HWSW Informatikai Kerekasztal: PayPal - Már Magyarországon is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PayPal - Már Magyarországon is De hogy is kell? Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Mathyas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 20. 07:09

Sziasztok nekem is van 2 gondom a PayPallal :(

A Következő az üzenet, miután belépek:
Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again
Már visszaolvastam és mondták, hogy ez az üzenet egy félbehagyott tranzakcióra utal...
Nos, megnéztem a historyt és valóban van egy félbehagyott tranzakcióm. De hogy miért azt nem tudom...

Ezt ma reggel vettem észre...
Akartam utalni a a filesonicra...
Ugye fizetésnél átirányít a PayPal oldalra... és csak be kell jelentkezni.
Nos a bejelentkezés nem sikerült és ez az üzenet fogadott:
You are not allowed to use this currency. Értem én a viccet, csak nem szeretem :D
No most ezt miért kaptam, ha múlthónapban fizethettem ilyen valutával?

Utána beléptem a paypal.com-on keresztül és megnéztem a historyt.
Nem akartam hinni a szememnek!!!
Kapom az üzit, hogy nem vásárolhatok ilyen valutával.... utána meg látom, hogy a mai tranzakció sikeres...
Csak éppen nem kaptam visszaigazoló sms-t, ami arra ad okot, hogy nem vonták le a számlámról a pénzt.
És a filesonic sem jelezte, hogy hosszabbodott volna az accountom.
Kép

Elsősorban az első üzenet érdekel...
Viszont a bankkártyám egy hónap múlva lejár... van annak jelentősége?

Szerkesztette: Mathyas 2011. 07. 20. 07:11 -kor

A long time ago , in a galaxy far far away... An old wise computer once said: 00010110010001010001010

#302 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 20. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Mathyas - Dátum: 2011. 07. 20. 08:09

Viszont a bankkártyám egy hónap múlva lejár... van annak jelentősége?

A bankkártyád annak a hónapnak a végéig érvényes, ami rajta szerepel. Nem hiszem, hogy ez okozná a problémát.

#303 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Mathyas - Dátum: 2011. 07. 20. 08:09

Sziasztok nekem is van 2 gondom a PayPallal :(

Utána beléptem a paypal.com-on keresztül és megnéztem a historyt.
Nem akartam hinni a szememnek!!!
Kapom az üzit, hogy nem vásárolhatok ilyen valutával.... utána meg látom, hogy a mai tranzakció sikeres...
Csak éppen nem kaptam visszaigazoló sms-t, ami arra ad okot, hogy nem vonták le a számlámról a pénzt.
És a filesonic sem jelezte, hogy hosszabbodott volna az accountom.

A kép alapján itt nincs semmi gond. 2011. Június 20-án adtál pénzt a filesonic-nak és Július 8-án lemondtad a subscriptiont. Mivel a poszt Július 20-án született így gyanítom, hogy csak félrenézted a dátumot.

Szerkesztette: lordrolee 2011. 08. 01. 20:52 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#304 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 16:39

Úgy volt lesz egy határokon túli üzlet, komolyabb összegben. A rend és könnyebbség kedvéért nyitottam PayPal fiókot, mert úgy volt szükség lesz, legyen hova utalnia a vevőmnek. Aztán nem lett belőle semmi. Van egy üres fiókom. És kb. hetente kapok egy "Confirm your e-mail adress" üzenetet. Hiába igazolom, következő héten megint jön...

#305 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: hkpk - Dátum: 2011. 09. 07. 17:39

Úgy volt lesz egy határokon túli üzlet, komolyabb összegben. A rend és könnyebbség kedvéért nyitottam PayPal fiókot, mert úgy volt szükség lesz, legyen hova utalnia a vevőmnek. Aztán nem lett belőle semmi. Van egy üres fiókom. És kb. hetente kapok egy "Confirm your e-mail adress" üzenetet. Hiába igazolom, következő héten megint jön...

Ha törölni szeretnéd az account-ot azt elvileg a következő módon teheted meg:
A My account tabfül alatt a profile-ra kattintasz. Ha valami újfajta, kevés infót tartalmazó felület jön be, akkor bal oldalon alul lesz egy olyan, hogy "See my old profile page". Ha erre kattinatsz, akkor bejön a régi, azon lesz egy olyan, hogy Account information, ott a Close Account-ot kell választani. Bár ha a megerősítő e-maileket folyamatosan kapod, akkor nem vagyok benne biztos, hogy menni fog.

Habár ha törlöd és később mégis kellene, állítólag problémás lesz újra regisztrálni.

Szerkesztette: Sipi 2011. 09. 07. 20:44 -kor

#306 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 14:48

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Igaz a kérdésem amazon -os de hátha itt is jó helyen vagyok.
Rendeltem a minap egy elektronikai terméket az amazon.com -ról (tehát usa-ból).
Fogalmam sincs néhány dolgot illetően, teljesen elbizonytalanodtam.
A cucc ajándékként lesz feladva de olvastam egy 2010-es cikket, hogy ez igazából már nem számít. Azt sem tudom, hogy az amazon FedExxel vagy vmilyen futár céggel szállíttat háztól házig vagy a BP reptértől már a magyar postával?
De a legeslegfontosabb kérdés, hogy kell e vámot és/vagy plusz áfát fizetnem még majd??? Én abban reménykedtem, hogy nem de egy csomó mindent össze olvastam a neten, teljesen elbizonyztalanodtam.

A számla így néz ki:

Item(s) Subtotal: $125.52
Shipping & Handling: $35.97
-----
Total Before Tax: $161.49
Estimated Tax To Be Collected: $0.00
Import Fees Deposit $40.37
-----
Grand Total: $201.86

Ha jól értelmezem (remélem) az Estimated Tax to Be Collected azt jelenti, hogy nem kell áfát és vámot fizetni pluszban itthon.
Az Import Fees Deposit nem maga az áfa akar lenni?
Tudna valaki egyértelmű választ adni, hogy mire számíthatok egyáltalán a fenti kérdéseket illetően?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó