Idézet: murzuk - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 16:15
Nem értem a jogi okfejtésed. -Hogy lehet valakitöl számonkérni azt - ahol az azzal kapcsolatos információkat visszatartják ? A szerződésben pedig nem olvastam, de nem is mondta senki, hogy hónap vége felé x Gb után lassítanak. Sőt mint korábban írtam nekem begyorsítottak a hónap végén. Ennek ellenére messze elmarad a UPC által mért forgalmam a "megengedettől".
Abban egyetértek, hogy a kreatív és a kúltúrált vita visz előre a fejlődés útján.
TE MIRŐL BESZÉLSZ? MILYEN INFORMÁCIÓ VISSAZATARTÁSRÓL???
Komolyan, Ti (Te és nfs) hol éltek b+???
1. - A chello topikban sokak leírták, hogy nem működik, MINDNEKI tudomásul vette, hogy egy hiba folytán jelenleg nem elérhető. Nagyjából mindenki (akinek olyan fontos a forgalom) tudja, hogy mennyit töltött le idáig. Még akkor is, ha nem adjátok össze bájtonként az adatokat, akkor is meg lehet saccolni, hogy hol jár az ember.
2. - Mivel elhangzott az, hogy munkára (is) használod a neted (nfs), akkor ENNYI NINCS BENNED, HOGY FELVESZED A TELEFONT, HOGY MEGTUDD, HOGY IS ÁLL A FORGALOM??? TIPIKUS HOZZÁÁLLÁS - SAJNOS KIS HAZÁNKBAN EZ EGYRE INKÁBB JELLEMZŐ - Te vagy az élő példa rá. Basszus, ha nekem fontos valami, sz@rok rá, hogy elviszi 100 forintomat a telefon. Felhívom és megkérdezem. Nem pedig ÓRÁKAT CSESZEK EL VELE, hogy a saját szolgáltatómat mocskoljam és mindenféle hülye szavazásokat indítsak meg rinyáljak, mint egy idióta fürdősq*va...
3. - A szerződésben, amit aláírtál, van szó arról, hogy a szolgáltatás időtartamának 100%-a alatt elérhetővé teszik az adatforgalmadat? Mert ha nincs, jobb is zárni ezt a topicot.
4. - INFORMÁCIÓ VISSZATARTÁS??? Ti nem tudjátok, miről beszéltek... Lehet, hogy én egy "majom birka" vagyok, mert nem kérek számon a szolgáltatómon egy olyan dolgot, amit nem is ígért, lehet, hogy én az vagyok, mert tudok várni pár napot, amíg rendbehozzák az oldalt, de az tuti, hogy eddig csak Te személyeskedsz folyamatosan és azt hiszem ez mindent elárul.
No comment - továbbra is fenntartom, hogy szánalmas a hozzáállásod. Tipikusan az az ember vagy (nfs) - hogy én is személyeskedjek picit - aki több időt eltölt egy dolognak a bonyolítsával, mint amennyi időbe és energiába kerülne neki megoldani (telfonálni egyet). Sok sikert Neked az élet egyéb dolgaihoz...
Szerkesztette: PyRex 2005. 08. 05. 16:20 -kor