HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1. IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1. IV Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:32

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 9:24

Ismét bebizonyosodott hogy KIMI a koronázatlan királya az F1-nek.

Az évkönyvekben csak olyan rovat szokott lenni, hogy "világbajnok", koronázatlan király nem nagyon. :p :D

Kimi ma (is) fantasztikus volt, de van egy olyan érzésem, hogy ez a motor megint nem fogja kibírni a következő verseny rajtjáig. :(

#2542 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:42

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 9:32

Az évkönyvekben csak olyan rovat szokott lenni, hogy "világbajnok", koronázatlan király nem nagyon. :p :D

Kimi ma (is) fantasztikus volt, de van egy olyan érzésem, hogy ez a motor megint nem fogja kibírni a következő verseny rajtjáig. :(

És akkor mi lesz? Indul a 20. helyről, és Ő vagy Monty lesz az első!!! :D  ;)
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2543 Felhasználó inaktív   panizzi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:42

szerencsére  :respect: jövőre új motorszabály lesz

nem tenne jót a sportnak, ha a McL tovább növelve megtartaná a fölényét

pirosban láttuk ezt az elmúlt években

#2544 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 09:50

Idézet: panizzi - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 9:42

szerencsére  :respect: jövőre új motorszabály lesz

nem tenne jót a sportnak, ha a McL tovább növelve megtartaná a fölényét

pirosban láttuk ezt az elmúlt években

Nem csak motorszabály:
KATT

:up:  :]

#2545 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 10:58

Grat Alonsonak és Kiminek, mindketten óriásit mentek !  :up: Eszméletlen jó és izgalmas, mozgalmas futam volt, délután naná, hogy replay :D

Fisico...  :o Nemtok rá mást mondani, mint hogy láma volt...  :( Egyszerűen nem értettem, hogy hogy lehet ilyen bénán fogni a pozícióját. Célegyenes elötti sikánt ilyen balfaszul nem lehet bevenni, mint ahogy ő tette... Állandóan belső ívről kezdte meg ezt (annyira félt, hogy ott akar bebújni kimi, pedig ott nem sok esélye volt az előzésnek) és nem tudott normálisan kigyorsítani ezmiatt. Kimi naná, hogy lezúzta a célegyenes végén.

Fisico akkor jó, ha nincs a közelében senki, különben tele a gatya. Érdekes Alonso a több, mint 2mp-vel gyorsabb sumit meg tudta fékezni Imolában. Mindenkivel meg kellett izzadnia Kiminek (sumi, webber, stb.), fisico mellett meg már második próbálkozásra lazán elment (az a szomorú, hogy több esélye nem lett volna). És épp az utolsó körben... Ez sokkal gázabb volt, mint tavaly Trulli esete, mikor az utolsó körben barics megelőzte a francia nagydíjon. Ki is rúgta utána a kócos Trullit, pedig ott csak egy 3. vagy 4. helyrl volt szó. Nem lepődnék meg, ha jövőre nem fisico ülne bele a másik rönóba (picit örülnék is neki, mert ilyen nulla körüli agresszivitással nem nagyon lehet megélni egy top csapatban). ha nem is simán, de mindenféleképpen be kellett volna hoznia az autót az 1. helyre.

Így csak 2 pont előnnyel várjuk a befejező nagydíjat, míg ha nem szerencsétlenkedett volna fisico, akkor 6 egység lenne az előny. És lehet ezen fog múlni a csapatvb... Az viszont jó, hogy mindkét rönó új motort kap (amit szépen fel lehet tekerni, csak azt a hétvégét kell kibírnia), míg kiminek majd a mostani motorjával kell nekivágnia a befejező nagydíjnak. ;)

Szerkesztette: Rudi 2005. 10. 09. 11:07 -kor

#2546 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 11:41

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 8:55

És szerinted mi történt az első 30 körben?  :omg:  pl volt egy Alonso - Schumi csata, amiből Alonso jött ki győztesen.

Hát marha nehéz dolga volt. Egy _sokkal_ gyengébb autót kellett megelőznie.

#2547 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 11:43

Azt én se láttam, hogy Alonso mitől volt ma olyan király. :) Jól ment, de messze volt azért attól, hogy ő volt a legjobb.
Kimi viszont tényleg nagyon szépen felküzdötte magát, egyértelműen ő volt a legjobb ma.

A Toyotánál mostmár valakit ki kéne rúgni. Nem tudom, hogy a második tankolásnál miért nem raktak annyit a gépbe, hogy ne kelljen harmadszor is kijönni. Csak ők voltak három kiállásos taktikán. :(
Satot nem ítélem el azért, hogy meginkt kirakott valakit, de kicsit jobban figyelhetne, mert mostmár minden versenyen belemegy valakibe. :( Ráadásul pont Trullit ürötte ki. :reklamacio:

Fisichellát meg nem kéne szidni, egy sokkal jobb autó előzte meg, nem tudta tovább tartan és kész.

Webber negyedik helye meglepetés volt, és Coulthard is jót ment ma. A kocsihoz épest MS is egész tűrhető volt.

#2548 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 12:21

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. Oct. 9., Sunday - 12:41

Nem azért, de KR is ugyanezt csinálta[sőt, FA 2x előzte meg MS-t]
JóSebesség

#2549 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 12:30

nagyon szomorú lenne, ha Sato 1 ponttal fejezné be ezt a szezont..
JóSebesség

#2550 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 12:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 13:30

nagyon szomorú lenne, ha Sato 1 ponttal fejezné be ezt a szezont..

Tényleg szomorú, de elvenni már nem lehet tőle. :rolleyes: :(

;) :)

#2551 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 12:47

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 12:41

[...]

Azt én se láttam, hogy Alonso mitől volt ma olyan király.

[...]

Kimi viszont tényleg nagyon szépen felküzdötte magát, egyértelműen ő volt a legjobb ma.

[...]

Fisichellát meg nem kéne szidni, egy sokkal jobb autó előzte meg, nem tudta tovább tartan és kész.

Khm. :)

Szerk:
Ps: én csak mosolygok azokon, akik azt mondják, hogy fernando jobb pilóta mint kimi, meg azokon is akik azt mondják, hogy kimi jobb pilóta mint fernando. :) Mindenesetre az bizonyos, hogy ebben az évben, ezt a világbajnokságot, ebben a felállásban, fernando nyerte meg. És ez nem jelent semmi többet annál, mint amit szó szerint jelent. ;)

Szerkesztette: [Iron] 2005. 10. 09. 12:51 -kor

#2552 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 12:57

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 13:21

Nem azért, de KR is ugyanezt csinálta[sőt, FA 2x előzte meg MS-t]

Hát attól se ájultam le az biztos. :) A McLaren és a Renault is sokkal jobb kocsi mint a Ferrari, ehhez képest elég sokat pöcsöltek Sumival.
Arra reagáltam csak, hogy egyáltalán nem nagy szám az, hogy az Alonso Sumi csatát Alonso nyerte. Az lett volna a furcsa ha nem így történik.

Szerkesztette: Lipton 2005. 10. 09. 13:04 -kor

#2553 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:02

Idézet: [Iron] - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 13:47

Khm. :)

Szerk:
Ps: én csak mosolygok azokon, akik azt mondják, hogy fernando jobb pilóta mint kimi, meg azokon is akik azt mondják, hogy kimi jobb pilóta mint fernando. :) Mindenesetre az bizonyos, hogy ebben az évben, ezt a világbajnokságot, ebben a felállásban, fernando nyerte meg. És ez nem jelent semmi többet annál, mint amit szó szerint jelent. ;)

Elárulnád, hogy miért idézted be amit írtam.? A "Khm" nem igazán magyarázat. Mivel nem értesz egyet?

Remélem nem rajtam mosolyogsz, mert akkor ezt befigyelted. :D Ugyanis egyik általad említett pilótának se drukolok.
Csak arra reagáltam, hogy valaki azt írta, hogy ma Alonso volt a legjobb.

#2554 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:03

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 12:43

Azt én se láttam, hogy Alonso mitől volt ma olyan király. :)

Akkor gyorsan kapcsolj a reteklubra és nézd meg még1x....  :rolleyes:  :o  :down:

Mondhatnán én is ugyanazt, hogy kimi mitől volt ma olyan király, hisz a messze legjobb autóval nem nagy kunszt előzgetni a tragacsokat, meg a mezőny végéről sem akkora nagy vaszisztdasz nyerni a safety car segítségével. De nem mondom.

Fisico simán feltarthatta volna, ha nem balfaszul veszi a célegyenes elötti sikánt (nézd vissza !). Ennyi, max rámenni tudott volna kimi, de előzni nem tudott volna.

#2555 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:10

Én meg azt láttam, hogy nem véletlenül versenyzett az idén Kimi és Alonso a vb címért. Mindketten nagyot alakítottak, pedig sokszor voltak a körülmények (Sumi, Webber, Button) foglyai.
A Toyotával csak az volt a probléma, hogy nem váltottak verseny közben taktikát. Ralf már az elején kezdte leszakítani Fiscot, neki nem jött jól az SC. Nem lett volna hülyeség a 3 kiállás, bár nyilván akkor sem nyer, de jobban végez. Ott cseszték el, hogy kötötték az ebet, nem kellett volna.
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#2556 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:15

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 14:03

Akkor gyorsan kapcsolj a reteklubra és nézd meg még1x....  :rolleyes:  :o  :down:

Mondhatnán én is ugyanazt, hogy kimi mitől volt ma olyan király, hisz a messze legjobb autóval nem nagy kunszt előzgetni a tragacsokat, meg a mezőny végéről sem akkora nagy vaszisztdasz nyerni a safety car segítségével. De nem mondom.

Fisico simán feltarthatta volna, ha nem balfaszul veszi a célegyenes elötti sikánt (nézd vissza !). Ennyi, max rámenni tudott volna kimi, de előzni nem tudott volna.

Szóval ha más a véleményem mint neked, akkor: :rolleyes:  :o  :down:
Értem. :)

Az RTL-t nem tudom nézni.
Kimi hátrébbról indult mint Alonso, és előbb futott be. Szeritnem ezért volt ma jobb, ennyi.
Csak szerintünk jobb Kimi kocsija, Alonso szerint ő volt a gyorsabb, legalábbis az Indexen ez van a nyilatkozatban.

Korábban itt azt íta valaki, hogy Fisichella kocsija esőre volt beállítva. Ennek fényében szerintem nagyon is jó a második hely. :up:
Feltertani pedig nem lehet minden kocsit. A McLaren a célegyenesben sokkal gyorsabb volt, ezért is tudott előzni.

#2557 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:16

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 14:02

Elárulnád, hogy miért idézted be amit írtam.? A "Khm" nem igazán magyarázat. Mivel nem értesz egyet?

Remélem nem rajtam mosolyogsz, mert akkor ezt befigyelted. :D Ugyanis egyik általad említett pilótának se drukolok.
Csak arra reagáltam, hogy valaki azt írta, hogy ma Alonso volt a legjobb.

Ezzel nem értek egyet:
"Kimi viszont tényleg nagyon szépen felküzdötte magát, egyértelműen ő volt a legjobb ma."
Mégpedig azért nem, mert:
1. te mondtad, hogy pl. az nem nagy szám, hogy fernando leelőzte schumit (én sem nem mondom hogy nagy szám), merthogy _sokkal_ erősebb a kocsija
2. te mondtad, hogy az sem csoda, hogy kimi leelőzte fisicho-t, mert _sokkal_ erősebb a kocsija (ezzel is egyetértek
3. _én_ mondom, de 1 és 2 fényében te is mondhatnád, hogy sztem nem nagyobb tett kimi részéről egyel hátrébb helyről mint fernando, kettővel előrébb végezni, mint fernando, mert _sokkal_ erősebb, illetve kevesebbet is fogyaszt a kocsija

A mosolygásról: valóban nem rajtad, bocsánat, nem írtam oda, hogy nem konkrétan neked írtam, hanem azoknak szántam akiket "megneveztem" (ti: "mosolygok azokon, akik azt mondják").

#2558 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:16

Azt, hogy ki a legjobb pilóta, sohasem fogjuk megtudni ;) Kimi _és a Mclaren_ volt ma a legjobb.
Igen, én írtam, hogy Fisico esőre számított. Hát nem jött be neki, sebaj, így is szépen ment!
JóSebesség

#2559 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:18

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 14:03

Ott max. azt lathatja, hogy a nap hose nem Alonso volt, hanem Kimi... ;) Szepen ment Alonso is, de neki nem jottek annyira ossze a dolgok mint Kiminek. (mert pl. 2x is beragadt a tankolas utan lassabb autok mogott - ezert nem nyert o, es ezert nyert Kimi. Mert szerinte: "Az autó jól is ment, úgy érztem, gyorsabb vagyok, mint Raikkönen..." meg a kocsija is jobb volt mint a McLaren)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2560 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:18

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 14:15

Korábban itt azt íta valaki, hogy Fisichella kocsija esőre volt beállítva. Ennek fényében szerintem nagyon is jó a második hely. :up:
Feltertani pedig nem lehet minden kocsit. A McLaren a célegyenesben sokkal gyorsabb volt, ezért is tudott előzni.

Nem, azért tudott Kimi előzni, mert Fisico következetesen balfaxul vette a célegyenes előtti sikánt. Ha normálisan veszi, nem lett volna esélye Kiminek a McLarennel se, ugyanúgy tudta volna védeni a pozícióját az olasz, mint Schumi.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.