Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 21:44
Green nagyobb hatásfokkal bír, de a ráírt adat méginkább csúcsteljesítmény, kevésbé tökös. Amolyan low end FSP, de semmi rosszat nem hallani róla.
Hani, a konfighoz bármilyen 300/350W-os, az eddigi oldalakon taglalt táp teljesen megfelelő, ami 12V-on kb. 15A tartós áramerősségre képes (vinyónként 1-1,5A a 12V maximált-indításkori- terhelése, a Celeron meg jó, ha felszippant 5-6A-t).
Köszi a gyors választ, további kérdéseim lennének:
Most codegen 300-as tápom van, ami ennek a terhelésnek nem hiszem hogy örül. Aida progival wincsisebességtesztet csináltam minden wincsin, és bármelyikhez "nyúltam", a tápból valami zúgás hallatszódott. Ez tényleg a véget jelenti lassan?
Az FSP oldalán található doksikban találtam 12V-on 14+15A -t! Ez azt jelenti,hogy 2db 12V-os kör van, amik egyenként ennyivel terhelhetők?
Az FSP oldalán láttam, hogy a PFC-hez passzív van írva egy blue tápnál, és hogy opcionális. Az miből derülhet ki vásárlás előtt, hogy van e benne?
Ajánlottak megvételre egy huntkey LW-8250PLUS-os tápot is (400W). Elég negatívak a hozzászólások általánosságban a huntkey-jel kapcsolatban, azonban ezek 2002-2003 körüliek! Erre is vonatkoznak a rossz dolgok, vagy ez már jobb széria lehet?
Két gépet használok (koli-otthon), mindkettőt heti 3-4 napig (felváltva persze). Mercury és (a fent említett) codegen táp van bennük. Melyik jobb a tápnak: ha a nem használt napokra áramtalanítom őket, vagy ha hagyom őket standby módban?
Thx!
Szerk: huntkey típusmódosítás
Szerkesztette: Hani 2005. 09. 30. 00:08 -kor