HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1. IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1. IV Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 08. 11:03

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 11:59

Ez mar taktika... majd holnap meglatjuk mire jutnak vele.

Samott

Kiváncsian várom a futamot. Vasárnap nem szoktam korán kelni, de ki nem hagynám a futamot. :)

#2462 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 11:05

Sajna az edzést nem láttam és nem is tudom megnézni, de remélem holnap lesz egy jó esős verseny! :up:
WoT nick: Atti77

#2463 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 12:22

Az összes időmérőt közvetítették itt, de ezt pont nem! :(
Végre megint egy Toyota az élen! :up:

#2464 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 13:37

Vicces itt 1-2 ember, saját magukat köpik szembe. Mikor Alonso taktikusan autózott, akkor szanaszét fikázták meg lófejűzték, hogy milyen szánalmasan vezet meg csak taktikázik. Mikor a meki teszi azt, akkor leborulnak a földre, hogy ez igen, így kell csinálni. Bravó.  :omg:  :o  :down:

Montinál meg Kiminél sem volt rosszabb a pálya, mint Alonsonál. Kiminél még megértem, hogy nem kockáztatott annyit a motorcsere miatt (dehát ez ugyanaz, mikor Alonso nem kockáztatott a versenyeken az előnye tudatában - ott Alonsot fikázták, Kimit meg majdnem az egekig emelik, hogy húú de taktikus volt és tényleg nem lett volna értelme kockáztatni - szóval hogy is van ez ?  :confused: ), de Monti behívása kicsit szánalmasra sikeredett. Remélem holnap Fisico nyer, Alonso felér a dobogó közelébe, az egyik meki megmekken, a maradék meg top5-ben ott lesz és szép előnynel várjuk az utolsó futamot.

Fisico elött le a kalappal, mert sokkal rosszabb viszonyok (Buttonhoz és Ralfhoz képest) között majdnem odaért a pole-ba.  :up:

Így hirtelen ennyi jutott eszembe. :Đ

#2465 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 13:41

Ú ez most betett, most megint van rá ok, hogy RS akinek semmi keresnivalója az F1-ben, megint bentragadjon. :(  Nem mutatott semmit egész évben, ahogy már régóta nem mutat semmit. Erre most az ölébe hullik egy első hely.

#2466 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 13:44

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 14:37

Ez is sok. Én nem vagyok meki drukker, de amit itt előadsz attól még nekem is kinyílik a bicska a zsebemben. Nem csoda ha a mclarenesek nem állják meg szó nélkül és megint 3-4 oldal flame következik.

#2467 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 13:48

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 14:37

Vicces itt 1-2 ember, saját magukat köpik szembe. Mikor Alonso taktikusan autózott, akkor szanaszét fikázták meg lófejűzték, hogy milyen szánalmasan vezet meg csak taktikázik. Mikor a meki teszi azt, akkor leborulnak a földre, hogy ez igen, így kell csinálni. Bravó.  :omg:  :o  :down:

A taktika kifejezest en hasznaltam, de remelem, hogy nem ram gondoltal, mert en nem hivtam Alonsot soha lofejunek, es elismertem, hogy megerdemelten, okosan versenyezve nyerte iden a VB-t. ;) (ugyhogy a szembekopest kezdheted is ;)) (Mellesleg McLaren szurkolo se vagyok) Egyebkent nem tudom mi mast lehet vona a mekik helyeben csinalni... Alonso kikapott a Minardiktol is, es az ido csak romlott. Majd holnap meglatjuk. Egyebkent szomoru latni, ahogy a siker kihozza az allatot a szurkolokbol... a ferka drukkerek onelegult okoskodasat se szerettem, es ez a renault szurkolokak se all jol... :(

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 10. 08. 13:51 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2468 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 14:01

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 14:48

A taktika kifejezest en hasznaltam, de remelem, hogy nem ram gondoltal, mert en nem hivtam Alonsot soha lofejunek, es elismertem, hogy megerdemelten, okosan versenyezve nyerte iden a VB-t. ;) (ugyhogy a szembekopest kezdheted is ;)) (Mellesleg McLaren szurkolo se vagyok) Egyebkent nem tudom mi mast lehet vona a mekik helyeben csinalni... Alonso kikapott a Minardiktol is, es az ido csak romlott. Majd holnap meglatjuk. Egyebkent szomoru latni, ahogy a siker kihozza az allatot a szurkolokbol... a ferka drukkerek onelegult okoskodasat se szerettem, es ez a renault szurkolokak se all jol... :(

Samott

Hol okoskodtam én önelégülten?

#2469 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 08. 14:14

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 12:37

Montinál meg Kiminél sem volt rosszabb a pálya, mint Alonsonál. Kiminél még megértem, hogy nem kockáztatott annyit a motorcsere miatt (dehát ez ugyanaz, mikor Alonso nem kockáztatott a versenyeken az előnye tudatában - ott Alonsot fikázták, Kimit meg majdnem az egekig emelik, hogy húú de taktikus volt és tényleg nem lett volna értelme kockáztatni - szóval hogy is van ez ?  :confused: ), de Monti behívása kicsit szánalmasra sikeredett. Remélem holnap Fisico nyer, Alonso felér a dobogó közelébe, az egyik meki megmekken, a maradék meg top5-ben ott lesz és szép előnynel várjuk az utolsó futamot.

Fisico elött le a kalappal, mert sokkal rosszabb viszonyok (Buttonhoz és Ralfhoz képest) között majdnem odaért a pole-ba.  :up:

Te ám g*ciokos vagy, lemérted, hany liter esö esett egyszerre a palyan meghatarozott területre amikor alonso kint volt meg mikor a mekisek is vagy micsoda?
En spec a mekinek szurkolok, de azert ekkora okorsegeket nem kellene irkalnod, tipikus buta provokációs hsz..nincs jobb dolgod a délutánra???  :omg:  :rolleyes:  :confused:
Alonso nem a legjobb versenyzö szvsz vannak töle jobbak.Szerintem a Renault mint csapat erdemli meg a VB-t mivel olyan kocsit kapott ami megbizható volt es meg gyors is.+ alonso is azert jo pilota es szerencseje is van..altalaba azoknak van szerencsejuk akik tudnak is.Ennyi.
Kimi kicsit tenyleg lexarta az egeszet, nem a legjobb hozza allas de ez van...Mindentöl fuggetlenul szerintem kimi szethajtja a kocsit nem tud vele sporolni stb es ezt nem is birja a verda.Majd ha megtanul okosan vezetni, vilagbajnok lesz, szerintem...nem mindig a hataron autózas a nyerö .. :)
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#2470 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 14:51

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 11:46

Merthogy igencsak elkezdett esni az eso... igy jartak, ezzel jar ez a fajta idomero edzes... Alonso annyival nem gyengebb naluk, es o is rosszabb idot ment mint a Minardik. Az edzes vegere drasztikusan megvaltoztak a korulmenyek...

Samott

Montoya Kimi után jött ugyebár ki, és közben végig esett az eső rendületlenül, s ennek ellenére Montoya láthatóan 7-8 másodperccel jobbat ment nála, a célban lett volna 8-9 is, szóval egyáltalán nem azért hívták ki Montoyát mert "megváltoztak a körülmények". 

#2471 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 15:24

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 11:55

Szerintem nem tudnak olyat csinálni a géppel, hogy a futamon elverjék a Renault-kat, ha a boxból indul. Márpedig mint mondtam, rendesen ki van hegyezve a csapat vb.

Maximum akkor van esélyük ha tényleg esni fog.
Akkor aztán minden előfordulhat, még az is, hogy Montoya és Kimi is átrágja magát a mezőnyön.
Nomeg meg MS is. :D
RDaneel_hu

#2472 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 15:57

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 11:33

Hát, ha a konstuktőri VB nem fontos a Mekinek, akkor igazad van. Ha fontos, akkor meg kockáztatni kell(ene), mert akár 1 pontocska is számíthat a végén.

Persze, hogy fontos, de akarmit csinalt volna, akkor sem tudott volna 10. hely kornyekere kerulni...igy is, ugy is az utolso helyrol indult volna....akkor minek kockaztasson foloslegesen?  :confused:

#2473 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:09

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 15:01

Hol okoskodtam én önelégülten?

Nem a te hozzaszolasodra reagaltam. ;)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2474 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:16

Idézet: Kory - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 15:51

Montoya Kimi után jött ugyebár ki, és közben végig esett az eső rendületlenül, s ennek ellenére Montoya láthatóan 7-8 másodperccel jobbat ment nála, a célban lett volna 8-9 is, szóval egyáltalán nem azért hívták ki Montoyát mert "megváltoztak a körülmények". 

A korulmenyek mar Alonso korere megvaltoztak, nem veletlenul ment olyan idot amilyet. Kiminek nem volt oka a sietsegre, ha Alonso a 16. helyre kvalifikalta magat, akkor neki a -10 hellyel mindenkeppen a racs vege jutott volna... hogy Montoyat miert hivtak ki nem tudom. O se ment volna jobbat mint Alonso, az meg igy is ugy is racs vege... lehet, hogy ugy dontottek modositanak az auto beallitasain. Majd holnap kiderul (vagy nem). ;)

Samott

#2475 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:18

Hány órakor közvetíti az RTL Klub a nagydíjat?
Tyraan - Artum Inferniti

#2476 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:19

Szerintem azért mert egyik sem tud esőben vezetni! :D
Sem Alonso sem Montoya... :p
RDaneel_hu

#2477 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:20

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 17:18

http://port.hu/pls/tv/tv.prog

#2478 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:20

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. Oct. 8., Saturday - 17:18

ha jól tudom reggel 6.30..
JóSebesség

#2479 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:24

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 17:18

Élőben adják, a futam hétkor, a blabla kb. fél órával előtte kezdődik.

#2480 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:24

Jaja... reggel 7-kor van a rajt. (ha minden igaz)
RDaneel_hu

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.