Idézet: Blackdeath - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:31
azért ne nézz már ennyire hülyének!
azért ennyire nem kéne lenézni másokat, csak azért, mert nem burokban születtek, mint 1esek, és nem tellik egy 30-40k-s tápra!
azért én is tudom, hogy melyik tápot nem szabad megvenni!
Pitbull: már megint ez a dedós duma, már naon uncsi. jobbat nem tudsz kitalálni?
stol: azért nem veszek olyat, mert már nem azt szándékozok venni, és mert mi a halálnak tuningoljam? hogy hamarabb elfüstöljön? áááááá!
UI: mi a véleményetek arról a coolink és UP tápról amit feljebb írtam?
Miért is ne ???
Ha valamit százan mondanak, akkor abban már van valami, mégha nem is istenség szól abból a 100 fószerből.
Nagyjából mindenki beajánl a 200k -s cuccodhoz egy ~10k körüli tápot, ami gyak. 5% -a annak, amit veszel.
Ha nincs ennyi pluszban, akkor MOST vegyél eggyel kisebb ramot; 512 -vel is kényelmesen el lehet lenni egy darabig.
Aztán : minden jóakaróra ráförmedsz, hogy mit képzel, meg mit ajánl, holott neked nincs pénzed 'burokban született' 30-40k -s tápocskára ( <-> 10k -s ajánlatok).
Hát a burokra :
A '80 -as évek közepén bent voltunk egy Szivárvány boltban, ahol távirányítós hajók voltak.
Sírtam-ríttam szegény anyámnak (soh'se voltam követelőző gyerek, de akkor az egyszer igen), hogy vegyen valamit.
Mondta, hogy : na jó, 50 forintig valamit.
Volt 49 forintért ez a szikraesős játék fotonpisztoly á lá Elzett.
Szal nem voltunk sosem eleresztve anyagilag - lehet, hogy ezért adok ki kicsit többet pl. tápra ???
Márhogy amim van, azt jó eséllyel megmentsem, hiszen nem tudok holnap újat venni/vetetni ???
Na.

Súgó
A téma zárva.