Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 8:05
Huh, gyerekek, jó kis gála volt. Bár az elején pipa voltam, hogy csépelik a magyarokat, de aztán jött Karacs és zúzott.
Na, szóval Karacs Attila szétcsapta a döntőben Vernicát, aki szvsz kemény ellenfél volt.
A superfight-ban meg nem gondoltam volna, hogy a barátságosan mosolygós, némi súlyfölösleggel bíró Ignashov elveri a csupaizom, emberevő-kinézetű Goodridge-t. Jó kis meccs volt.
Nem vagyok K1-ben naprakész, de az oly sokak által sztárolt Ignashov szerintem, (legalábbis ezen a meccsen) sokmindent nem mutatott. Kimondottan unalmas volt és 2 "felkészületlen", nem túl motivált, ráadásul pocsék kondival rendlelkező ember kűzdelmét láttam a tv-ben.
A Lengyel - Horváth meccsen talán több volt az izgalom, de hogy az egyenes tolórugás így megkínozzon valkit

)) (mint a horvátot), az szerintem vicc volt.
Énis űztem kűzdősportot (Thai box), de mégha beltolod a sarkadat akkorsem tud akkora kért tenni a másikban hogy ilyennel operálni lehessen, főleg nem ilyen szinten, arról nem is beszélve, ha megtámasztja a lábad és a tartó lábadra bevisz egy belső combost , akkor neked véged.
Viszont az az összerúgás az még nekem is fájt, ami összejött nekik

Nem is csodáltam hogy utána nem is védték a combos rúgásokat
Másik meccsen csinált valaki ilyen Chuck Norris-os roundhouse kick féleséget , csak kézzel, az is tetszett
Karacs volt az egész rendezvényen, aki előtt megemelem a kalapom, gyönyörűen kombinálta a kezét és a lábát. Neki volt elképzelése a küzdelméről, látszott hogy tudatosan építette fel, nem úgy mint a Zilai, aki csak lesz ami lesz alapom odaállt verekedni.
Mondjuk a döntő nekem inkább egy sérült vad levadászásának tűnt

, de erről tényleg nem Attila tehet, ő csak tette ami a dolga.