Idézet: HavocS - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 20:16

egyébként meg nem úgy megy az, hogy küldjem
 kell téma, hogy mihez csináljam! az addig oké, hogy gondolom lesznek városzenék, meg world map meg harc, meg boss fight, de ennél bővebben kéne
 kell téma, hogy mihez csináljam! az addig oké, hogy gondolom lesznek városzenék, meg world map meg harc, meg boss fight, de ennél bővebben kéne  meg ha már elkezdem, akkor az tényleg olyan is legyen, ahogy elgondoltam/tuk, mert egy számot megcsinálni jó 5-8 óra...
 meg ha már elkezdem, akkor az tényleg olyan is legyen, ahogy elgondoltam/tuk, mert egy számot megcsinálni jó 5-8 óra...pontosan tudom, hogy mi a gondod, hidd el, énsem vagyok droid.
De a fő kérdésemre nemválaszoltál: MSN

jó lenne, ha msn-en tudnánk megbeszélni a dolgokat, mert nem akarok ide háromszáz oldalas litániát. Szóval msn, az én címem gerilegend@freemail.hu

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

), a rajzokat a tesóm készíti. Mind2-en jól értik a dolgukat, úgyhogy a projekt készítése rohamosan gyorsul.
 ), a rajzokat a tesóm készíti. Mind2-en jól értik a dolgukat, úgyhogy a projekt készítése rohamosan gyorsul.

), vagy nem bánjátok, ha ~50 megát kell letölteni, cserébe 160 kbites rendes wma-t kaptok?
), vagy nem bánjátok, ha ~50 megát kell letölteni, cserébe 160 kbites rendes wma-t kaptok?