HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Online ADSL korlát? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Online ADSL korlát? azaz, ne tölts, mer akkor felmondunk! Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 20. 13:43

Idézet: unclerabbit - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 23:39

mostantól január 1-ig éjjel-nappal maximális sávszélességen (2 Mbit/s) töltök le mindenhonnan mindenfélét, ami havi kb. 650 gigabájtot jelent

Zsír így kell csinálni, csak így tovább, hadd szívjanak a kecsegek :D
ASUS= 0 minőség, full szopás, szemét, nemtörődöm support, bugtemető. asus SOHA többé, és másnak sem ajánlom

#1122 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 13:56

Idézet: Sanyix - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 14:43

Zsír így kell csinálni, csak így tovább, hadd szívjanak a kecsegek :D

gratulálok, csak keményen :omg:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1123 Felhasználó inaktív   krisztian98 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 04. 09:36

Sziasztok!

Három kérdésem lenne:
1) 2Megás neten vagyok korlátlan. Az lenne a kérdésem, hogy havonta hány Gb-ot lehet letölteni, mert valamennyi Gb után a T-com bontja a szerződést.

2) Hol lehet megnézni, hogy hány Gb-ot töltöttem le.

3)a jövő év fejlesztésekről tud valaki valamit? Hogy Debrecenben a csapókertben mikor létesítenek új központot, mert szakad a netem.

#1124 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 10:10

Idézet: krisztian98 - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:36

Sziasztok!

Három kérdésem lenne:
1) 2Megás neten vagyok korlátlan. Az lenne a kérdésem, hogy havonta hány Gb-ot lehet letölteni, mert valamennyi Gb után a T-com bontja a szerződést.

Nem a T-Com bontja, hanem a T-Online, ha az a szolgáltatód. És 150GB a "lélektani határ", ha jól tudom.

#1125 Felhasználó inaktív   krisztian98 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:17

Idézet: Joci - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 11:10

Nem a T-Com bontja, hanem a T-Online, ha az a szolgáltatód. És 150GB a "lélektani határ", ha jól tudom.

Köszi szépen!
A másik két kérdésemre tudna valaki válaszolni?

#1126 Felhasználó inaktív   sanyi1979 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 19:13

Idézet: krisztian98 - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 12:17

Köszi szépen!
A másik két kérdésemre tudna valaki válaszolni?

Szia
2 válasz: az online ügyfélszolgálaton ellenőrizheted az adatforgalmad, persze szükséges azonosítók megadása után tudsz belépni: Számlázási adatok --> Forgalmi adatok

https://belepes.t-online.hu/auth.html?cmd=a...ogin/index.html

#1127 Felhasználó inaktív   Corel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 09:28

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 9:17

Nekem is 2 és fél hónap ingyen volt, és tényleg akkortól számítják az 1 év hűséget amikortól fizet is az ember nekik.

Tényleg csak annyit tehet az ember hogy mérgében tölt ezerrel.

szerk:
kirúgásra csak a hűségszerződés lejárta után kerülhet sor, arra ne számíts hogy kiraknak
(én is 200 giga felett töltöttem amikor kirakták az 50 emberkét, nekem mégse szóltak, mert nem járt még le a hűség)

Megnyugtattál, tehát ha amikor lejár az egy éves hűségem, megint aláírok egy évet, akkor fittyet hányhatok a 150 gigára?

#1128 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 09:42

Idézet: Corel - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 10:28

Megnyugtattál, tehát ha amikor lejár az egy éves hűségem, megint aláírok egy évet, akkor fittyet hányhatok a 150 gigára?

Ha azután kezdesz el tölteni rengeteget, miután aláírtad az 1 évet, szerintem addig nem raknak ki.
Majd az 1 év után.
Akkor meg mehet a hajcihő a szolgáltatóváltással. Ahogy olvasom most bekeményítettek. Nekem simán ment a váltás szeptemberben.

#1129 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 10:07

Hehe itt most felevetett valaki valami szerződéspontot amiben az áll hogy 30 giga felett leszabályozhatják a sávszélt. Ha ez igaz, akkor megint jót mosolyoghatunk :p
Azt hiszem a T-online adsl topicban van, és a családi csomagról szól.
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#1130 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 16:56

Idézet

A GVH Versenytanácsa határozatában megállapította, a T-Online a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, amikor 2005. júliusától (vagyis azon időponttól, amikor már döntött a forgalmi korlátozás bevezetéséről) reklámjaiban arról adott tájékoztatást, hogy egyes ADSL-csomagjai "korlátlan", illetve "forgalomfüggetlen" szolgáltatás igénybevételét teszik lehetővé. A GVH Versenytanácsa e jogsértő magatartás további folytatását megtiltotta.

Megtévesztette a fogyasztókat a T-Online

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1131 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 20:47

Hú annak idején jó páran magyaráztuk itt a fórumon hogy a T magatartása mocskos volt, sokan kötözködtek... az állam bácsi a maga lassú felfogásával most jött csak rá, hogy a szavak jelentését egy szolgáltató miatt nem lehet megváltoztatni különben nagy bajok lesznek... :)

#1132 Felhasználó inaktív   Anonimi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 06:23

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 16:56

És akkor most mi lesz azokkal, akiket pont emiatt "nyomtak ki" a T-Online-tól? Perelhetnek?

#1133 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 11:56

Idézet: Anonimi - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 5:23

És akkor most mi lesz azokkal, akiket pont emiatt "nyomtak ki" a T-Online-tól? Perelhetnek?

Hát nem úgy írják :) Büntetést sem kapnak mert "együttműködtek" :)
Hát biz isten megyek és legyilkolok 10 szomszédomat családostúl, aztán "együttműködök" a nyomozókkal. Merjenek megbüntetni :)

#1134 Felhasználó inaktív   kisgabo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 12:49

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 12:56

Hát nem úgy írják :) Büntetést sem kapnak mert "együttműködtek" :)
Hát biz isten megyek és legyilkolok 10 szomszédomat családostúl, aztán "együttműködök" a nyomozókkal. Merjenek megbüntetni :)

az átlagjúzert nem érdekli a korlát, bemegy apa ( 50 éves ) megköti szerződést, este anya ( 53 éves ) nézegeti a neten a recepteket, és csá.

aki HC júzer, már rég elfeledhette, hogy létezik tíon-nyál.

#1135 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 16:03

Az egészből a legszebb, hogy most meg a "korlátlan" és "forgalomfüggetlen" szavakon lovagolnak... ráadásul szépen zsebbe elintézték a GVH-nál is a dolgot (mert ha csak azért nem kaptak büntetést, mert szépen néztek a vezérigazgatóra, az talán még gázabb), innentől kezdve az egésznek semmi értelme.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1136 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 17:57

Inkább örülni kellene, hogy nem nézett utána senki annak, miből is generálódott a bizonyos fogysztó(k)nak a havi több száz gigabájt. Senki sem szent, én sem vagyok az. A szolgáltató abba lát bele, amibe akar. Ha illegális dolgot észlel, kutya kötelessége lenne jelenteni a megfelelő szervnek. Ezért szerintem inkább örülni kellene, hogy ennyi lett csak a vége.

Szép csendben elkezdhették volna figyelni közösen a "nagyfogyasztókat", aztán kampec....

Szerkesztette: Lauda 2006. 01. 25. 18:00 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1137 Felhasználó inaktív   miluuu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 18:23

Sziasztok.

Egy jó kis sztorit szeretnék megosztani veletek ami épp most történik a lakásban.
Van itthon egy ADSL 2Mit-es vonalam, meg ugye az aktív telefon ami mindenképp kell hozzá, hogy netet tudjanak rá kötni.
Namost 1 hete az egészet cakk-pakk visszamondtam, mert kábelneten találtam jobb ajánlatot.
Telefon már nincs, az előfizető nem kapcsolható, vonal semmi de internet még vígan szalad..
Szóval akkor hogy is van ez kedves Matáv? Élő telefonvonal szükséges ahhoz, hgoy lehessen ADSL is rajta?  Akkor miért is van netem?
Én inkább arra gyanakszom, hogy egy jó kis árukapcsolás keretében hagy fizessek még minimum havi 2000 HUF-t egy olyan szolgáltatásért amit nem is veszek igénybe. Magyarország. Európai Unió. Piaci verseny. 2006.

#1138 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 21:29

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 16:57

Inkább örülni kellene, hogy nem nézett utána senki annak, miből is generálódott a bizonyos fogysztó(k)nak a havi több száz gigabájt. Senki sem szent, én sem vagyok az. A szolgáltató abba lát bele, amibe akar. Ha illegális dolgot észlel, kutya kötelessége lenne jelenteni a megfelelő szervnek. Ezért szerintem inkább örülni kellene, hogy ennyi lett csak a vége.

Szép csendben elkezdhették volna figyelni közösen a "nagyfogyasztókat", aztán kampec....

hello,

tevedsz:

egyreszt nem nezelodhet csak ugy, egyebkent az adatvedelmi ombudsman elott magyarazkodhatna, illetve a jogtalan uton begyujtott bizonyitek ugy tudom Magyarorszagon sem hasznalhato...
masfelol maga a letoltes nem buncselekmeny... meg a szoftvere sem...

zsolt
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#1139 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 21:37

Idézet: miluuu - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 19:23

Sziasztok.

Egy jó kis sztorit szeretnék megosztani veletek ami épp most történik a lakásban.
Van itthon egy ADSL 2Mit-es vonalam, meg ugye az aktív telefon ami mindenképp kell hozzá, hogy netet tudjanak rá kötni.
Namost 1 hete az egészet cakk-pakk visszamondtam, mert kábelneten találtam jobb ajánlatot.
Telefon már nincs, az előfizető nem kapcsolható, vonal semmi de internet még vígan szalad..
Szóval akkor hogy is van ez kedves Matáv? Élő telefonvonal szükséges ahhoz, hgoy lehessen ADSL is rajta?  Akkor miért is van netem?
Én inkább arra gyanakszom, hogy egy jó kis árukapcsolás keretében hagy fizessek még minimum havi 2000 HUF-t egy olyan szolgáltatásért amit nem is veszek igénybe. Magyarország. Európai Unió. Piaci verseny. 2006.

Nincs ebben semmi különös. Vagyis, semmi köze a telefon előfizetésnek az ADSLhez technikailag, elég LENNE csak a drót is, de mivel a vonalat fentkell tartania, karban kell tartania a telkónak, ezért kell rá élő előfizetés. Persze jó lenne, ha nemkéne telefon hozzá, de akkor is lenne egy alap vonal előfizetés, hogy lehessen ADSL (ismétlem azért, mert annak némi költségei vannak a telkó számára). Szóval én is ennek örülnék, ha nemkéne telefon előfizetés, hanem lenne mondjuk egy "ADSL alap vonal" fentartási díj (havi párszáz ft-ért). Mondjuk nekem még mindig szerencsém van, mert minimál díjcsomagom van, így a lehető legkevesebbet fizetek a semmiért. Nemtudom, a világon máshol ez hogyan működik, szóval, hogy adnak e vonalat kizárólag ADSL számára?! Erről tud valaki valamit?

Szerkesztette: Joci 2006. 01. 25. 21:38 -kor

#1140 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 23:15

Egy-két nagyon ritka kivételtől eltekintve az egész világon az a bejáratott trend hogy vásárolni kell egy telefon előfizetést is az ADSL kapcsolódás mellé. Ez árukapcsolás de mindenhol ez van. A vonal fenntartás díja sem lenne sokkal kevesebb mint pl. egy minimál előfizetés.

Végülis ha az ISP hajlandó arra hogy átvegye a teljes hurok bérletét akkor onnantól rajta múlik hogy építi bele az árába. Természetesen költsége neki is lesz vele hogy egy teljes hurok bérelt esetén ő is fizet a telconak úgy 2400Ft-ot.

Részleges hurokbérlet esetén amikor csak az adatszolgáltatáshoz szükséges frekvenciát bérli az ISP ez a díj egy ezres. A különbözet áfával úgy 2 rongy körül van, ennyit szerintem mindenképp beépítene az áraiba egy ISP, ez alatt nehezen lehetne megúszni.

Persze ez csak akkor igaz ha van olyan szolgáltató aki teljes hurok bérlet mellett kínál ADSL-t és jelenleg egyetlen ilyen van a Pantel. És ők is megkövetelnekminimum  2 vonalra előfizetést ami vonalanként 2 rongy+fába kerül. Viszont költséghatékony megoldás miatt nem használják a vonal hangkommunikációra fenntartott frekvencia tartományát hanem IP alapon oldják meg a telefont.

Téma megosztása:

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.