HWSW Informatikai Kerekasztal: Tápkérdés... II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tápkérdés... II. Kérdések, tapasztalatok tápegységekről Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:55

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:31

Dj.Kakukk:

azért ne nézz már ennyire hülyének!

azért ennyire nem kéne lenézni másokat, csak azért, mert nem burokban születtek, mint 1esek, és nem tellik egy 30-40k-s tápra!  :sandor:

azért én is tudom, hogy melyik tápot nem szabad megvenni! :p

Pitbull: már megint ez a dedós duma, már naon uncsi. jobbat nem tudsz kitalálni? :)

stol: azért nem veszek olyat, mert már nem azt szándékozok venni, és mert mi a halálnak tuningoljam? hogy hamarabb elfüstöljön? áááááá! :omg:

UI: mi a véleményetek arról a coolink és UP tápról amit feljebb írtam?

Miért is ne ??? :think:

Ha valamit százan mondanak, akkor abban már van valami, mégha nem is istenség szól abból a 100 fószerből.

Nagyjából mindenki beajánl a 200k -s cuccodhoz egy ~10k körüli tápot, ami gyak. 5% -a annak, amit veszel.
Ha nincs ennyi pluszban, akkor MOST vegyél eggyel kisebb ramot; 512 -vel is kényelmesen el lehet lenni egy darabig.

Aztán : minden jóakaróra ráförmedsz, hogy mit képzel, meg mit ajánl, holott neked nincs pénzed 'burokban született' 30-40k -s tápocskára ( <-> 10k -s ajánlatok).

Hát a burokra :

A '80 -as évek közepén bent voltunk egy Szivárvány boltban, ahol távirányítós hajók voltak.
Sírtam-ríttam szegény anyámnak (soh'se voltam követelőző gyerek, de akkor az egyszer igen), hogy vegyen valamit.
Mondta, hogy : na jó, 50 forintig valamit.
Volt 49 forintért ez a szikraesős játék fotonpisztoly á lá Elzett.

Szal nem voltunk sosem eleresztve anyagilag - lehet, hogy ezért adok ki kicsit többet pl. tápra ???
Márhogy amim van, azt jó eséllyel megmentsem, hiszen nem tudok holnap újat venni/vetetni ???

Na.

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:57

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:53

amúgy meg csak úgy mondom, hogy sehol nem írják azt, hogy nem szabad gembird tápot venni, mert szar. SEHOL!

csak 1esek állítják azt, holott életükben nem volt 1 darab sem a gépükben, mert már persze rögtön csíftek táppal nyomultak az 1. gépükben!

persze védjétek csak meg 1mást, a másikat meg oltogassátok csak le, nyugodtam! nem számít! van tehetségetek hozzá! :omg:

már megint azzal a rohadt 350-es sz*rokkal jössz? mik azok??? kis csetmet tápok.......

már elmondtam 1 párszor, de akkor még 1szer elmondom, hogy azért kell 400-as táp, hogyha esetleg bővíteni szeretném a gépemet, akkor ne kelljen még 1szer tápot vennem azért, mert kicsi a teljesítménye!

Nem érted meg, te b@lfék, hogy egy minőségi 350 -es többet ér ezerszer, mint egy 400 -as sz@r ??? :omg:

Itt a nagytöbbség a táp belső felépítéséből LÁTJA, hogy mivel áll szemben !!!

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:00

A minőségi 350 -es rendszerint jobban terhelhető áganként IS, és együttesen IS, mint egy vacak 400 -as !!!

Amúgy egy 450 körüli Codegen és barátai azok PEAK 450, nem folyamatos !!!

Egy 350 -es AeroCool kb. fél prcig (!!!) bírja az együttes 450 körüli terhelést !!!
Nem milisekundum !!!

#964 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:06

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:55

Miért is ne ??? :think:

Ha valamit százan mondanak, akkor abban már van valami, mégha nem is istenség szól abból a 100 fószerből.

Nagyjából mindenki beajánl a 200k -s cuccodhoz egy ~10k körüli tápot, ami gyak. 5% -a annak, amit veszel.
Ha nincs ennyi pluszban, akkor MOST vegyél eggyel kisebb ramot; 512 -vel is kényelmesen el lehet lenni egy darabig.

Aztán : minden jóakaróra ráförmedsz, hogy mit képzel, meg mit ajánl, holott neked nincs pénzed 'burokban született' 30-40k -s tápocskára ( <-> 10k -s ajánlatok).

Hát a burokra :

A '80 -as évek közepén bent voltunk egy Szivárvány boltban, ahol távirányítós hajók voltak.
Sírtam-ríttam szegény anyámnak (soh'se voltam követelőző gyerek, de akkor az egyszer igen), hogy vegyen valamit.
Mondta, hogy : na jó, 50 forintig valamit.
Volt 49 forintért ez a szikraesős játék fotonpisztoly á lá Elzett.

Szal nem voltunk sosem eleresztve anyagilag - lehet, hogy ezért adok ki kicsit többet pl. tápra ???
Márhogy amim van, azt jó eséllyel megmentsem, hiszen nem tudok holnap újat venni/vetetni ???

Na.

akkor elmondom érthetőbben: nem anyuci + apuci veszi meg nekem a cuccot, hanem én magam, a saját 2 kezemmel megkeresett pénzből! nyári melóból! világos? remélem igen.

amúgy meg nem rád-rátok értettem ezt a "burokban született" dolgot, hanem ezekre az anyuci-apuci kedvencekre, akiknek azonnal megveszik a 200-300k-s konfigot, mert ő elfingja magát, hogy neki az kell.

énnekem se megy olyan jól, nehogy azt higyjétek.

én még ráadásul csak most járom a 4. gimit, 18 múltam 6 hónapja, úgyhogy még fogalmam sincs arról, hogy merre hány méter.

én sem tudhatok mindent, nem úgy születtem, hogy már mindent tudok a gépekről.
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#965 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:08

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:57

Nem érted meg, te b@lfék, hogy egy minőségi 350 -es többet ér ezerszer, mint egy 400 -as sz@r ??? :omg:

Itt a nagytöbbség a táp belső felépítéséből LÁTJA, hogy mivel áll szemben !!!

ok öcsém, biztos te tudod jobban, elhiszem! :)

amúgy meg nekem is van szemem, én is látom a táp felépítéséből a minőségét! :p
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:11

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:53

amúgy meg csak úgy mondom, hogy sehol nem írják azt, hogy nem szabad gembird tápot venni, mert szar. SEHOL!

csak 1esek állítják azt, holott életükben nem volt 1 darab sem a gépükben, mert már persze rögtön csíftek táppal nyomultak az 1. gépükben!

persze védjétek csak meg 1mást, a másikat meg oltogassátok csak le, nyugodtam! nem számít! van tehetségetek hozzá! :omg:

már megint azzal a rohadt 350-es sz*rokkal jössz? mik azok??? kis csetmet tápok.......

már elmondtam 1 párszor, de akkor még 1szer elmondom, hogy azért kell 400-as táp, hogyha esetleg bővíteni szeretném a gépemet, akkor ne kelljen még 1szer tápot vennem azért, mert kicsi a teljesítménye!

Láttam 400-as Gembirdet szétszedve. Nagy fos. Nincs védelem innentől fogva nem rakom be a gépembe... ennyi!

"már megint azzal a rohadt 350-es sz*rokkal jössz? mik azok??? kis csetmet tápok......." - ebből látszik mennyire "értesz" hozzá  :D :nevet:

Hányszor írjuk le, hogy egy 3200-es Prescott húzva, 6800GT SLI-vel sem eszik 350W-ot. ÉRTED? Vagy ezt is nehéz felfogni?????????? Tudod csak az számít, hogy 12V-on lehessen bőven terhelni, feltéve hogy el bírod képzelni hogy mi az a 12V-os ág...

Sorry hogy megpróbáltam segíteni, többet senkinek soha ajánlok semmit, aki ért hozzá az nem kér segítséget, aki nem ért hozzá az meg úgyse veszi meg azt amit tanácsolunk. Jó neked az a gembird tényleg, komolyan mondom.

#967 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:13

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:00

A minőségi 350 -es rendszerint jobban terhelhető áganként IS, és együttesen IS, mint egy vacak 400 -as !!!

Amúgy egy 450 körüli Codegen és barátai azok PEAK 450, nem folyamatos !!!

Egy 350 -es AeroCool kb. fél prcig (!!!) bírja az együttes 450 körüli terhelést !!!
Nem milisekundum !!!

ugye most nekem ezzel azt akarod mondani, hogy halgassak el, és vegyek egy 350-es minőségi tápot. ugye?

jó, kezdetben én is istenítettem a tápomat, amíg el nem kezdtétek lehurrogni, hogy milyen 1 sz@r, szutyok.

akkor elmondanám, hogy a táp tavaly lett megvéve, a gép megérkezése előtt, és akkor fogalmam sem volt, hogy melyik táp a szar, úgyhogy ezt vettem meg. ennyi.

mégcsak most kezdem megérteni, hogy mit értetek 1 normális, jó minőségű táp alatt.

már tudom hogy miket nem szabad megvenni, mert elfüstöl, stb.

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:16

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:08

ok öcsém, biztos te tudod jobban, elhiszem! :)

amúgy meg nekem is van szemem, én is látom a táp felépítéséből a minőségét! :p

öcséd? apád lehetne... azért tudd ám hogy beszélsz és kivel (főleg azzal aki segíteni akar), mert a 100 hozzászólást sem éred el itt a fórumon...

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:18

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:13

ugye most nekem ezzel azt akarod mondani, hogy halgassak el, és vegyek egy 350-es minőségi tápot. ugye?

jó, kezdetben én is istenítettem a tápomat, amíg el nem kezdtétek lehurrogni, hogy milyen 1 sz@r, szutyok.

akkor elmondanám, hogy a táp tavaly lett megvéve, a gép megérkezése előtt, és akkor fogalmam sem volt, hogy melyik táp a szar, úgyhogy ezt vettem meg. ennyi.

mégcsak most kezdem megérteni, hogy mit értetek 1 normális, jó minőségű táp alatt.

már tudom hogy miket nem szabad megvenni, mert elfüstöl, stb.

A kutyát nem érdekli, melyik füstöl el.

Az a fontos, hogy honnan házasodik az ember.

Vagyis válásnál mit visz az asszony... :]

A keszkenőjét, vagy az egész házat... :nevet:

#970 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:19

Idézet: diegho - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:11

Láttam 400-as Gembirdet szétszedve. Nagy fos. Nincs védelem innentől fogva nem rakom be a gépembe... ennyi!

"már megint azzal a rohadt 350-es sz*rokkal jössz? mik azok??? kis csetmet tápok......." - ebből látszik mennyire "értesz" hozzá  :D :nevet:

Hányszor írjuk le, hogy egy 3200-es Prescott húzva, 6800GT SLI-vel sem eszik 350W-ot. ÉRTED? Vagy ezt is nehéz felfogni?????????? Tudod csak az számít, hogy 12V-on lehessen bőven terhelni, feltéve hogy el bírod képzelni hogy mi az a 12V-os ág...

Sorry hogy megpróbáltam segíteni, többet senkinek soha ajánlok semmit, aki ért hozzá az nem kér segítséget, aki nem ért hozzá az meg úgyse veszi meg azt amit tanácsolunk. Jó neked az a gembird tényleg, komolyan mondom.

képzeld el drága barátom, hogy nem elektronikai szakembernek születtem! :omg:

egyébként meg tudom, hogy mi az a 12v-os ág, ennyire már tényleg ne nézzél hülyének!

én tök normálisan megkérdeztem, hogy milyen tápot ajánlatok.

de ti jöttök a létező legdrágább-legmárkásabb tápokkal, és ez ugye nekem nem nagyon tetszik, erre ti meg hőbörögtök, hogy mért nem elég nekem egy 350-es minőségi táp.

persze, logikus, én vaok a f*sz, mint mindig. értem.

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:20

Idézet: diegho - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:16

öcséd? apád lehetne... azért tudd ám hogy beszélsz és kivel (főleg azzal aki segíteni akar), mert a 100 hozzászólást sem éred el itt a fórumon...

Hagyd, ez a része nem izgat (én is rúgtam már össze a port olyannal, aki az 'apám lehetne', bár akkor felakasztanám őt is, meg magamat is... :nevet2: ).

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:22

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:19

egyébként meg tudom, hogy mi az a 12v-os ág, ennyire már tényleg ne nézzél hülyének!

de ti jöttök a létező legdrágább-legmárkásabb tápokkal, és ez ugye nekem nem nagyon tetszik, erre ti meg hőbörögtök, hogy mért nem elég nekem egy 350-es minőségi táp.

:omg:

Feladom...

Ha neked a ~10k -s táp drága...

Hja, az 350 -es, és nem 5k -ért 400 -as... :omg:

Tényleg : vedd meg az 5k -s 400 -ast, s majd írj egy netkávézóból, hogy hogyan sikerült a vétel... :omg:

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:23

3343434

:]

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:24

Hja, és én sem annak.

Sőt; nem is vagyok az.

Csak megpróbálok az orromnál tovább látni, és a saját hülyeségeimet levetni.

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:26

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:19

el kell hogy keserítselek, mi soha nem leszünk barátok... :]

én sem vagyok elektronaikai szakember...

drága tápok? 8600ft az Aerocool 350W... vagy már ez is drága? De persze ott a 400-as FSP-is 15k-ért... de ez már gondolom borzasztóan drága...

#976 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:27

Kissé átment a téma OFF-ba és uncsiba. :) Blackdeath nem fogadja meg a tanácsokat kár beleerőltetni, főleg ha még reklamál is. Én egyszer elmondanám a mondókám, ha átsiklik felette, az ő baja. Különben is jobban ért hozzá. :D Nem kell ráerőszakolni, majd úgyis azt vesz amit akar (de akkor miért faggatja a topikot?). :)

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:28

Idézet: diegho - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:26

el kell hogy keserítselek, mi soha nem leszünk barátok... :]

én sem vagyok elektronaikai szakember...

drága tápok? 8600ft az Aerocool 350W... vagy már ez is drága? De persze ott a 400-as FSP-is 15k-ért... de ez már gondolom borzasztóan drága...

10k a 400 -as DTK...

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:29

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:27

Kissé átment a téma OFF-ba és uncsiba. :) Blackdeath nem fogadja meg a tanácsokat kár beleerőltetni, főleg ha még reklamál is. Én egyszer elmondanám a mondókám, ha átsiklik felette, az ő baja. Különben is jobban ért hozzá. :D Nem kell ráerőszakolni, majd úgyis azt vesz amit akar (de akkor miért faggatja a topikot?). :)

Klasszikus :

Nem kényszer a tortaevés... :Đ

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:34

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:28

10k a 400 -as DTK...

na igen, a DTK is ott van, de mindegy, a gembird jobb :Đ

#980 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 25. 21:37

Örülnék, ha a vita szakmai mederben maradna!!!
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.