Hátha valamelyik illetékes meghallja...
Köszönöm szépen a sávszélesség emelést, de sajnos roppant elégedetlen vagyok a végeredménnyel. Amikor elmentem nyaralni, volt egy 3Mbit letöltési sebességen stabilan működő Internet kapcsolatom, most van egy 5Mbit maximális sebességen nem működő, instabil valami.
Ingadozó feltöltési sebességgel, másodperceket kihagyó letöltéssel...
„Chello – Szüntelen Szórakozás” – hangzik valahogy a jól ismert reklámszöveg. Sajnos én ezt szó-szerint értettem. Vannak bizonyos csatornák, amit Európában fizikailag lehetetlen fogni, így nem marad más, mint az adás interneten való nézése. PÉNZÉRT!
Most itt szenvedek vasárnap hajnalban, és – elnézést a kifejezésért – szopok. Mire megyek az 5Mbittel, amikor másodperces kihagyások vannak az adatfolyamban, és 10 másodpercenként (annyit látok a műsorból egyhuzamban), aztán ugyanennyi kimarad a kapcsolat újra-felépítése miatt. Még mielőtt azt feltételezi valaki, hogy nem a UPC hibája, az téved, ellenőriztem. Minden szaggatva jön.
A korábbi sávszélesség-emelés után is ez volt. Majdnem másfél hónapig ilyen volt a kapcsolat.
A vicces az, hogy az adás nézéséhez bőven elég lenne egy, a mostaninál 10x lassabb, azaz egy 512k -s STABIL kapcsolat.
Szóval, miért nem azt kapom a pénzemért, amiért előfizettem???