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 21:56

...Valszeg utolag b@sztatta vki a hutest vagy egyszeruen egy masnak mar eladott kartyat probaltak elsozni...

Ez már kiderült az elején (számomra legalábbis), mert a MC Pite által emlegetett fehér paszta nem a gyári rágógumi. Szerintem is az a helyzet, hogy már valaki előtte hozzányúlt - legyen az egy előző lúzer vásárló vagy egy bolti "ember". Nem véletlenül vannak fóliázógépek szétszórva...
No ABS. What FEAR?
most nem tudok olcsóbb alkatrészeket :(

#52 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:43

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 21:49

Naaa, sikerült. Pfü.
Megvan az utód. És nem is sima X700 Pro, hanem Fireblade Edition! Br 35ért nem rossz, és egész Sprinter cell és Prince of persia is jár hozzá, meg dvi-vga, rgb kábel, stb.

[képek]

Az új jövevényt nyúzom, még 3 napon bellül ezalkalommal!

Nyomj egy vganfo.uw -s tesztet!  ;)

Szerkesztette: NZIM 2005. 08. 10. 15:44 -kor

Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#53 Felhasználó inaktív   Hauzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:54

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 9:43

Ha cserélTETEM? A bolttal, a szerelőjükkel? Ott a boltban? :bolond:

Úgy, hogy személyesen nem tudok felvonatozni Budapestre egy videokártyáért és egyáltalán semmiért, tehát a boltban nem tudok meggyőződni az épségéről.

Jah már értem. Én Miskolcon vettem a lakhelyemen a kártyát, nem pesten. Igaz meg kellett rendelni, meg picit drágább is volt, de számomra akkor sem triviális miért csak pesten lehet videokártyát venni.

#54 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 18:28

Nekem 2 fajta fejlesztásű kártyám volt Inno és Eagle, mind a 2 bírta a nem kis kikébzést, sőt az utolsó, eagle fx 5200 bírta a 70mhznyi gpus húzást, igaz rászerelt procihűtéssel
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#55 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 19:02

Idézet: ScatMan - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 12:20

Ez már kiderült az elején (számomra legalábbis), mert a MC Pite által emlegetett fehér paszta nem a gyári rágógumi. Szerintem is az a helyzet, hogy már valaki előtte hozzányúlt - legyen az egy előző lúzer vásárló vagy egy bolti "ember". Nem véletlenül vannak fóliázógépek szétszórva...

Korábbi post:

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 19:48

...

Bontatlan volt... Ezexerint elég konzervatívak az aquában...

Szóval nem volt használt, vagy csak visszacsomagolták.
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#56 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 19:15

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 19:25

Legalabb foliazott dobozban kaptad, vagy a'la natur?

Annak idejen a A***-ban nem hagytak, hogy megnezzem a faternak szant Radeon9550-et, mondvan ha feltepik a foliat, akkor senkinek sem tudjak utana ujkent eladni...

Ugy latszik, tavaly ota feltalaltak a foliazogepet.

#57 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 19:56

Mikor vittem a karit az aquába, akkor enyémmel 1ütt 3 inno 6600os (tulaj) volt épp ott,mikor hoztam 4.

vganfo még kicsit várni, fog, majd lesz.Meg ez 1 sapphire, úgyhogy antituningosről a a stock collerrel nem volt stabil, a mem vahol433@525-533 között lesz a gyári rambordákkal. Még a gép darabokban, ttstől várok pár alaktrészt.

Erre nem is gondoltam, hogy gyárilag nem is fehér fain pasztát használnak, :think: igaz! :respect:
A qrw@ @nyjukat!

#58 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:24

:o
:boa:

Szerkesztette: happy_harry 2005. 08. 10. 20:33 -kor

firefox+foobar+mplayerc

#59 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:30

Idézet: Hauzman - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 16:54

Jah már értem. Én Miskolcon vettem a lakhelyemen a kártyát, nem pesten. Igaz meg kellett rendelni, meg picit drágább is volt, de számomra akkor sem triviális miért csak pesten lehet videokártyát venni.

;)  Nemcsak ott lehet, de jóval olcsóbb onnan. Jó 10-30.000,- Ft a különbség, ezért éri meg ( :think: ) kockáztatni a gariztatási bonyodalmakat. :)

#60 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:33

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 20:56

...Erre nem is gondoltam, hogy gyárilag nem is fehér fain pasztát használnak, :think: igaz! :respect:
A qrw@ @nyjukat!

:(

Utólag benyőghetnéd nekik, most, hogy már cserélték. Mit szólnának hozzá, ha most odamennél és előadnéd a full sztorit? :rolleyes:  Én megtenném a helyedben.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó