Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 19:38
Köszönjük az értékes hozzászólást, hatalmas megállapításra jutottál

az utóbbi öt évben
mindenki lemaradt Schumacher mögött.
őket sem felejti el. a többiek szurkolóinak is tuti beszól
csak külön-külön, mert így az elegáns...
Gart Alonsonak! és a végre elért kettős McLaren sikernek!
ez jól példázza, hogy miért nem lett meg az idei egyéni VB cím. mióta versenyeztek már ezzel az igen meggyőző, verhetetlen technikával idén, és mégis most jutottak el idáig. az évadzáró futam előtt kettővel.
remélem jövőre a V8-asokkal nem tünnek el a süllyesztőben és akkor folytatódhat a csata.
két észrevétel még végigolvasva az elmúlt 8-10 oldalt:
1. JPM-et eddig divat volt szidni, most pedig hirtelen jobb lett sokak szemében mint Kimi.
én már gyakorlatilag a visszatérése után 1-2 futammal mondtam, hogy érdemes rá figyleni, mert gyors és/vagy kiegyensúlyozott teljesítménnyel már akkor is szép (bár csendes) versenyeket futott. mostanára kicsit meginkább beért, talán a görcsölés múlt el az idény végével. és van olyan gyors mint Kimi, de azért azt ne feledjük, hogy kiugró teljesítményekre Kimi inkább képes, illetve JPM sajnos a már 2 éve tartó, BMW-nél kezdődött fejlődése-komolyodása ellenére is képes bakizni. szerencsére egyre kevésbé. szvsz jövőre kiélezett csata várható köztük
2. Sato. én továbbra is sajnálom. aláírom, hogy képes még most is hibákat elkövetni, de aki nem látja, hogy mennyit fejlődött az elmúlt években, az vak. egyszerűen csak bevállalós maradt, és szvsz a mai F1-ben máshogy nem is lehet
versenyt csinálni. ezt az esetek nagy részében jól kezelte, kisebb részében pedig néha-néha balesetet okozott. de alig többet, mint bárki más. akármelyik nagyot megnézhetjük, régen JPM sem toleranciájáról volt hires, ma már talán másképp van, de pl MS a mai napig belemegy ugyanolyan vagy még olyanabb manőverekbe és egy centit nem enged....
Sato semmivel nem agrsszívebb.
a legutolsó Spa-i SC-s menőverét pedig végképp nevetséges dolog felemlegetni. minden második SC-s jelenetnél látunk ilyet vagy még "okosabb" baleseteket másoktól...
én remélem, hogy lesz helye valahol jövőre...