HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1. IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1. IV Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 26. 11:50

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 12:27

Nem láttam semmi sértőt a neked címzett mondatban, amit moderálnom kellett volna. Jó poén volt, na. Lazíts haver, Alonso VB! :D ;)

nem láttad, akkor elmondom, hogy nekem nem teccik indy megjegyzése, ami nem mellesleg SZEMÉLYESKEDÉS, amit a fórumszabályzat egyértelműen tilt! kinek szóljak még, hogy törölje végre?
vagy most le kellene süllyednem a szintjére, elkezdeni hőbörögni, meg veszekedni, aztán akkor lenne csak kimoderálva? utálok virtuálba harcolni ilyen kis "+%"'/%=%  -val -vel... de ha gondolod

örülük én is, csak nem alonszónak, McLaren kontruktőri VB lesz nemsoká' az is valami, bár pont nem azt érdemelnék meg  :omg:  de hát ilyen az élet  :)
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#2102 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 11:51

Idézet: Indy - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 12:45

Legyen meg nektek. Engem nem izgat. :D  :p  ;)

De hát valamikor régen, tán 10 éve nyilatkozta egy csapatvezető (Ron Dennis?), hogy a csapatvilágbajnoki cím fontosabb, mint az egyéni. Mert ki szeretné, ha az ő csapatából kerülne ki a gólkirály, miközben a csapat csak második a bajnokságban. :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2103 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 11:58

Az egyéni a fontosabb.
Erkölcsileg nagyobb értéke van szerintem.

A Ferrari sem a csapat VB címre hajtott 96,97,98-99-ben, hanem az egyénire. (99-ben már a konstruktőri megvolt)
Szerintem símán 3 konstruktőrit becseréltek volna akkoriban 1 egyénire az olaszok.
RDaneel_hu

#2104 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:00

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 12:58

Az egyéni a fontosabb.

A Ferrari sem a csapat VB címre hajtott 96,97,98-99-ben, hanem az egyénire. (99-ben már a konstruktőri megvolt)
Szerintem símán 3 konstruktőrit becseréltek volna akkoriban 1 egyénire az olaszok.

Akkor még jó, hogy ezzel nem lehet kereskedni, nem úgy mint a Ferrari-relikviákkal... ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2105 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:05

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 12:39

Jogos, átolvastam én is az idevonatkozó szabályokat (117-es részben van benne). Nem mondható az esetre, hogy szabálytalan volt, viszont a FIA jóindulata erősen kellett hozzá. Vezetői hibából tönkretenni egy gumit vagy mondjuk pályán véletlenül ráhajtani egy nem oda való dologra (pl. letört alkatrészdarabra), azért az más és más. Ennek ellenére furcsának tartom az esetet.

És nem ilyen 17%-os lejtőn legurul-e vagy nem szabály alapján cserélhették le. :Đ

Egyébként nem is ez a frankó, hanem az, hogy zsántót, meg rosszbráun szólt börninek, hogy a leendő reklámbevételeiknek (már megint a pénz :rolleyes:) jót tenne, ha a cipész utódja, az alkesz már világbajnokként érkezne a csapathoz. Szóval már megint a vörösök tehetnek a szabályok nem túl fair kihasználásáról. :omg:

#2106 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:08

Idézet: Indy - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 12:45

Legyen meg nektek. Engem nem izgat. :D  :p  ;)

Forditott esetben nem ezt mondanad...buszken verned a melledet, hogy a csapat VB a Renaulte... :p

Mondjuk meg az nem dolt el, igy meg lehet az is meglesz nekik.

#2107 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:10

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 12:58

Az egyéni a fontosabb.

Attol fugg kinek...A versenyzoknek termeszetesen az egyeni a fontosabb, a csapatoknak pedig a csapat.

#2108 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:10

Apropó, jövőre marad ez a fos gumiszabály vagy visszavonják?  :confused:
RDaneel_hu

#2109 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:12

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:10

Apropó, jövőre marad ez a fos gumiszabály vagy visszavonják?  :confused:

Remélem visszavonják. Azt sem bánom már, ha néha a Ferrari nyer. :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2110 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Ha ismét lehet majd gumit cserélni, akkor a Bridgestone jár jól és persze a BS gumikat hazsnáló csapatok...
Tyraan - Artum Inferniti

#2111 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:08

Forditott esetben nem ezt mondanad...buszken verned a melledet, hogy a csapat VB a Renaulte... :p

Mondjuk meg az nem dolt el, igy meg lehet az is meglesz nekik.

Igen, lehet hogy verni is fogom.  :p De ha mégsem, hát kicsit sem fog izgatni a dolog. Nem úgy mint Titeket Raikkönen elvesztett VB-címe. ;)
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#2112 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:10

Attol fugg kinek...A versenyzoknek termeszetesen az egyeni a fontosabb, a csapatoknak pedig a csapat.

Igen, de a PR értéke is sokkal nagyobb ha az egyéni címet nézzük.
Briatore most egy rakás sapkát és pólót el fog adni, köszönhetően az egyéni VB címnek.
És szerintem a Renault gyárnak is jobb PR szempontból az egyéni.

Ha csak a csapat VB cím lenne meg, a kutya se venne Alonsós sapkát és Rönós zászlót, max. annyian amennyien évközben megvették.
RDaneel_hu

#2113 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:13

Idézet: Indy - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:12

Igen, lehet hogy verni is fogom.  :p De ha mégsem, hát kicsit sem fog izgatni a dolog. Nem úgy mint Titeket Raikkönen elvesztett VB-címe. ;)

Most akkor Schumi vesztette el, vagy Kimi? :D
RDaneel_hu

#2114 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:15

Idézet: szabiii - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 12:50

nem láttad, akkor elmondom, hogy nekem nem teccik indy megjegyzése, ami nem mellesleg SZEMÉLYESKEDÉS, amit a fórumszabályzat egyértelműen tilt! kinek szóljak még, hogy törölje végre?
vagy most le kellene süllyednem a szintjére, elkezdeni hőbörögni, meg veszekedni, aztán akkor lenne csak kimoderálva? utálok virtuálba harcolni ilyen kis "+%"'/%=%  -val -vel... de ha gondolod

örülük én is, csak nem alonszónak, McLaren kontruktőri VB lesz nemsoká' az is valami, bár pont nem azt érdemelnék meg  :omg:  de hát ilyen az élet  :)

Nekem is sok minden nem tetszik, de el tudom választani a poént és a személyeskedést. Mondom, hogy lazíts, peace. :)

#2115 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:20

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:12

...És szerintem a Renault gyárnak is jobb PR szempontból az egyéni.

Én inkább a "zsinórban 6 csapat-világbajnoki cím" matricát láttam anno a Twingókon és a Cliókon ;) Pedig nyertek akkor Renault motorral szerelt kocsikkal is VB-t.

Maradjunk annyiban, hogy mindkettő fontos, nem lenne boldog a Renault, ha elbukná a csapat VB-t.

#2116 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:23

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. Sep. 26., Monday - 13:20

Pedig nyertek akkor Renault motorral szerelt kocsikkal is VB-t.

ha nem lesz meg a csapat vb, vmi ilyensmi kitalálhatnának. :D

Kép
Kép
JóSebesség

#2117 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 13:12

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 9:28

...Egy vigyorex, "humorherold" RENAULT szerelő pólóján ez a felirat nem több, mintha ide ezt írná valaki: "Ki az a Schumacher? :Đ" ... nagyon sértő, mondhatom!
...

Az analógiád esetleg még meg is állja a helyét (persze az igazságtartalmára ez nem vonatkozik) abban az esetben, ha az ide beíró emberke a Renault F1 csapatánál dolgozna, és annyian olvasnák a topikot, ahányan az F1 közvetítést nézték világszerte. :omg:

Ha valaki nem érti, miért volt ízléstelen a pólófelirat, akkor annak kár tovább ragozni. Nem is teszem. :D

#2118 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 13:20

Egyébként - hogy kicsit jósolgassak is :D - a konstruktőri VB-t a Meki fogja elvinni, eléggé megállíthatatlannak tűnnek az utóbbi időben, Monty és Kimi nem hibáznak, és ha a gépsárkány sem adja meg magát, simán hozhatják a következő két versenyen a z első és második helyet. :)

#2119 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 13:22

Idézet: szabiii - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 11:31

noh, mekistás fantársak, savanyú a szőlő, de talán megérdemel egy "gratulálok"-ot ez a kis spanyol (bika?! burjú!) amiért meg mégsem érdemli meg, az:
1, Briatore kiskedvenceként a szokásosnál is nagyobb kivételezésben részesült egész évben, tisztán látszott a gépsárkány (nem)ledöglések számában ill. sokszor be is mondták konkrétan: Fisico gépén egy új aero/akármi csomagot tesztel a Renault... (versenyen!, nem tesztpályán)
2, egy világbajnok ne visítson a rádióba, mint egy kisgyerek mikor meglátja a másik rönó seggét, utána meg falhozb*za a versenygépet mer' nem bír lenyugodni (és akkor még azt mondjátok jobb pilóta, mint Rai... haha)
3, http://www.a5.hu/cikkek/2/12329.shtml Alonso: "Most azt hiszem, ez a világbajnoki cím a legtöbb, amit elérhetek az életben és a pályafutásomban, s ezért mindössze három-négy embernek tartozom köszönettel, nem többnek" - mondta Alonso.

ehem, eddig is sejtettem, hogy nem egy gerinces ürge ez, de ha csak azt nézem anyja, apja, briatore, minimum a főmérnöke, + fisico, MÁR 5! és akkor hol vannak a szerelők, a csapat, a szponzorai, a spanyol királyi ház: "Alonsót néhány perccel korábban személyesen Juan Carlos spanyol király hívta fel, hogy gratuláljon, közölve vele, hogy a Brazil Nagydíj alatt végig az ő sikeréért fohászkodott."

ehh, nagyon unszimpi ez az egész a pólós szituval együtt; de hát ilyen ez a Renault, mit várjon az ember...

:o

Olvasd el egészben, angolul az egész válaszát (ne csak azt, amit az A5 félreérthetően megvágott  :rolleyes: ). Riportban is arról beszélt, hogy Spanyolországban nincsenek komolyabb hagyományai az autóversenyzésnek, inkább a motorversenyt preferálják és nagyon nehéz volt neki a pályafutása legelején otthon. Annak a 3-4 embernek mondott ott akkor köszönetet, akik akkor annak idején, 10-15 évvel ezelött támogatták, aki elindították az autóversenyzői pályáján. Nem a jelenről beszélt...

"I think I came from a country with no traditions in Formula One and, you know, I fought alone, basically, because I had no help from anyone for all of my career. I arrived in Formula One thanks to the results in my previous categories and thanks to my sponsors and now I think this title is the maximum I can achieve in my life, in my career, and it is thanks to three or four people, no more than that. "

A VB címével kapcsolatban pedig mindenkinek köszönetet mondott: a Renault F1 Teamnek, a szponzoroknak, támogatóknak.

"I want to dedicate this championship to my family, and all my close friends who have supported me through my career. Spain is not a country with an F1 culture, and we had to fight alone, every step of the way, to make this happen. A huge thank you to the team as well: they are the best in Formula 1, and we have done this together. It will say that I am world champion, but we are all champions, and they deserve this."

2. pontodhoz: te meg gondolom akkor visítottál, mikor kimi szintén vezetői hiba miatt a kockásra fékezett gumija szétverte az uccsó körben a felfüggesztést.  :rolleyes:  :eek:  ;)

Szóval jó lenne valami általános iskolaszerűségbe beiratkoznál, ahol megtanítanak olvasni és szöveget értelmezni, utána visszajöhetsz fikázni, fröcsögni meg köpködni...  :rolleyes:  :down:

Szerkesztette: Rudi 2005. 09. 26. 13:47 -kor

#2120 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 13:54

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 14:22

...

úristen, ma minden kötözködő idióta megtalál magának?  :confused:  :rolleyes:
ahogy olvasom, más se nagyon értette Alonso nyilatkozatát, arról meg nem tehetek, hogy a5 összeb*ssza a cikket és átláthatatlan, érthetetlen lesz. 10 emberből 9-nek az jön le, mint nekem!
amúgy igazán otthon hagyhattad volna ezt a stílust, meg a tudodkidet küldözgesd iskolába  :(
témát befejeztem, megyek readonlyba, nem ér meg az egész ennyi pusztuló idegsejtet :)

Szerkesztette: szabiii 2005. 09. 26. 14:18 -kor

'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.