HWSW Informatikai Kerekasztal: PayPal - Már Magyarországon is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PayPal - Már Magyarországon is De hogy is kell? Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 22. 00:20

Üzenet megtekintéseIdézet: losa - Dátum: 2011. 03. 21. 21:49

Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem... Most akarok regelni Paypal-ra, nagyjából már meg is vagyok, csak az érvényesítő kódra lenne szükségem. Egyszerűen a NetBankáron belül (MKB-s vagyok), sehol NEM találom! Hol van ez?!?!? Kb 1 órája keresem, de nem találom... Köszi a segítséget!

Érvényesítőkód a bizonylaton jelenik meg, de ennek kell pár nap, míg a tranzakció lezárul. Számlakivonaton megnézed, aztán kell PayPalhoz beírni.
Make love not Wor.

#282 Felhasználó inaktív   losa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 22. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 03. 21. 23:20

Érvényesítőkód a bizonylaton jelenik meg, de ennek kell pár nap, míg a tranzakció lezárul. Számlakivonaton megnézed, aztán kell PayPalhoz beírni.

Értem, szóval majd a számlakivonaton kell ezt figyelnem... Pár nap... OKs, rendben! :) thx!

#283 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 22. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 22. 00:09

Írtam nekik, válaszoltak is, de sokkal okosabb nem lettem. :-(

Tartok tőle, ha bemegyek a számlavezető bankomba, ők sem fognak érdemi megoldást mondani.

No, munkahelyi gépen ment rendesen.
Nem tudom, hogy azért, mert eltelt fél nap, vagy itt bent mások a beállitások...
Mindenesetre érdekes....

Ha tudok segiteni valamit [pl. leirom, nálam hogy van belőve a FF], akkor szólj!

Üdv

g
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#284 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: graffin - Dátum: 2011. 03. 22. 10:01

No, munkahelyi gépen ment rendesen.
Nem tudom, hogy azért, mert eltelt fél nap, vagy itt bent mások a beállitások...
Mindenesetre érdekes....

Ha tudok segiteni valamit [pl. leirom, nálam hogy van belőve a FF], akkor szólj!

Üdv

g

Valszeg náluk volt vmi gond, mert napi rutinként ma reggel is megpróbáltam fizetni, és mindenféle állítgatás, meg kukitörlés nélkül is sikerült.

Egyébként én is próbáltam mindenfélével, windows-ubuntu-ie8-ff-gc, még sem ment.

Most már csak rájuk kéne verni a hibát, mert bebuktam egy 10$os kupont, ami 18.án lejárt.

#285 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 22. 10:24

Most már csak rájuk kéne verni a hibát, mert bebuktam egy 10$os kupont, ami 18.án lejárt.

Most, hogy kiderült, másnak is volt ilyen rumlija, kigondoltam egy jó kis összeesküvés-elméletet. :cool:

Az ebay és a paypal ugye egy cég. Valszeg túl sokan vásároltak az ebay-en, a 10 dolláros kupon miatt. Ezért hamar kitalálták egy időhúzó történetet, hogy ne kelljen kifizetniük a lét, merthogy a kupon lejárt. :think:

Azért én írok nekik, megvárom mi lesz a vége. :-)

#286 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 22. 15:01

Most, hogy kiderült, másnak is volt ilyen rumlija, kigondoltam egy jó kis összeesküvés-elméletet. :cool:

Az ebay és a paypal ugye egy cég. Valszeg túl sokan vásároltak az ebay-en, a 10 dolláros kupon miatt. Ezért hamar kitalálták egy időhúzó történetet, hogy ne kelljen kifizetniük a lét, merthogy a kupon lejárt. :think:

Azért én írok nekik, megvárom mi lesz a vége. :-)

Ez milyen kupon volt?
Mindenkinek járt?

Bár most már mindegy...
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#287 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: graffin - Dátum: 2011. 03. 22. 19:27

Ez milyen kupon volt?
Mindenkinek járt?

Bár most már mindegy...

eBay Motors.

Gondolom mindenkinek.

Valamelyik nap beléptem, belevillogott a képembe, hogy ha kell, ha nem, tied. Mondjuk nem ezért vásároltam, de pont jól esett volna 2rugó lejm. :-)

Helyette volt a stressz, meg az idegesség. :-D

#288 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 03. 22. 00:20

Erre csak a pénzfogadáskor van szükség. Csak vásárláshoz, a kártyán lévő cvc kód kell.

#289 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 26. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 25. 22:05

Erre csak a pénzfogadáskor van szükség. Csak vásárláshoz, a kártyán lévő cvc kód kell.

Szerintem itt a regisztrációkor kapott egyszeri érvényesítő kódról beszélnek.
Emlékeim szerint (évekkel ezelőtt regisztráltam, nem biztos, hogy jól emlékszem), amikor levonják a 400,-Ft-ot próbaképpen a számláról, akkor a banki tranzakció megjegyzés rovatában szerepel egy pár karakterből álló kód, amit a kártya paypal-os regisztrációjának befejezéséhez kell megadni.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#290 Felhasználó inaktív   csabika222 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 13:16

szia sztok tudnátok nekem segiteni azzalkapcsolatban hogy nigériábol akarna tőlem venni egy nő a telefonomat paypalon keresztül de én nem értek hozzá regizni már regiztem rajta csak olvastam olyat hogy vannak átverések abba hogy külföldön olyat csinálnak hogy elutalik a pénzt én elküldöm a telót és mégse lesz a számlámon a pénz nem tudom hogy hogayn de félek elküldeni mert ezt irta hogyha elküldöm neki a másolatot a feladásról csak akkor fogják aktiválni a pénzt a számlámon most ez hogy van elküldhetem tényleg meg lesz a pénzem mert küldtek valami olyasmi imailt hogy a pénzt már levonták az ő számlájáról de nekem csak akkor rakják rá a pénzt ha elküldöm a másolatot hogy feladtam ebbe segitcsetek már mert egyáltalán nem értem ezt a paypalt köszönöm

#291 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: csabika222 - Dátum: 2011. 03. 30. 14:16

szia sztok tudnátok nekem segiteni azzalkapcsolatban hogy nigériábol akarna tőlem venni egy nő a telefonomat paypalon keresztül de én nem értek hozzá regizni már regiztem rajta csak olvastam olyat hogy vannak átverések abba hogy külföldön olyat csinálnak hogy elutalik a pénzt én elküldöm a telót és mégse lesz a számlámon a pénz nem tudom hogy hogayn de félek elküldeni mert ezt irta hogyha elküldöm neki a másolatot a feladásról csak akkor fogják aktiválni a pénzt a számlámon most ez hogy van elküldhetem tényleg meg lesz a pénzem mert küldtek valami olyasmi imailt hogy a pénzt már levonták az ő számlájáról de nekem csak akkor rakják rá a pénzt ha elküldöm a másolatot hogy feladtam ebbe segitcsetek már mert egyáltalán nem értem ezt a paypalt köszönöm

http://tinyurl.com/46m73uk

.

#292 Felhasználó inaktív   mclier 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 17:47

Ez fogad, ha be szeretnék lépni.

Security Measures
Error Message

You have one attempt remaining before you will be required to contact PayPal Customer Service to gain access to your account.

We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages.

Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause.
Bank Account Information

Bank Account:

Full Account Number:

A számlaszámom bárhogy adom meg nem hajlandó elfogadni...

Mit lehetne tenni?

#293 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: mclier - Dátum: 2011. 04. 06. 18:47

Ez fogad, ha be szeretnék lépni.

Security Measures
Error Message

You have one attempt remaining before you will be required to contact PayPal Customer Service to gain access to your account.

We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages.

Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause.
Bank Account Information

Bank Account:

Full Account Number:

A számlaszámom bárhogy adom meg nem hajlandó elfogadni...

Mit lehetne tenni?

Mi van a címsorban? Nehogy vmi phishing oldalra írogasd az bankszámlád adatait.

.

#294 Felhasználó inaktív   mclier 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 06. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 04. 06. 19:40

Mi van a címsorban? Nehogy vmi phishing oldalra írogasd az bankszámlád adatait.

.

Magával a számlaszámmal nem hiszem, hogy bármit is tudnának tenni. Egyébként valóban a paypal oldala ez. :(

Edit: Egyébként virtuális kari és számlaszám, nincs rajta zsé...

Szerkesztette: mclier 2011. 04. 06. 22:00 -kor

#295 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: mclier - Dátum: 2011. 04. 06. 22:59

Magával a számlaszámmal nem hiszem, hogy bármit is tudnának tenni. Egyébként valóban a paypal oldala ez. :(

Edit: Egyébként virtuális kari és számlaszám, nincs rajta zsé...

Próbálj meg egy másik - megbízható - gépről is belépni a PayPal accountodba. Ez - még ha valóban a paypal oldalának tűnik is - nagyon gyanús. A PayPal ilyesmit nem csinál. Egyébként a Symantec egyik cikkje pont ezzel foglalkozik - bár ott emailekről van szó - és pont ugyanaz a szöveg jelenik meg ott is a phising levélben, mint neked.

#296 Felhasználó inaktív   Caci01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 07:50

Sziasztok!

Viszonylag kezdő PayPalos vagyok. Lehet, hogy már kérdezték ugyan ezt, amit én, de ameddig visszaolvastam, ott nem találtam rá a választ.
A kérdésem az lenne, hogyha szeretném, hogy egy ebay-es eladó visszaadja a pénzem, milyen PayPal-os adataimat kell megadnom neki, hogy vissza tudja adni? Tehát mi a PayPal azonosítóm?

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol.

#297 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Caci01 - Dátum: 2011. 04. 12. 08:50

Sziasztok!

Viszonylag kezdő PayPalos vagyok. Lehet, hogy már kérdezték ugyan ezt, amit én, de ameddig visszaolvastam, ott nem találtam rá a választ.
A kérdésem az lenne, hogyha szeretném, hogy egy ebay-es eladó visszaadja a pénzem, milyen PayPal-os adataimat kell megadnom neki, hogy vissza tudja adni? Tehát mi a PayPal azonosítóm?

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol.

Szia!

A PayPal azonosítód az az email címed, amivel regisztráltál és amivel be szoktál lépni a felületre. De az eladónak elvileg a visszautaláshoz semmilyen adatra nem lenne szüksége, mert nála a PayPal bejövő tételeknél ott van a tiéd és van mellette visszafizetés gomb.

#298 Felhasználó inaktív   Caci01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 08:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi - Dátum: 2011. 04. 12. 08:06

Szia!

A PayPal azonosítód az az email címed, amivel regisztráltál és amivel be szoktál lépni a felületre. De az eladónak elvileg a visszautaláshoz semmilyen adatra nem lenne szüksége, mert nála a PayPal bejövő tételeknél ott van a tiéd és van mellette visszafizetés gomb.

Köszönöm a segítséged. Ő kértre, hogy "give me your paypal", úgyhogy az e-mail címem megírtam neki. Én is arra gondoltam azonosítóként, csak mivel e-maileztünk, nem értettem, hogy azt minek kérdezné, hiszem rákeres az e-mailemre a tranzakciói között és megtalál. Még egyszer köszi a segítséget!

#299 Felhasználó inaktív   Jim320 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 13:11

Hello!

Nekem egy olyan kérdésem lenne a paypal-lel kapcsolatban, ha egy weboldalról pénzt utalok egy olyan paypal accountra amelyhez nincs hozzárendelve bankkártya, akkor ezt a pénzt át tudom utalni paypal hálózaton belül olyan paypal accountra amelyhez van rendelve bankkártya?

#300 Felhasználó inaktív   Tofu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 17:51

Üdv!

Néhány oldallal ezelőtt néhány emberkének ugyanaz volt a gondja, mint nekem, viszont választ sehol nem találtam.
Véletlenül elütöttem a 4 jegyű kódot, ezért korlátozták az account-omat.
Azóta többféleképpen iogazoltam a személyazonosságomat, mégsem oldják fel a korlátozást.
Ha valaki találkozott már hasonló problémával, kérem, írja meg a megoldást.

Köszönöm!

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.